• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: presne tak (ale imho to je jedno a vraci se to skofinu).
    vracim na konci rijna. vedet samozrejme dam.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LOPIK: na toho Mráčka jsem koukal taky, mám to kus od domu. Zajedu tam alespoň na skouk...
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    ADAM: AutoBarth Pardubice ? Dej vědět jak dopadneš ....
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    DYNK: au
    ADAM
    ADAM --- ---
    Já to asi risknu a dovezu jim to jak to je. Ještě mám promacklej zadní blatník a kousek i dveře. Ale vše to jsou věci, které bych u vlastního neřešil, tak nebudu ani s pujcenym.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Stavoval jsem se dneska v Pneu Mracek, aby zkoukli ten muj disk. Mam to poskrabany po obvodu tak 1/4 disku a pak mam jeden paprsek odstiplej na dvou mistech od narazu na obrubnik. Odhad je 3500 Kc s dani a doba opravy tri tydny(!). Chtel jsem to puvodne resit v zari, ale to se moc netvarili, ze uz jim zacinaj pripravy na prezouvani a maj toho moc. Takze kdo vraci jako ja v rijnu/listopadu, tak je dobry to resit uz pomalu ted. Kolo mi tam hodej nejaky vlastni nahradni, prej se tam na Golfa neco najde.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Ja treba ten operak bral, protoze jsem si to chtel vyzkouset. Vedel jsem, ze chci automat, coz moje tehdejsi auto nesplnovalo. Tak padlo rozhodnuti, ze zkusim operak a kdyz mi to bude vyhovovat, tak v tom budu pokracovat a kdyz ne, tak si auto s automatem koupim. Ja ten operak beru jako zkusenost. Me by to stejne furt lakalo, kdybych to nevyzkousel. Jsem za tu zkusenost rad.
    DYNK
    DYNK --- ---
    GREVE: Me je to celkem jedno, ja s tim autem jezdim prevaznou vetsinu jizd. Operak mam na 20tis, udelam na tom ve finale tak 15. Na tech par mesicu pro me nemelo smysl resit nejaky prevody. Ukonceni by podle me vyslo dost draho.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ADAM: tvl si me totalne vydesil a zacal sem tu resit chaos a kdyz je cupra o tri mesice zpozdena jestli nejde zrusit a pak zjistim ze to je pouze kdyz vykoupej auto na protiucet... i kdyz mohl bych koupit nejakou super za desitku a tu jim na protiucet prodat? :-P
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ADAM: hm tak to sem presne vedel, ze neco takovyho prijde az ve chvili, kdy budu mit vyreseny neco jinyho ... to snad jeste tu cupru zrusim, tohle je bomba
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LELI: jakoze dynk si koupil svoje auto a tim padem utikaji vsichni uh?
    kdyby se daly delat operaky tak jako jsme my meli ty GTDcka tak nadosmirti jsem stastnej clovek co se auta tyce... bohuzel nejsou
    a ja v operaku pokracuju ..
    ADAM
    ADAM --- ---
    LELI: ja bych klidne operak opet vzal, kdybych dostal nabidku za rozumnou cenu.
    ale 6tis/mes za 36mes za auto v hodnote 400 my prijde moc.

(ted mam asi 6tis na 12mes za auto v hodnote asi 600 nebo 650, a to se mi zda fajn).

(btw mi dnes prisla zase nabidka na golf GTD
    https://www.barth-operak.cz/nabidka-vozu/podnikatel/volkswagen-golf-variant-gtd-protiucet/?fBrand=1
    GREVE
    GREVE --- ---
    DYNK: Jestli operák nepotřebuješ, tak jsi ho měl ukončit nebo na někoho převést, ne?
    DYNK
    DYNK --- ---
    LELI: Asi takhle, ja jsem si po trech mesicich operaku koupil vlastni auto a od ty doby se tesim, az ten operak vratim.
    LELI
    LELI --- ---
    Hele zda se mi to, nebo 90 procent nadsenejch prvooperakistu po prvnim vyzkouseni produktu od nej zdrha milovymi kroky jak krysy z potapejici se lodi?
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KALIBAN: díky, ale počkám si co budou chtít za to moje GTD .
    ADAM
    ADAM --- ---
    KALIBAN: ja mam petidverovy GTD kombi. ve stribrny barve. vracet budu v rijnu. chovam se k tomu hezky. (nevytacim studene, launch-control nepouzivam).

nechavat si ho nebudu, protoze uz jsem si objednal novy auto. tak kdyby ho nekdo chtel koupit, tak pak predam info, kolik za nej chteji.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: rozhodne ne. kdyby mi kdyz jsem ho bral nerekli naprosto vyslovne, ze mi ho k odkupu nenabidnou, tak jsem si vzal petidver a dalo se o tom uvazovat, kupovat si tridverovy auto je nesmysl...
    nechces ho? :-P
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KALIBAN: GTD odkupovat nebudeš ?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Zatím snad nic špatně..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam