• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYAlien universe - Romulus v kinech
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRAGED: zrovna tohle mi prijde celkem dost nelogicky, ze v apc meli tak malo munice. Podobny by to bylo, kdyby dnes mely us vojaci vsechnu munici v herculesu a bradleym ani zasobnik.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JVMLOK: a vice nez 24 hodin na nohou.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    TRAGED: jj vzali to stropem. Ale jak rikam, bylo to v situaci kdy uz byla jednotka vyrazne oslabena.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JVMLOK: Ani ne, ty mrchy jsou vyhytraly jak Baldrick a najdou si nakonec jinou cestu, jak si jiste pamatujes, poslednimu sentry gunu munice nedojde :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GANDHI: Hicks.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    iirc tam někdo strili z brokovnice, skoro bych rek ze Hudson
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: je to mozne. Normalni verzi sem nevidel uz leta. Vzdy kdyz jede v telce, tak si pustim radsi bluray no a kdyz uz ho tam mam, tak director's cut it is :-D

    Kazdopadne vim, ze pridali rozsirenou scenu okolo tech sentry gunu, jen sem zapomnel ze tam byly osekane i v normalni.

    Ovsem nic to nemeni na "Z pulsni pusky nepadla ani rana" :-P
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Nemáš pravdu. V kinoverzi jsou taky, akorát tam chybí záběry jak střílí Alieny. Sledování docházející munice je i tam.
    SITH
    SITH --- ---
    Jo, sentry guns, ty my za predarora vždycky nakopaly prdel :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A sentry guny byly pouze v rozsirene verzi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: pff, neznalost... i ty maloverny :-D Oni strileli pouze ze smart gunu protoze zasobniky si schovali pouze Drake a Vasquezova. A smart gun jim nezustal ani jeden. Z pulsni pusky nepadla ani rana, a v operations potom delali inventuru a zustaly jim prave akorat pulsni pusky, poloprazdny plamenomet a ty sentry guny.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Taky oni tam nakonec strilely, protoze meli par zasobniku schovanych. Proto taky nakonec dojde k prehrati reaktoru. Takova neznalost :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: jo po zasahu plamenometem. To ja chapu, proc meli malo streliva, ale nechapu proc ty pusky co meli byli poloprazdne kdyz jedina strelba co se konala byla kdyz se Hudson pokusil zastrelit newt :)

    A scena s facehuggerama byla az po inventure :)

    (jen drobnost co me ted napadla) Mozna to byla fakt jen ta jedna co s ni strilel. Ted z hlavy nevim.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Protoze batoh s temi vybranymi zasobniky tam zustal, nebo mam pocit dokonce vybouhl po zasahu plamenometem? A veskere nahradni vybaveni bylo ve vysadkovem modulu, z jehoz trosek zachranili jen ty sentry guny.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: to jo, ale ve chvili kdy uz jsou pomerne zdecimovani, maji poloprazdne pusky (coz premyslim proc, kdyz vlastne vubec nestrileli :-D ) a jsou i docela demoralizovani.

    V podstate cela ta idea me napadla, jake by to asi bylo pripravena jednotka vs vetrelci.

    Je fakt, ze hra colonial marines, ac to nebyla nakonec zadna slava, tak v tomto docela pekne tu predstavu ukazala. A pro fanousky porad myslim ze must have.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    TRAGED: no prave.kdyz si udelaji alamo a postavi tam ty drony a zacnou s plnou paradou, tak jim to docela jde. Ale to uz jsou jich dve tretiny mrtvy a nemali letecky kryti a tank.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Ale vzdyt strileji az az, nestrileji jen u reaktoru.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale tak rok 86 no. A porad to je muj oblibeny dil :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JVMLOK: o tom vsem sme debatovali na maratonu vetrelcu. Jak je mozne ze nemeli žádné recon drony, proc se nikdo nezamyslel jestli opravdu nejsou v pruseru a tak... :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GANDHI: jako nad tim sem taky přemýšlel. Ke společnosti by to asi sedelo. Ale na druhou stranu to je otazka jak bezny a drahy android byl... A i kdyz pominem Bishopa tak proste krok zpet a zamyslet se. Více plamemometu nejake rucni zbraně a hlavne více informací.

    Ale samo pak by to mozna nebyl tak katastrofický film. Myslim tématicky. Na druhou stranu verim ze takto by jim vetrelci nakopali prdel i kdyby mohli strilet. Ale. Mohlo to byt zajímavejsi no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam