• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ADAM: hm tak to sem presne vedel, ze neco takovyho prijde az ve chvili, kdy budu mit vyreseny neco jinyho ... to snad jeste tu cupru zrusim, tohle je bomba
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LELI: jakoze dynk si koupil svoje auto a tim padem utikaji vsichni uh?
    kdyby se daly delat operaky tak jako jsme my meli ty GTDcka tak nadosmirti jsem stastnej clovek co se auta tyce... bohuzel nejsou
    a ja v operaku pokracuju ..
    ADAM
    ADAM --- ---
    LELI: ja bych klidne operak opet vzal, kdybych dostal nabidku za rozumnou cenu.
    ale 6tis/mes za 36mes za auto v hodnote 400 my prijde moc.

(ted mam asi 6tis na 12mes za auto v hodnote asi 600 nebo 650, a to se mi zda fajn).

(btw mi dnes prisla zase nabidka na golf GTD
    https://www.barth-operak.cz/nabidka-vozu/podnikatel/volkswagen-golf-variant-gtd-protiucet/?fBrand=1
    GREVE
    GREVE --- ---
    DYNK: Jestli operák nepotřebuješ, tak jsi ho měl ukončit nebo na někoho převést, ne?
    DYNK
    DYNK --- ---
    LELI: Asi takhle, ja jsem si po trech mesicich operaku koupil vlastni auto a od ty doby se tesim, az ten operak vratim.
    LELI
    LELI --- ---
    Hele zda se mi to, nebo 90 procent nadsenejch prvooperakistu po prvnim vyzkouseni produktu od nej zdrha milovymi kroky jak krysy z potapejici se lodi?
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KALIBAN: díky, ale počkám si co budou chtít za to moje GTD .
    ADAM
    ADAM --- ---
    KALIBAN: ja mam petidverovy GTD kombi. ve stribrny barve. vracet budu v rijnu. chovam se k tomu hezky. (nevytacim studene, launch-control nepouzivam).

nechavat si ho nebudu, protoze uz jsem si objednal novy auto. tak kdyby ho nekdo chtel koupit, tak pak predam info, kolik za nej chteji.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: rozhodne ne. kdyby mi kdyz jsem ho bral nerekli naprosto vyslovne, ze mi ho k odkupu nenabidnou, tak jsem si vzal petidver a dalo se o tom uvazovat, kupovat si tridverovy auto je nesmysl...
    nechces ho? :-P
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KALIBAN: GTD odkupovat nebudeš ?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Zatím snad nic špatně..
    DYNK
    DYNK --- ---
    LOPIK: A spokojenost?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    DYNK: za tolik ani nevstanou z postele no :) ale oprava by mela bejt porad levnejsi nez novej hlinikac
    DYNK
    DYNK --- ---
    ROENICK: K tomu odjeti a vraceni se zpet s opravenym diskem - tady clovek narazi na to, ze vsechno musi resit v autorizaku. Jednak by to nedali ani do tydne (posuzuju podle lhut ve vw Prosek) a taky je otazka kolik by si za to rekli. Osm kil by to nebylo. Za takovou castku se na auto ani nepodivaj.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KORKMAZ: aha nedocetl jsem
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KORKMAZ: presne takovy odreni mam na dvou kolech taky, auto vlastni ale rad bych to mel ve vuni, cena dobra. Zjisti pls kde to bylo

taky mam hlinik s bezbarvym lakem, videl jsem kus i odlouplej :)

menit hlinikac kvuli odreni mi prijde drsny, nereknu kdyby byl ohlej. By me zajimalo jestli mohl odjet a prijet s opravenym, kdyz uz to zacali prebirat
    ADAM
    ADAM --- ---
    kola mam taky podreny. ale nechce se mi to resit. taky se tesim, ze dalsiauto uz bude moje, a nebudu muset na tyhle veci myslet.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KORKMAZ: vyborny, dekujeme
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DYNK: Kámoš je teď na dovolené, ale na rychlo jsem z něj vytáhl, že kontakt sehnal na xichtbuku https://www.facebook.com/Oprava-a-le%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-ALU-kol-Praha-898097730262657/?fref=ts a že to dělá nějakej borec kousek za Říčanama. Dával 800 Kč za jedno kolo, ale dobu opravy už neřeknu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam