• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    A kde ho pérovali za toho fiátka?

A odřený hlíny: Kámoš teďkonc nechával vyretušovat bouchnutej hliníkáč na golfu (nebarvenej hliník, jen průsvitnej lak a na něm je vše vidět) a někde v Praze za 800 Kč - viz fotky

Sám mám na vlastním stejný kola a podřený trochu méně, ale samo že na to peču.

DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Mam v planu s tim pristi tyden zajet sem http://www.pneumracek.cz/clanek/opravy-lesteni-lakovani-renovace-alu-kol aby na to koukli a rekli za kolik a za jakou dobu jsou schopny to dat dohromady. Ten muj Golf nema rezervu, takze jim tam budu muset nechat cely auto. Dam pak vedet.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: a mas nekoho kdo to dela nejak rozumne a i treba rychle? protoze auto se aktualne prestrikava skrablej naraznik, takze ho nemam k dispozici tak pak budu krapet spechat
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Tak to mas asi stejny kola jako ja. Trinact s dani. Ja jedno kolo musim nechat opravit, to by mi nevzali urcite.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: jo tak z kol mam vitr jako prase... protoze kdyby to dali na vymenu a dali to za plnou palbu tak to kolo stoji asi trinact nebo tak neco... to by fakt bolelo
    DYNK
    DYNK --- ---
    Mam zprostredkovanou zkusenost z vraceni kamaradovyho Fiata 500. Chlapik to prohlizel vic, nez hodinu, lehal si pod auto, vsechno fotil. Porovnaval poskozeni s nejakou obdobou DriverSetu, kterou ale kamarad predtim nikdy nevidel. Nejakej skrabanec na laku se jim vesel do normy, ale disky skrably od obrubniku mu napsal na vymenu(!). Faktura prej prijde. Kontroloval i hladinu oleje, kterej prej za tech 12tis km zmizel pod minimimum.

Auto bez starosti, fakt ze jo:D Ja teda spoleham na to, ze Golf neni Fiat a ze by mi to aspon ten olej zahlasilo. Uz se uprimne tesim, az budu mit ten proces vraceni za sebou a budu si moct svoje auto odrit jak budu chtit a nasledne to resit podle sebe.
    DYNK
    DYNK --- ---
    GREVE: Aha, chapu. Ja to myslim ve smlouve nemam, i kdyz by se mi to ve finale docela hodilo. Budu mit najezd pri vraceni tak o pet az sedm tisic mensi.

Ja se pod tisic kilometru snad nedostanu ani pri tejdenni dovoleny po Cechach:)
    GREVE
    GREVE --- ---
    DYNK: Když nenajdeš těch třeba 10 tisíc km ročně, tak ti vrátí peníze za každý nenajety kilometr. částka jen různá, teď mám myslím 1,50 Kč za km.

Můj nájezd znamená asi tak 3 jízdy za týden, většinou kratší nebo střední. Což není zas tak málo. I kvůli dětem je autopůjčovna naprosto nereálná.
    Kdybych jel ročně 3x na dovolenou a 2x k babičce, tak najedu celkem tisíc km a ne 10 tisíc :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    Peugeot 2008 inzeruji z 5100kc, ale já dostal nabídku za 6300. (bez dph, 3roky, 40tis km celkem).

To se mi taky nelíbí a raději si ho koupím.

To samý Arteon. Ceny okolo 15tis bez DPH
    DYNK
    DYNK --- ---
    GREVE: Nechapu to "bez preplatku za najete km". To jako, ze maj neomezenej najezd?

Jakym zpusobem to auto pouzivas? S takhle malym najezdem by davalo smysl si to auto treba jen pujcit, pokud jde o provoz trikrat rocne dovolena a dva vikendy u babicky.
    GREVE
    GREVE --- ---
    LELI: C4 Grand Picasso za 4600 Kč full-service 10 tisíc km ročně. To mi bohužel už dneska nikdo nedá :-(
    LELI
    LELI --- ---
    GREVE: ted mas co?
    GREVE
    GREVE --- ---
    Jelikož mi bude v říjnu končit současný operák, tak jsem se schválně zkusil poptat u různých společností na aktuální nabídky na nějaké MPV. Zatím jsem dostal dvě:

ALD Automotibe: Citroen C4 grand picasso za 6030 Kč, nájezd 10 tisíc, bez servisu. Je to sice výrazně dražší než mám teď, ale pořád vcelku dobrá nabídka.

TT Complex (Tukas - Renault): Grand Scénic s nájezdem 8000 ročně za 9500 Kč! Bez servisu a bez přeplatku za nenajeté km. Tady se pánové asi posrali, což jsem jim i napsal.
    Sami v kalkulaci uvádějí, že za tři roky pronájmu ztratí auto na ceně asi 100 tisíc, přičemž já bych jim za tu dobu zaplatil celkem 342 tisíc, bez DPH a pojištění tedy asi 236 tisíc.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zajímal se někdo o ceny operaku na novou Insignii?
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KALIBAN: "Ceníková cena" na operativní leasing nemusí bejt dosažitelná při prodeji cash nebo na normální financování, a ceny ojetiny taky něco napovídají...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: mesic a tyden
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KALIBAN: A nabídka přišla jak dlouho před odevzdáním GTD?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: olol
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KALIBAN: Nejlevnější 2016 Golf GTD na Sautu je za 630 tisíc (15k najeto), pak je tam za 640, 650 a pak vesměs už nový auta.

Takže to možná není tak úplně blbá nabídka :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    no, to je otazka, jestli by jednotlivec dokazal vyjednat stejnou cenu, jako dostane skofin...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam