• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYAlien universe - Romulus v kinech
    WANAH
    WANAH --- ---
    DWAY: přesně. Z prvu sem mu moc nevěřil, ale nijak to nekazil spíše naopak.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WANAH: je fakt ze na to jake jsou jeho bezne role to zahral dost dobre.
    WANAH
    WANAH --- ---
    Jediná emoce kterou sem si z promítání odnesl je závist , celý film sem postavám záviděl ty mikiny s kapucí. Pokud to byl záměr, zesílenou klimatizací přiblížit divákovi pocity člověka probuzeného z hybernace na vesmírné lodi tak tleskám :).
    Dávám 5/10 kdyby se film jmenoval David hodnotím až o dva stupně lépe , ale na taková marketingová šméčka sem asi už starej.:)
    Potěšil mě Danny Mcbride.
    Docela se mi líbilo město.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GANDHI: dyt v pohode. ja se prave na to, jak se dostanou vajicka a rozezranej inzenyr v inzenyrsky lodi na LV-426 hodne zvedavej a doufam ze se to nastini v dalsim filmu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VON_GILOTINE: aah, sorry jsem blb:) nejak jsem si zafixoval, ze lod v Alien je tataz, kterou odleta David - a on vlastne leti na tom lidskym korabu, zatimco ta lod v Alienovi je inzenyrska vcetne posadky. Mea culpa:)

    Nicmene i tak musim rict, ze se mi Covenant libil jeste mene nez Prometheus - tam jsem ocenoval alespon vizual, tady je to vlastne nuda nuda, sed, sed - ale aspon tam nedali JarJar Binkse:p
    DWAY
    DWAY --- ---
    How would a Xenomorph wear a hat? ????
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    KEB: bleh!
    KEB
    KEB --- ---
    JVMLOK: tobě se to evidentně taky nelíbilo :D
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DWAY: mas pravdu. A proto se vypravim na skautskou turu na neznamou planetu mimo letovej plan.
    Nakonec se dovime ze David byl domluvenejs WY, odpalil neutronovou hvezdu aby ve spravnej okamzik zasahl lod kterou mu poslali aby mel matros na dalsi pokusy ale aby to nevypadalo uplne podezrele, a pro jistotu mu poslali jako kryti postizenyho brachu kterej je sice dfaultne vybavenej automatickou regeneraci, ktera ale funguje jenom nekdy a posadka o tehle jeho feature nema ani tucha, takze ho vesele spravuje sesivackou pri kazde prilezitosti a ktery nakonec jako spravny kyborg komunikkuje s AI lodi hlasovymi prikazy, takze neni schopna rozeznat jestli je to nebo to neni stejna pridelena jednotka jako predtim, a je tudiz proti jeho vysoce sofistikovanym hackerskym technikam naprosto bezbranna, jak se slusi na AI ridici vesmirnou lod. Asi byl levnejsi, nez konkutrencni modely od Samsungu s bezdratovym rozhranim. A kdyz uz se pri prvnim karaoke v eteru rozhodnou zmenit trasu kvuli pruzkumu vysilace, neztraci ani minutu a jeste nez vlastne prijdou na to co a proc vysilac vysila, rozdeli tym a zacnou sbirat biologicky vzorky do nejlepsiho moznyho kontejneru...vlastniho tela.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ad lebky vetrelcu jednicka vs dvojka:

    Drones are easily identified by their smooth head carapaces, among the smoothest of all Xenomorphs, and they are capable of spitting cysts of acidic blood at their enemies.[2] They average around 8 feet tall when standing on hind legs, and about 14–15 feet long, tail included.
    The Drone first appears in Alien, and as such was the first Xenomorph designed and seen. Drones were also supposed to appear in Aliens, but during pre-production the creature's smooth carapace was removed out of fear the fragile dome would crack during filming, a modification that gave rise to the Warrior caste.
    KEB
    KEB --- ---
    DWAY: já čekal jak dlouho tě to bude ještě bavit :D Mně to celé přišlo prostě stupidní a logiku ignorující stejně jako prometheus. Další už do kina nepůjdu i tohle byla chyba. Slibuju, že už toho trollení nechám.
    -------------------------------
    Myslíš, že se nakonec nějak propojí vetřelec s predátorem nebo to nechají covenantem chcípnout? Mě Andersonovo AVP bavilo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KEB: vis o tom ze to "fi" ve scifi znamena fiction ze? Takze i kdyby prohlasili ze vymysleli pohon ktery dokaze fungovat 7 let na hovna z kvalitni vecere, tak se nema cenu nad tim pozastavovat, protoze to je proste fikce.

    co se tyce tech skafandru, tak to je tezko no. Ja proste beru, ze meli scany planety (a ty meli kdyz ji porovnavali se svym cilovym svetem) Takze scany nic nenahlasily a hotovo. Na druhou stranu mohli to trosku vic rozvest. Ale tady narazime na problem filmu, a to je limitovany cas. Kdyby museli vysvetlovat kdejakou blbost, tak be nezbyl zadny cas na pribeh samotny.

    Ono je jednoduche hledat chyby, ja si radsi najdu duvod proc by to fungovat mohlo, nez abych si kazil zazitek z filmu. kritizovat umi kazdy.
    KEB
    KEB --- ---
    KEB: za co mínusek? Někdo semnou v něčem nesouhlasí?
    KEB
    KEB --- ---
    DWAY: ano tenhle argument že je to přece scifi a tak je možný úplně všechno se přebíjí těžko :D Nicméně experimenty s mikrovlným motorem zatím selhávají na plné čáře a to se tomu věnují už dost dlouho. Teda pokud mi něco neuniklo.

    a pořád čekám na vysvětlení té absence filtrů, skafandrů a bezpečnostně skenovacích procedur... ;) To totiž neukecáš ničím :DDD
    DWAY
    DWAY --- ---
    KEB: ja mel za to, ze ta lod jede jen na ty baterky. Takze toto bych uplne neodsuzoval. Kdo rek ze nemuze existovat "elektromotor" pro vesmirnou lod? Bavime se o scifi :)
    KEB
    KEB --- ---
    Tohle beru, plachty jsou velký a zranitelný, proto je rozvinu jen když vybiju baterky, ale to pořád není odpověď na to, palivo a tah :)

    DWAY: jo někdo tam zvracel a měli pyžama, ale po chvilce už jeli všichni na plnej plyn. Nicméně uznávám, že proces hybernace nebo něčeho podobného je velká neznámá, takže těžko říct, co je a co není reálné.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KEB: Slunecni k dobijeni energie lodi :) Ehm probrali se ze staze v "pyzamech". Neprisel mi nikdo v plne polni. Neblil tam snad dokonce nekdo?
    KEB
    KEB --- ---
    DWAY: To jakože to byly sluneční plachty? Nebo jakým způsobem loď dělala tah? Mimochodem to jak se probrali ze stáze pomalu v plné polní a okamžitě ready je taky pěkná blbost, ale to je divný snad v kadým filmu... :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GANDHI: Chestbuster mozna jo, ale Alien model: Covenant se zase jevi slabsi oproti Alienovi co vsichni zname a mame radi :) Treba to je cena za to, ze mu das vice casu na vyvoj.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KEB:
    Ten se nahnul nad vejce s facehuggerem a vylezl z něj regulérní vetřelec (nebo ne?).
    Prave ze ne. To je ten protomorf :) Vzhledove se blizi vetrelci, ale vetrelec z jednicky to neni.

    lidi pod tlakem
    Tak z vetsiny filmu a tak zname dva klice :) Asi to nechteli zbytecne komplikovat. Zamysli se nad tim, v kolika filmech opravdu bylo treba potvrzeni vice nez dvou lidi na jakoukoli dulezitejsi operaci. Toto uz je drobnost imo. Zase je to scifi a ne dokument.

    posádka a změna kurzu
    nemeli palivo. Proto ty plachty :) A prave proto se jim do toho nechtelo. Kdyz ti nekdo uhori pred ocima v podu co by mel byt bezpecny, asi se ti do toho uplne nebude chtit a riskovat dalsich 8 sanci ze se to stane znovu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam