• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    GREVE
    GREVE --- ---
    DYNK: Bart jsou myslím ti, co dělají "jakože operák", ale ve skutečnosti to operák není. Mají pak nižší ceny, ale figuruje v tom akontace, spotřebitelský úvěr na celou kupní cenu vozu a spousta další administrativy a rizik.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Detaily nevim, ale vzhledem k cene predpokladam nejakej nesmysl typu najezd 10k/rok

DYNK
    DYNK --- ---
    ADAM: Podle informaci, co mi rekli pri predani, tak ne. Praktickou zkusenost ale nemam.
    ADAM
    ADAM --- ---
    a je nutno to resit? nestaci jim to s tim poskozenim pak jen odevzdat?
    DYNK
    DYNK --- ---
    Dal jsem dneska Golfa na opravu poskozenyho zrcatka (odstrojit stary dily, nastrojit novy) a prestrikani boku zadniho narazniku. Odhadovanej termin vyzvednuti opraveneho auta je 28.4. Ty autorizaky zijou ve vlastnim svete. Takhle dlouho mi vesnickej garaznik nedelal ani celej pravej bok auta skrablej a castecne pomackanej od svodidel.

Nicmene nahlaseni pojistny udalosti online, predani auta a papirovani asi 20 minut. Nafotej si to sami a ja bych mel jen platit spoluucast (litr). Tak jsem zvedavej.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CINOSANAP: Díky za reference! A měl jsi to jako "z ulice" nebo nějakou speciální firemní nabídku? U nás je to konkrétně nějaký jejich Fleet Management, ale to bude asi jen nějaká dceřinka klasický lízačky.

Další možnost máme VW Financial services, což bude asi nějaký celokoncernový škofin, ale tam bohužel nejsou aktuální ceny.
    CINOSANAP
    CINOSANAP --- ---
    KORKMAZ: Zkuzenost s UniCreditem pri vraceni auta je otresna, jsou schopni nauctovat kazdy tecku kaminku. Uz bych je na OL nevybral, chteji prevzit auto v lepsim stavu nez co vyjelo z fabriky. Dobra zkusenost naopak s CSOB, dost odpusti.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: ja ji mam benzinovou, 3roky/20k rocne, 10% spoluucast nacennenou na 9400bez dane.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    Škoda Bez starostí v novém. Jak se operativní leasing pro soukromníky mění? | auto.cz
    http://www.auto.cz/skoda-bez-starosti-novem-jak-operativni-leasing-soukromniky-meni-105349

sem zvědavej za kolik bude ta RS Ovce, konfigurator jim pošlape až 17. 4.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DYNK: No nulová spoluúčast bývá u normálního HAV, ale místo spoluúčasti se platí něco jako manipulační poplatek v řádu 1-2k, takže úplně grátis to taky neni. Kooperativa to tuším takle dělá
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DYNK: Prave.
    DYNK
    DYNK --- ---
    KOC256: OL s nulovou spoluucasti jsem teda jeste nevidel. I tech jednoprocentnich je dost malo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DYNK: To mi nedava moc smysl. To by bylo lepsi resit jako 0 spoluucast, ale zase to by pak kazdy resil kdejaky kaminek na kapote.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DYNK: Podmínky případného bonusu/malusu by mě taky zajímaly, než bych do toho šel. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud je jiný pojistník a pojištěný, tak malus se týká pojištěného. Což vo to, u HAV je to jen v databázi konkrétní pojišťovny ( a místopřísežný prohlášení si pojišťovny navzájem už moc neznávají), ale u POV je to přes ČKP a tím pádem by se plnění skrz operák asi dotklo i ostatních/budoucích pojistek toho o pojištěného. To je asi taky dobrý si předem ověřit.
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: To pujde z havarijka a otazka je, jestli vubec ten malus prictou tobe (nejsi pojistnik). I kdyby jo, tak z HAV nejde malus do databaze CKP, to bude vedet jen ta konkretni pojistovna.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: to je zas minus bonus ze jo :) to je taky nahovno... ale nevim, stve me to
    vracim to v srpnu, tusim, mozna v cervenci, musel bych se podivat
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: U tohohle typu nehody je pomerne vopruz, ze potrebujes pro pojistovnu protokol od policie, pokud nemas toho druhyho vinika. Pokud to jen trosku jde, je lepsi si to "odrit sam".

Kterej mesic to vracis btw?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    jinak ja jsem v prubehu hledani neceho rychlyho... bohuzel pred mesicem prisel facelift i golfu i leonu i oktavky a tim padem jejich rychly verze ktery byly za 9-9,5 bez dana najednou stojej 12 a to uz je za hranou..

ale byl jsem hodne nalomenej na passata 140kw v nafte za tech 9,5 kterej teda porad imho k mani je
    BARTH Operák | Nabídka vozů
    https://www.barth-operak.cz/...agen-passat-variant/?fAnnualRaid=4&fTransmission=&fFuelType=&carId=34

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: to jsem rikal ja, dela to nejaka maklerska firma spolecne s Allianz - mam to uzavreny na GTD a jsem zvedavej jak to bude fungovat - auto mi nekdo zezadu odrel a budu to resit

predani jsem zatim neabsolvoval, mam z toho celkem vitr, rozhodne tam predtim mesic chci dojet a projit co s tim kde je a vyresit to nez to predam, predstava ze za auto ktery me za rok stalo 60k dam treba 50k za picoviny ktery bych na svym aute totalne neresil me desi
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    GREVE: No máme to v práci na síti, takže je to "neveřejné" a je to přes UniCredit. Jinak je to 1.4, asi 100kW, v základu jen metlou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam