• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Pokud bych měl čekat 2-3 měsíce, tak je k dispozici fůra aut, včetně Passata, atd... Zároveň je Topoperak o min. 2k levnější než zbytek, pokud to dopojistím GAPem od Allianzu, což prý půjde. Co teď? Jdu se zabít...
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Za tyhle peníze se mi otevírá i Honda Civic na Šmuclerák, která je řízením strčí oba do kapsy a spousta dalších aut... Další dilema :(
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Posílám aktuální update ke svojí situaci ,,Chci tu nejlepší nabídku". Ano, Dragon se mi bude zase smát, ale ještě jsem neskončil... :D Budíž to pro inspiraci ostatním. Přeci jen se bavíme o +- čtvrt-milionovém závazku a to bez paliva (a buhví čeho ještě...) a starý auto zatím jezdí...

Rentexpert ,s jejich Corollou 1.8 hybrid sedan, ze 4 Kč za nadlimit km neslevil. Neslevil ani z kauce ve výši 2 splátek (20k+), kterou si podrží po dobu celého leasingu. Auto je v Ostravě a za převoz do Prahy chtějí 3k bez DPH. Nedali ani slevu, kterou původně nabízeli (500,-/měs.) a ohání se chybou. Neslevili vlastně vůbec z ničeho a dost mě tím serou. U vyjednávaní o ceně za km navíc u 30tis km nájezdu, nezmínili variantu 40.000 km nájezdu, která stojí jen o 800 Kč víc (tzn 1 kč / km). Sám jsem si o ní řekl, tak teda jo, 40k z 9390,-/měs bez DPH za 2 roky. Všechny dokumenty v mailu, scoring hotový - DP za 2 roky zpět a výpis z účtu za 3 měsíce, vše ok. Stačí podepsat, auto k převzetí začátkem listopadu. Dostávám se cenově jinam, než jsem chtěl, ale asi to jinak nepůjde, smiřuju se s tím...

Proti tomu jsem na poslední chvíli poptal Barth-operák. Reagovali druhý den (nevídané!!!). Škoda Scala 1.5 TSI v plné palbě (Style) a v DSG automatu. Motoricky o level dál. Corolla 90kw, 0-100 za 11s, maximálka 180km, spotřeba kolem 5l (na dálnici spíš k 7, město za 4! ). Scala 0-100 8s, maximálka 219 km/h, spotřeba cca 6,5l (dálnice jako Corolla, město za 8). Viděl jsem videa a ta Scala proti Corolle letí a upřímně, i se mí líbí víc... Ale zpátky k věci. Barth-operak je v Hradci Králové / Pardubicích, kam jezdím z Prahy často služebně. Jedna Scala je rezervovaná a další jsou s otazníkem. Cena cca 9500,- bez DPH na 2 roky (tzn. +- to samé] nezahrnuje GAP (+200 Kč, lol), ale nepožadují ŽÁDNOU kauci, ani poplatek. Mám se přijít svézt. Ani jsem nezačal vyjednávat a už to takhle to vypadá lépe. Pokud se ta jediná tam zítra pronajme, tak zbývá jedině počkat na výrobu, cca 6-8 týdnů + 2 týdny na přihlášení a to pouze pokuď stihnu jejich kvóty, mají 3 Scaly nasmlouvané. Pokud nestihnu, jdou do pořadníku s lhůtou cca 24 týdnů, prý je po nich extrémní poptávka :( Zítra dají vědět...

SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    To bych jim to tam radši dovalil na odtahovce...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: ty vole coze? :) to je masakr

ja mel nejaky 4 , takova klasika, ta 5000hranice je genialni napad od nich.. protoze kdyz ujedes 4999 tak neplatis nic, kdyz 5001 tak platis 5001* prejetej kilometr...
    vlastne je to pro tebe to samy jako mit misto 15k 20k co se najezdu tyce, ale oni na to parkrat za rok chytej nekoho kdo se slusne prohne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DYNK: tu mam taky. mam 20 rocne, celkove 65000 (trilety OL)
    DYNK
    DYNK --- ---
    Řešíte drobný, ja měl ve smlouvě 35 Kč za přejetej kilometr :D
    Ale byla tam volná hranice 5000km, kde se neuctovalo nic.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: ja ti věřím, že to tam máš, já říkám, že je to nesmysl a zkouší to holt :)
    teď sem se tu ptal, běžná cena je 2,50 /km a to i obráceně, když nedojdeš, leasingovka vrací.
    Jinak sem se kouknul k sobě a tu cenu mi upravili z 2,50 na 1,50, takže pardon, není to 0,50 ale 1,50. Což pořád není takovej brutál jako 4 Kč a víc.

Prostě se na to vyser a neber to od nich, to zkouší.

přijdeš sem, oznámíš další osobu a hotovo bez poplatku, 2 minuty práce. Mam na autě napsaných 8 osob :)
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Dragon: 0,5 Kč / km je podezřele málo a určitě to není pro veřejnost .Rentexpert po mě chce za Toyotu 4 Kč bez DPH a to koneckonců odpovídá i zákonu, kde se řeší cestovní náhrady, pokud jezdíš vlastím autem. Pokud to máš za 50 hal, tak bych to pronájimal jako taxík a just s tím ročně najel kilo :D

Přikládám screenshot z návrhu smlouvy, abys mi věřil.

Jak je to u Škofinu s využíváním auta třetí osobou? Tady zákaz. Tzn nemůžu to ani půjčit přitelkyni, ani nikomu jinému. A co předčasné ukončení? Doplatíš splátky do konce smlouvy, nebo se dá dohodnout? Díky.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: tak mi rekni, co za hacek ma ta oktavka. najezd dobrej, u drive to muzes mit svoji individualni pojistku (takze si muzes priplatit za gap), cena taky v pohode... co to ma za hacek? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: hele ja zadnej prodejce leasingu nejsem, delam tam.na projektu, proto o tom neco vim :) ale to je uplne fuk, proste staci kliknout na podminky driveto a vidis, to s tim, ze makam ve skofinu nema nic spolecnyho, to mi dalo akorat o neco lepsi cenu a vyssi kvalitu pojistky, nicmene i bez toho je to far from co tady prezentujes ty :) 9kc za kilak, to si z tebe nekdo delal proste prdel, kdyz mas normalne pro verejnost 0,45kc/km.
    Pokud nejsi platce dph, tak je to holt vsechno drazsi no :/ ja bych do leasingu bez toho nesel, protoze pak te stojej vic i zimni pneu.
    Co ta okta? bych rek, ze dobra cena i s tim neodectem dph... a nemuzes to na nekoho napsat? nejsou treba rodice platci?
    kdyztak se podivej na to Das Welt Auto, tam jsou ojety vracečky operáků, treba se ti nakonec vic vyplati vzit neco na kredit..
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Linej fakt nejsem, udělal jsem si za poslední týdny dost slušný přehled o celém trhu. Všechno to má nějaký háček většinou.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Obrázek se mi předtím nenačetl...:) Chtěl jsem napsat, že píšeš jako nějaký prodejce leasingů, ale koneckonců si se k tomu sám přiznal... :) Nic ve zlem. O tom Focusu mi to fakt říkali do telefonu. Buď byla ta holka mimo, nebo na to mají od Fordu/ leasingovky fakt špatné podmínky. V každém případě na auto 3-4 měsíce čekat nemůžu. Starý je před smrtí a mám poslední šanci ho jakž takž za něco prodat. Rozhoduju se mezi hybridní Corollou 1.8 v plný palbě od Rentexpertu (8k bez daně, 2 roky, 30k nájezd, GAP v ceně, auto k dodání do 5 dnů) a úvěrem na ojetinu. OSVČ jsem, plátce DPH zatím nikoliv.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    obecne plati, ze pokud clovek neni osvc a platce dph, moc se operaky nevyplatej, to uz sme tu zminovali nekolikrat
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: ty nevidis ten obrazek s oktavkou? nevidis tam cenu 5700? s dani nebo bez dane, to uz je na kazdym, ja jsem platce dph. Toho passata si jde normalne na jejich strankach vyfiltrovat uplne stejne jako sem to udelal s tou oktavkou, nebud linej :)

hele, prijde mi ze cekas na zazraky, ale ty se uz nekonaj, zlatym leasingum uz davno odzvonilo, dost pravdepodobne nejsi cilovka, kdyz koukam na tvoje nesmyslny pozadavky.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    9 Kč / km mi říkali po telefonu k Focusu. Odkaz na toho Passata? Vidím 8800 měsíčně s DPH na 3 roky, nájezd jen 25k, bez GAP a 10pct spoluúčast na havárku. Takže 4 škrábance a mínus 40 tisíc u vrácení. Čekací doba 4 měsíce. To je super nabídka? Kde je nové auto za 5700 měsíčně s daní? Hyundai nepovažuji za auto...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Pripadne za sedmicku mesicne novej model Passata 2019 se 150 konma a masaznima sedackama, servisem a najezdem 25 tisic, kde je v tom past na blbecky?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    teda pokud ti prijde hodne dat 5700 mesicne za novou karu, tak pak uz se fakt asi neni o cem bavit :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: hele, jako sorry, ale to uz je fakt vtip, ty tvoje reci :)

driveto ma uplne normalni ceny, viz treba nahodne vybrana Octavia tou, na dva roky, najezd taky peknej. Mas v tom i dvouletej komplet servis s vymenou oleje v prubehu druhyho roku leasingu.

Nevim jak si prisel na takovou picovinu, jako ze prejety kilometry jsou za 9kc na kilometr, ja mam normalne ve smlouve 0,45kc/km s tim ze mam trosku lepsi cenu, protoze makam ve skofinu, ale nez mi to kolegyne upravila, tak tam bylo asi 0,55kc/km.

Jako fakt budto neumis hledat a nebo ti lepej dealeri buliky na nos :)

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SLAYERR: jako jestli ti nekdo nabizi uver na auto s urokem na urovni inflace tak podle me nemas co resit.. umi to i pro ostatni??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam