DOCKINEZ: od zacatku ma tezky midget vibes, coz mel gross taky.
Dil super. Ale vzhledem k tomu ze jsem se okamzite zamiloval do kapitanky tak jsem neobjektivni. Jedine minus dilu bylo to, ze nechcip midget. Mega radost z fresh variaci na vyhrez bricha skrze nomnom larvíky, zjevnou god power telepathy mod okobotnice, radost. To by byl xenosvet jak ma byt. Jen samozrejme mrzi ze vzorku vseho neli zjevne mnohem vic ale nikdy se o nich nic nedozvime. Libi se mi origin story morrowa, dela z nej nejednorozmernou postavu (unlike petrovich, ktery teda dost zklamal tim ze byl jakoby schovanej 3/4dilu). Stale to trochu pusobi ze cyborg, zrejme navic hand only, neni nic verejne znamyho a jde o podobne utajenej koncept jako prodigyho hybridi. Ze je prodigi zmrd uplne neprekvapuje. Jak dokazal kontaktovat nekoho na lodi ktera vyletela driv nez se narodil nehodlam resit, tak uz to chodi. Proc se morrow vysral na krasnou kapitanku nevim, ale holt se mu s ni asi nechtelo natesno odpocivat v impact kapsuli, urazil se pac mu nedala urcite. Mmm kapitanka.
Co me mrzi je posmourno kolem postavy Tenga. Ja vlastne doted nevim zda byl syntetik, myslel jsem ze jo, ale sezral ho vetrelec, coz by asi slo, ale co delal s tou holkou no a tak..jeho necitelnost a jinakost byly velice svezi a vnasely dynamiku.
Je cas tipovat kdo prezije, mam sklon se domnivat ze hodne postav se obetuje pro nekoho jineho (kirch, isaac, sefka vyvoje hybridu) nejvetsi adepti na preziti jsou morrow a wendy, ale oba muzou byt ukonceni v ramci uzavreni deje, obzblast morrow profilovany jako bad guy. Priznam se ze nepocitam s navazujici serii, nemam pro to podklady ale delat v dnesni dobe s nadeji ze to vyrobce prodlouzi mi prijde hrozne uz mimo misu, tudiz kalkuluji s uzavrenym dejem. Prodigy neprezije. Doufam ze prezije wendy, nicmene jsem si vedom ze sance ze cela linie a vyzkum hybridu bude ukoncena je nadpolovicni.