• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    LELI
    LELI --- ---
    DRAGON: ano, ale muzes mit dva, treba kdyz ti z jednoho ukradnou volant, mzues tim druhym jezdit.

Jinak za desitku tam maj na tri roky 2,0 TDI Style 140 kW DSG s 20k rocne... treba, nebo VW Passat Variant 2.0 TDI Highline R-line 140 kW zase s 20k rocne za 8448 - v tomhle svetle je ten golf totalne kretenska nabidka
    DYNK
    DYNK --- ---
    Jeste jedna vec k tem viceletym operakum - mam pocit, ze ty pozadavky na stav auta jsou stejny, at ma clovek auto rok, nebo ctyri roky. Neprijde mi to uplne fer, ale nikde jsem nevidel jinou verzi Driver Setu, nez tu, kterou jsem dostal k rocnimu operaku. A to jejich bezny opotrebeni jsem schopnej naplnit tak za ctyri mesice. Ctyrlety auto musi byt pred vracenim zraly aspon na ctyri pojistny udalosti.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LELI: jo, ale podivej se, cim argumentujes, vole. 1,4 motor, najezd 10k rocne, vybava nula nula nic, servis to samy
    LELI
    LELI --- ---
    DRAGON: https://www.barth-operak.cz/
    pisu pomalu dva superby, maji ho tam od 6100
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LELI: muzes mi ukazat superba za pet tisic? pokud jo, tak to bude mit snad i svihadla vepredu ne?
    LELI
    LELI --- ---
    DYNK: hele dve hodiny a pak mit 30k v kapse za opravy neni blbej deal pro ne :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    DYNK: to projdes za pul hodky :) roztrhany potahy, propaleny od cigar, poskrabany disky, rozbity svetla, celni sklo, chybejici povinna vybava, rezerva...to projdes fakt za pul hodky.
    LELI
    LELI --- ---
    DRAGON: to je břitká ironie, nebo jsi nekde upadl na hlavu, ze povazujes golfa fklacku za deset bez dane na skoro tri roky za dobrej deal?

kurva dyt za ty prachy je treba u Barth tady z nastenky passat fsamochodu fkombiku a este ti zbyde... nebo pomalu dva superby
    DYNK
    DYNK --- ---
    ROENICK: Me prave prijde, ze kdyby meli kontrolovat vsechno takhle detailne, tak na jednom aute stravi dve hodiny.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ale to co je v zahlavi od Skofinu jsem si zbezne projizdel a je tam celkem presne popsany, co je ok a co uz ne...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    muzu zkusit
    DYNK
    DYNK --- ---
    ROENICK: Nemohl bys od nej zjistit jak moc detailne ty auta zkoumaj pri vraceni a jak se resi pripadny neakceptovatelny poskozeni? Myslim, ze by to tady zajimalo vic lidi. Ja z toho mam docela vitr.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    kolega delal ve Skofinu a rikal, ze tam bezne lidi zkouseli vracet stoceny auta, kvuli limitu najezdu. Ulet :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Konkretne nevim, ted nesleduju nabidky, ale za tyhle penize podle me uz musi byt nejaka vyssi trida od koncernu (passat/superb) se zdechlejsim motorem. Ja bych proste nedal desitku za Golfa, protoze je sice rychlejsi, ale porad to je jenom Golf. Ale jestli si Te s nekym nepletu, tak ty hledas prave mensi rychlejsi auto a na to mi tahle nabidka prijde dobra. Jediny, co bych v takovym pripade zvazoval je, jestli se chci upsat na ctyri roky. Ja mel limit dva roky, nakonec jsem zvolil rocni a jsem rad.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hodne dobra nabidka:

Volkswagen Golf GTD na operativní leasing od Autošéf | Driveto.cz
    https://www.driveto.cz/...-2017/2-0-135-kw-naftovy-predni-manualni/zakladni-1/autosef/#mileage:20000
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: pohodlnější.

DRAGON: erm 20tis ročně...nevim proč píšu měsíčně ;-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: kolik to má povolenej nájezd?
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Co?:)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DOT: to je od nich...
    Pro zajímavost jsem si nechal napsat golfa R.. 15 bez daně.

DYNK: to znamená třeba co?
    DYNK
    DYNK --- ---
    DOT: Pridavam na nastenku, diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam