• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATR1KLARP - Sabat
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Přinášíme vám poměrně obsáhlý "Setting dokument", ve kterém najdete (snad) vše potřebné o settingu hry, zejména tedy o Sabatu. Najdete v něm i inspiraci na to, co hrát, pokud ještě nejste rozhodnutí.

Pokud jste settingu nějak více znalí, můžete tam najít drobnosti, které se liší od toho, jak Sabat možná znáte. To je záměr pro účely této hry.

Velký dík patří Haraldovi za texty a překlady, které pro tento dokument připravil.

PATR1K
    PATR1K --- ---
    Organizační e-mail: sabat.larp@gmail.com
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Sabat se uskuteční dne 4. února. Další informace začnou přibývat již zítra.
    Přihlašování začíná tuto neděli 8. ledna.
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    Jestli už budu v únoru fit (což doufám, že ano), tak se ráda zapojím :) hrát tzimisce je můj sen :D
    EJDA
    EJDA --- ---
    Tak je to krásný, snad budu mít volno, maximálně se ze mě stane už nevyléčitelně patologické cépé a budu psychicky týrat zase někoho dalšího (svými nekonečnými způsoby)...
    uvidíme podle data :)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    PATR1K: Dramaticko-atmosféricka? Takže jsem slyšel dobře Malkavian antitribu?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tomu říkám vánoční dárek!
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Co jste mi to provedli? Mám pracovat a místo toho většinu dne přemýšlím nad sabaťáky, které bych si chtěl zahrát :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Teď jsem trochu s hrůzou zjistil, že jsem úplně zapomněl napsat, jaký typ larpu to vlastně bude. Tak alespoň teď:

Bude se jednat spíše o dramatický a atmosferický larp.
    Nějaké souboje ve hře najdete, ale spíše divadelního rázu. Disciplíny budou (ostatně je to velká součást světa), ale stejně jako většina pravidel budou ořezány až na minimální dřeň. Čekejte spíše důraz na příběhy jednotlivých osob/smeček.
    Představte si možná jako takový větší a delší komorák. Připomínám, že hra je indoorová a hra venku se neočekává.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Assamite all the way!
    GABRIEL_BOLIVAR
    GABRIEL_BOLIVAR --- ---
    tzimisce nebo lasombra, duuh
    KAZI
    KAZI --- ---
    WENOUSH: To já zase doufám, že to bude 4.2.;)
    WORACHE
    WORACHE --- ---
    PATR1K: Mě ke štěstí bude stačit tzimisce. :o)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    RAZNUTS: neboj, na zamítání divnejch Bloodlajn ještě bude čas :-)
    RAZNUTS
    RAZNUTS --- ---
    PATR1K: Záleží jak jedete linku, existuje nějakej rozumnej způsob jak ho hrát? :D Pokud ne dal bych si Serpen of the Light, dík :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Organizují: Patrik Krupička, Ivana "Zmyjka" Kuglerová
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    WENOUSH: !!! :-D Salubri antitribu ftw!
    (Chce hrát někdo Tremera? :-))
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    PATR1K: zabírám si Salubri antitribu! ;-)

a doufám v 18.2. protože jinak si nezahraju :-/
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Sabat bude!

O co jde?
    Larp z prostředí WoD Vampire: The Sabbat.
    Upíři, kteří sami sebe nazývají Kainité, odmítají Tradice a jsou Mečem Kainovým, který rozdrtí Antediluviány při příchodu Gehenny!

Jak to bude vypadat?
    Hra na jeden den a jednu noc (sobota + noc ze soboty na neděli). Biskup svolává členy Sabatu do války proti Kamarile a k této příležitosti pořádá párty, jak se na Sabat sluší a patří.
    Hra bude indoorová pro cca 20 hráčů + mnoho CP.

Kdy a kde?
    Termín bude 4. února nebo 18. února 2017. Stále ještě jednáme o prostorech, v lednu potvrdíme jak datum, tak místo.

V průběhu ledna bude pro zájemce sedánka nad settingem a podobnými záležitostmi. Hra se odehrává v současnosti. Už teď si rozmyslete, co byste případně chtěli hrát, popřípadě s kým. Prostor bude pro bojovnější role (ačkoliv hra nebude primárně bojová), pro politiku, mystiku, filozofii a podobně.
    Přihlášky otevřeme v lednu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam