• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KORKMAZ: co znamena 'my' ?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRAGON: My teda máme golfy za 5k, tuříny za 7k a tiguany allspace za 8k. Jen ten pásovec, sice na chůdách v henleinu ale výběhovej model, je za nepochopitelných 9k.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM: no ja bych to taky za tyhle prachy nevzal :) vybavu to ma takovou, jakou sem si pral presne, nejvyssi :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    DRAGON: tak to je pekna cena. ale porad to je dost. ja kdyz si spocital, ze budu mit auto 5 let a pak ho prodam, tak na tom jsem lip. + nemusim stresovat ohledne odrenych kol a podobnych prkotin +neresim najezd + si u auta nakonfiguruju presne takovou vybavu, jakou chci.

takze me osobne by uz ani takova akcni nabidka nezlakala...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jako koukal sem ted do toho hodne, ty operaky jsou momentalne strasne nevyhodny... a nebo to nema poradnej motor.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM: to moje auto tam ani neni, maji tam 140kW v bily barve, ja mam metalizu a s najezdem a mesicem co mam, to tam vychazi na 10 796 Kč bez DPH se zakladni basic pojistkou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM: jo, ale ja mam tu nejvyssi verzi :) 110 kW je lenoch
    ADAM
    ADAM --- ---
    LELI
    LELI --- ---
    DRAGON: link nemam, sem na mobilu. Kolik te to ma stat a na jak dlouho?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LELI: pred chvili sem videl u kolegyne kolik ty auta stojej skofin, sedmicka mesicne je nesmysl imho
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LELI: link mas? tomu neverim
    LELI
    LELI --- ---
    DRAGON: ten za sedmicku mesicne?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DYNK: verejne radeji ne.
    DYNK
    DYNK --- ---
    DRAGON: jen se pochlub:) Na jak dlouho to mas?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DYNK: asi jo :) ja vzal Passata R-Line a cenu ani radsi nebudu rikat :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    DRAGON: To uz je dneska jedna z mala cest jak se dostat k vyhodny nabidce. Kde jsou ty casy Golfu za ctyrku :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRAGON: Mě teď taky udělali radost. Předčasně jsem splatil úvěr, ušetřil 13k na splátkách a vše šlo vyřešit online a druhej den už mi přišel velkej techničák domů poštou.

Jen to jejich pojištění u český je trochu zrádný. Sice super vylhaný bonusy, ale spoluúčast 5% pro případ havárie je vázaná jen na domovský servis, kde jsem auto koupil a všude jinde je 10%. Ale to se možná týká jen aut koupených na úvěr.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    fakt miluju pracovat v VWFS :) mi dneska prisla smlouva na operak od dealera VW, tak sem ji vzal, odesel sem za kolegyni a rikam jestli by se na ni mohla podivat, ze se v tom vubec nevyznam. bylo tam Basic pojisteni a prestrelena cena, takze mi to zlevnila o 1400 korun mesicne a dala mi tam TOP Premium pojistku se vsim, mam fakt radost :)
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    ROENICK: strach o ne rozhodne nemam, jen ze ne vsechny oblasti museji byt pro pojistovny vynosne.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    SOMEONE: a to jim veris? :) a i kdyby, tak vydelaj na jiny oblasti. Nemas o ne strach ze ne? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam