• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: husty. Bez babise?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Tak jsem prijel, typek dorazil pet minut potom co mel, dovezl mi kola ktery vypadaj jako kdyby byly totalne novy, trvalo mu to 24hodin, za jedno chtel 700, s tim ze se omlouval ze to stalo o dve kila vic, protoze museli namichat origo VW barvu... coz vzhledem k tomu ze sem cekal ze me to bude stat minimalne litr kazdy... je velka pohoda

tak jsem mu rikal, ze se mu behem par mesicu asi ozve vic lidi s GTDckama :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Prej to smolí někde v říčanech, tak aspoň víš, jakej si nastavit filtr lokality na bazoši :-D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: jo jasne presne ten pocit z toho mam, po pracovni dobe na cernocha u nekoho, bez babiše. S tím nemám prob, jen aby mi nezmizel s kolama :D
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ROENICK: njn nejak mam pocit, ze lidi ktery delaj neco co by mohlo bejt uzitecny by se meli podporovat a ne delat kokota... kdyz s nima zmizi, tak jsem v prdeli protoze na nej mam jen telefon a nic vic... a
    a imho to dela na cerno u nekoho po pracovni dobe, s cimz proste nemam problem kdyz to bude rychle, za dobry prachy a bez babise tak pro me cool
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Co na tech kolech bylo spatne? Jen skrabance?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: au, dat mu kola treba v hodnote 30k... kdyby alespon napsal kde to dela, nebo dal nejakej papir...
    GREVE
    GREVE --- ---
    KALIBAN: Na Auto Barth se občas dívám, ale nic zázračnýho jsem tam teda neviděl.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    no nejspis to dava bokem k nekomu do firmy? na cernocha... podle tehle fotek

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ROENICK: prijel typek, hodil jsem mu kola do auta, odjel, kdyz uz je nikdy neuvidim, tak jsem se poucil, firmu nema, ale odhadem to za obe kola bude stat litr a bude to pozejtri... tak to jsem ochotnej risknout, dodam info
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: a ma nakou firmu nebo neco? nebo je to jen nejakej typek z panelaku co lesti kola? :) z toho fejsbuku jsem toho mnoho nevycetl :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GREVE: hele mrkni na ten barth... to je fakt dobrej joke co ti poslali :) to je dvojnasobek nez ten golf... o kousek vys. vtipny

ja jsem denska odvezl kola na test tomu clovekovi co tu na nej bylo cislo, uvidime jak to doda, ale zatim jsem oprimistickej
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Vybírám operák pro partnerku. Požadavky nejsou nikterak vysoký: auto na 2-3 roky, roční nájezd stačí 15 tisíc km, co nejnižší spoluúčast, klimatizace, senzory vzadu. To auto se dostane z města minimálně, takže to nemusí bejt žádnej závoďák. Velikostně Rapid, Golf, Cee´d a tak podobně.

V Havexu mi nabídli Rapida na tři roky s tou nejvyšší výbavou a 1% spoluúčastí za 6600 s daní. Zdá se mi to ale celkem hodně, tak jsem se chtěl poptat tady na vaše zkušenosti, případně doporučení nějaký jiný nabídky, která Vás v poslední době zaujala. Díky.

Koukám třeba na tadytoho Golfa (https://www.barth-operak.cz/...Transmission=1&fFuelType=1&fRentalPeriod=19&carId=363#data-car-id=363 a to se mi teda zamlouvá víc, i když samozřejmě nevím, jak je to s pojištěním a jak je BARTH spolehlivý.
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    DYNK: Je to na firmu známého, takže pro jednotlivce to bohužel není. Podmínky jsou na 2 roky, 45tis. nájezd celkem, havarijko 5%/5000,-
    DYNK
    DYNK --- ---
    SOMEONE: to je slusna cena. Jaky jsou parametry nabidky?
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    GREVE: lol to je nějakej vtip ne? Je fakt že od dob golfa ty operáky podražily. Ja se teď rozhoduju nad nabídkou Octavie combi 4x4 L&K 135kW za 7 200,- s DPH, čili za podobný peníze jako golf. Ale to je tak maximalní poměr cena / auto který sem ochotný zkousnout.
    ADAM
    ADAM --- ---
    to jsou magori :-)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Tak jsem právě obdržel další nabídku na OL: Opel Zafira v ceně 490 tisíc, nájezd 10 ročně, za cenu 9500 Kč měsíčně. Za 3 roky leasingu bych jim tedy zaplatil 342 tisíc, tj. 70% ceny vozu.

Na další poptávání se teda vykašlu, protože OL v dnešní době evidentně nedává smysl.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: presne tak (ale imho to je jedno a vraci se to skofinu).
    vracim na konci rijna. vedet samozrejme dam.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LOPIK: na toho Mráčka jsem koukal taky, mám to kus od domu. Zajedu tam alespoň na skouk...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam