• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja zas jezdim denne 50-60km (prace + krouzky deti). a presto to je letos jen 18tis.
    (do ciziny radeji letadlem...)

GREVE
    GREVE --- ---
    Já s tím nejezdím do práce a přes zimu v podstatě ani moc na víkendy, spíš v létě, a 10 tisíc mi naprosto stačí.
    Kdybych ho měl ale používat služebně, tak to je úplně jiný kafe.
    Ale i v rámci operáku je to vcelku jedno, protože platba za nadměrečné kilometry je 1,60 Kč/km, takže kdybych najel za rok 2x víc, tak připlatím 16 tisíc a je to vyřešený.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    ROENICK: K tomu plánování nájezdu - No já chodím do práce pěšky, takže auto vesměs stojí přes týden v garáži. 1-2x týdne jede žena s dítětem po Praze (nákup, prarodiče). Víkendy pak často na chalupu do jižních Čech nebo do Berouna...no a hodí to za rok přesně 15tkm. Takže vejít se pod 10tkm vyžaduje asi zkrouhnout i ty chalupy na na cizinu zapomenout úplně.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    10 ročně najede ten, co nejezdí denně do práce a jezdí s tím sem tam na chalupu a trénink..jako já :) kdokoli jinej je v prdeli
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    GREVE: No pokud je to tvoje aspoň trochu vysněný auto, tak bych to asi vzal. Do servisu se teoreticky podíváš jednou, gumy seženeš nějaký šlupky na plechu, ale ten nájezd je celkem malej a to bych viděl asi jako hlavní problém.

Co jsem koukal, tak ty levný operáky už většinou mají minimálně jeden háček a za all-inclusive se už musí člověk podívat hlouběji do kapsy.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ADAM: Řekl bych, že je to spíš otázka psychologická než finanční.

LELI: Jo, pojistka je už v tom, a docela dobrá (nízká spoluúčast, GAP atd.). Je to na tři roky, nájezd 10 ročně, bez servisu a pneu, bohužel.
    LELI
    LELI --- ---
    GREVE: To je imho super, i kdyz nepises dylky, najezdy, servis, atd... Ono jen pojistka s havarkou na to auto te bude stat kolik, 15? tady uz je zahrnuta v tom, predpokladam.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Takže to je jen o penězích. V tom ti těžko někdo poradi.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ADAM: No tak hezčí určitě je, o tom žádná, navíc i výrazně větší :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    GREVE: cena super.
    A c4 nová je hezčí než 5 let stará. Pokud jsou peníze, vzal bych novou.
    GREVE
    GREVE --- ---
    Dostal jsem od ALD nabídku na operák na Citroen C4 Grand Picasso s benzínovým motorem a automatem na 6000 Kč měsíčně (včetně DPH).
    Teď se teda fakt rozmýšlím, jestli to mám vzít, nebo radši koupit to samý auto ojetý, ve stáří tak kolem 5 let. Poraďte!
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Poslu jim udaje mailem a v odpovedi mi prijde ten souhlas s uzivanim.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: a jak to probiha?
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Mne pro kazdyho ridice vydava Skofin souhlas.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ja se docitam ze je potreba mit plnou moc, plus od leasingovky pro zahranici dostanes nejakej papir abys to mohl ridit v zahranici, zkusim to zkoumat
    ADAM
    ADAM --- ---
    me bylo pri predani vozidla receno, ze to muze ridit kdokoli...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    zajimavej dotaz

jak to je s rizenim jinych osob auta ktery mate na operak, pokud ho mate na IC? z tech vseobecnejch podminek nejak nejsem moudrej
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja dnes byl objednanej k tomu "lestici" z rican (presneji z mnichovic).
    jenze jsem to prelozil precijen mam jeste dva mesice, tak bych je nerad zase poskrabal...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: to bych tak nejak cekal
    jinak jsem to resil s DAS a i tohle jsou pro vas schopny jejich pravnici resit. Kazdopadne na kola mame zpusob a dobry reseni, coz je dulezity :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    hezky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam