• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    PES
    PES --- ---
    Nu, snažte se, ať je to jednoduché, účelné a využívá obvyklé poměry stran. Jen žádné "kravské" elementy s hustotou informace blížící se limitně nule.

NyxDroid byl v tomhle IMHO velmi dobře pojatý (i když to samo říkám "deformovaný" jeho užíváním).
    KULHY
    KULHY --- ---
    REEFER: Mas to v poste

Pro ostatni kdo by o tom designovani uvazoval — to co vidite v Appce je spis prace Luciena, a to co mame ve Figme je spis explorace nez cokoliv hotovyho. Pocitejte se zacatkem na zeleny louce. Zaroven je potreba pochopit jakym smerem se Lucien s vyovjem ubira a ze deisgn bude muset prevazne slouzit pro obe platformy.
    REEFER
    REEFER --- ---
    LUCIEN KULHY: Rad bych se na to, co mate a jak je to v soucasny dobe reseny podival a podle toho nabidl nebo nenabidl svoje designovy sluzby. Libi se mi vase aktivita, stahl jsem si Fyx a prijde mi to vsechno i pro iOS silne suboptimalni. Je tam prace jako na kostele. Nevim, ale v jakym je to stavu a kolik prace by bylo vyuzitelny a kolik od nuly. Poslete mi RO link na figmu do posty, jestli vam to dava smysl.
    PES
    PES --- ---
    LUCIEN: Tak pak včas avizujte GP-EA pro Android verzi (aneb každý den bez NyxDroidu je dost peklo - zvláště když WWW verze NYXu je také ještě ve značně vývojovém stádiu, co se do úprav a změn týče)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Bože, oni to musí zase schválit. 🤦‍♂️ No tak snad to do pár hodin budete mít v telefonu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN: Pro iOS v TF nic noveho neni...
    SITH
    SITH --- ---
    LUCIEN: tak máš to tam .)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SITH: Patreon support. Mám s tím méně práce okolo.
    SITH
    SITH --- ---
    upřednostňuješ jednorázový příspěvek nebo patreon support?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    🍎 🚀 V Testflightu vyšla nová verze 0.6.1 (6).

Pokud je mezi novýma patronama někdo s iOS, kdo nemá přístup do TestFlightu, tak mi napište. Zatím jsem neměl čas se tím prokousat. Pardon.

Nové

• Proklik na příspěvek do diskuze z notifikace #154

Opraveno

• Nenačítají se avataři #155
    • Obnovení home resetuje notifikace pošty #161
    • Po uspání a probuzení aplikace může diskuze odsrolovat jinam #159
    • Vykopnutí z diskuze při novém přízpěvku, který se mi notifikuje #141
    • Nefungují prokliky notifikací #154

Změněno

• Po probuzené bez připojení k internetu se zobrazí chyba místo přednačtených příspěvků #160
    • Vrátit zpět BACKERS.md #158
    • Opravit odkaz na podminky uzivani #157
    • Přehodit api z alpha na www #156

Pokud chcete přístup do TestFlightu, podpořte vývoj kam mají přístup jen patroni.

#pre-release #release
    PES
    PES --- ---
    LUCIEN: Přidal jsem Ti na rok a něco kafe pro Android verzi, tak ať to jde od ruky :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TOOMIX: Pravděpodobně přes GP early access.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LUCIEN: android verze bude dostupná přes google play skrz jeijch early access, nebo někam nahraješ apk?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUCIEN: Však to co tam je, jsem čekal - proto jsem se právě zděsil! :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NAVARA: Proč tu vlastně řešíme něco co je napsané na nástěnce a několikrát jsem tu zmiňoval? Prosím, čtěte nástěnku, ušetříte mi tak čas. Dík ❤️
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUCIEN: Čtu "nad" jako >3, tedy 3.01 apod :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NAVARA: Vždyť to jsem taky napsal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUCIEN: Close betu máš napsanou i u latéčka :)
    JAYB
    JAYB --- ---
    Držím palce a podporuji (i finančně) vznik androidího klienta! Díky všem ,co na tom pracují!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MIKEKT: Ano, je to vše na nástěnce. Kdokoli nad ~$3 měsíčně má přístup do bety.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    LUCIEN: Dobra prace! podporovatel se bere i mimo patreon? :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    Pro nedockavce jako ja (ktere zaroven na androidu neurazi obcasna jablecna komponenta, ci chybejici notifikace) je fajn vedet, ze android verze je zbuilditelna a uz i celkem pouzitelna ..
    Dobra prace, diky!
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    klid :) budme radi, ze se LUCIEN toho chytl a drzim palce:)
    BOAR
    BOAR --- ---
    LUCIEN: si sem udelej z githubu hook na commity at ti to sem hlasi :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUCIEN: Klidně se hlásím na testování :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Spíš sledujte GitHub. Kdybych měl při každym commitu nebo uzavření issues sem psát co jsem zrovna udělal tak nedělám nic jinýho :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LUCIEN: sorry, sem naposled zaznamenal, že musíš teprve vyčistit kód.. Asi sem to nesledoval dost precizně. V tom případě velká omluva. Brzy taky něco prihodim
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Pracuje. Projdi si diskuzi. Ale když už se ptáte: APK aktuálně testuje jedno ID, já se dnes přidám až mi dorazí telefon. Do konce týdne snad bude pro podporovatele první beta a pro iOS uživatele bude nová verze fixující pár věcí.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ANDY_WARHOL: me naopak z lokalnich informaci prijde, ze se na tom pracuje :)
    rodamap - NAVARA
    prace na android verzi (v0.7) - LUCIEN
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Mě by zajímalo, jestli se nějak reflektuje, proc člověk přispěje? Když bych přispěl, tak hlavně kvůli androidu, ale zatím to nevypadá, že by se na tom vůbec pracovalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam