• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    obecne plati, ze pokud clovek neni osvc a platce dph, moc se operaky nevyplatej, to uz sme tu zminovali nekolikrat
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: ty nevidis ten obrazek s oktavkou? nevidis tam cenu 5700? s dani nebo bez dane, to uz je na kazdym, ja jsem platce dph. Toho passata si jde normalne na jejich strankach vyfiltrovat uplne stejne jako sem to udelal s tou oktavkou, nebud linej :)

hele, prijde mi ze cekas na zazraky, ale ty se uz nekonaj, zlatym leasingum uz davno odzvonilo, dost pravdepodobne nejsi cilovka, kdyz koukam na tvoje nesmyslny pozadavky.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    9 Kč / km mi říkali po telefonu k Focusu. Odkaz na toho Passata? Vidím 8800 měsíčně s DPH na 3 roky, nájezd jen 25k, bez GAP a 10pct spoluúčast na havárku. Takže 4 škrábance a mínus 40 tisíc u vrácení. Čekací doba 4 měsíce. To je super nabídka? Kde je nové auto za 5700 měsíčně s daní? Hyundai nepovažuji za auto...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Pripadne za sedmicku mesicne novej model Passata 2019 se 150 konma a masaznima sedackama, servisem a najezdem 25 tisic, kde je v tom past na blbecky?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    teda pokud ti prijde hodne dat 5700 mesicne za novou karu, tak pak uz se fakt asi neni o cem bavit :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: hele, jako sorry, ale to uz je fakt vtip, ty tvoje reci :)

driveto ma uplne normalni ceny, viz treba nahodne vybrana Octavia tou, na dva roky, najezd taky peknej. Mas v tom i dvouletej komplet servis s vymenou oleje v prubehu druhyho roku leasingu.

Nevim jak si prisel na takovou picovinu, jako ze prejety kilometry jsou za 9kc na kilometr, ja mam normalne ve smlouve 0,45kc/km s tim ze mam trosku lepsi cenu, protoze makam ve skofinu, ale nez mi to kolegyne upravila, tak tam bylo asi 0,55kc/km.

Jako fakt budto neumis hledat a nebo ti lepej dealeri buliky na nos :)

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SLAYERR: jako jestli ti nekdo nabizi uver na auto s urokem na urovni inflace tak podle me nemas co resit.. umi to i pro ostatni??
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Ford Focus 1.0 EcoBoost Titanium na operativní leasing od 6 990 Kč bez DPH | Driveto.cz
    https://www.driveto.cz/...ge:20000;contractLength:36;priceOffer:7efdcfd6-c042-4059-bb35-2b61a9be4e69
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Tak mi dnes volali z driveto. Vypadá to opravdu jako past na blbečky. Cena za km navíc: 9 Kč !! Prý moc nestojí o to, aby se tyla auta přejížděla (1660 Km/měs strop). Já potřebuju 3-4 tisíce km měsíčně.

Takže Focus s tříválcem v základu za 8500,- měsíčně, vyjde při nájezdu 3000 km měsíčně na krásných 20 litrů za měsíc a k tomu chtějí položit nevratných 17.000 na dřevo, při uzavření smlouvy. Můžete ho ale kdykoliv vrátit :-D a je v tom GAP, servis i gumy. Jinak bez poplatku to samé, úvazek na 3 roky...

Najde někdo horší nabídku? Kámoška vlastní autorizovanou prodejnu značky a nabízí mi klasický leasing na nové auto s 2% úrokem ! Na operak ať se vyseru....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak to, ze je to cim dal horsi, tomu se neni cemu divit, maj plny staje retaken aut, musi zmenit podminky nebo zmenit byznys, takhle to dal udrzet nejde
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: to je fakt divny ja u nich koupil na tri roky passata 200 koni v Rline vybave i se servisem za osmicku mesicne s najezdem 60 tisic. Mam to auto rok a pul.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    A to je to Polo ještě bez servisu a zimních pneu....

Stejně jako Octavia, 11.400,- s DPH, 1.6 tdi, bez servisu, na 2 roky.... :/ Opět bez GAP. Je to čím dál horší všude, mi přijde.

Škoda Octavia 1.6 TDI Style na operativní leasing od 8 425 Kč bez DPH | Driveto.cz
    https://www.driveto.cz/...ge:30000;contractLength:24;priceOffer:6092e9cd-66b6-4efc-b676-00bd2a481c45
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    DRAGON: Pokud chceš auto vrátit kdykoliv, tak si účtují 15-20tisíc do startu. Jinak všechny operáky min. 2 roky. VW Polo za 8k s DPH na 2 roky, nájezd 30k/rok. 1.0 70kw. Bez GAPu, 5% spoluúčast. To není moc zajímavé. Počkám, co banka a koupím na sebe něco rok, dva starého, co budu moct případně kdykoliv prodat.

Topoperak už se neozval.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: s jakym nevratnym poplatkem?
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    O GAPu taky ani zmínka.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Driveto je drahý jako prase a ještě s nevratným poplatkem. Karoq v 1.6 TDI za 11,4k a ještě k tomu 18k poplatek? S nájezdem jen 20k / rok a 5pct spoluucasti? To sorry jako... Golf v holotě s třívalcem za 8500 s daní + poplatek je taky vtip.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: vsak je, myslim ze sem to sem uz hazel... tam sem nasel toho passata v topce

Das WeltAuto
    https://www.dasweltauto.cz
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DRAGON: tak ty jsi trefil skladovku u bartha, neco takovyho urcite nekde taky bude...
    porad si rikam ze VWFS musi mit nekde v databazi skladovy vraceny auta treba po pulroce ktery musej nutne chtit co nejdriv pronajmout... nekde najit nejakyhho obchodnika co se toho zbavuje, nechapu ze do tehle databaz nedavaj nahlidnout potencialni klienty
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: drive to klub je libova vec, ale asi ne kdyz to chces na rok, taky sem premyslel ze mu to doporucim, ale je tam dost vysokej ten poplatek, kdyz to mas jenom na rok.

jinak teda si vzpomen na muj operak, ja to objednal a do 10 dnu sme pro to jeli do Pardubic :) (Driveto)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SLAYERR: za me u tohohle fungovalo dobre jen u smuclera, vsude jinde spis jednotky tydnu... nechapu jak fungujou ale bylo to totalne tristni...

a nekoukal jsi na driveto na nejaky nabidky takovy to ze to autu muzes vratit kdy chces? to mi prijde docela zajimavy ze predem nemusis resit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam