• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. Pro základní informace se podívejte na nástěnku.

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    LUCIEN: prima :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    LUCIEN: i pro Androidy?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DANYSEK: Ještě mi dej chvíli :)

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LUCIEN: sem s tim :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Viděl bych to nějak takhle...

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Neplánuje se fyx i v iPad verzi?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CROSS: Tohle nešlo nikdy.
    NYX
    NYX --- ---
    CROSS: S timhle ne. Ja opravil situaci, kdy nyx neumel byrobit ten nahled obrazku vubec a zobrazil cerny error "nahled"
    CROSS
    CROSS --- ---
    LUCIEN: to asi nejen tebe :-]

Mimochodem včera jsem si všimnul, že mi fyx uložil gif do fotek jako jpeg, ale tak na půl ucha jsem zaznamenal, že s tím Nyx něco dělal, tak možná je to tim.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    #iosonly

"Vedlejší efekt" upgradu na nejnovější Flutter má za následek, že jeden z nesjtarších bugů co mě na iOS dost štval je fixnutej!

iOS - kliknuti na statusbar neroluje pull2refresh list · Issue #26 · lucien144/fyx · GitHub
    https://github.com/lucien144/fyx/issues/26
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LUCIEN: Paráda, to rád čtu. Už jsem se bál, že moje kafe ti nechutná. :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LUCIEN: Jses král
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    LUCIEN: Fantasticka zprava! Moc dik za odpoved a ze se na Fyxu zase kuti!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MR_PREWEET: Ano, uz jsem se k nemu vratil, zrovna vcera jsem na nem pracoval. Port na nejnovejsi Flutter a sound-null safety Dart je prakticky hotov, ted mi tam padaji uz jen (zda se) notifikace. Pristi tyden ho chci zacit testovat interne na telefonu, pokud bude vse funkcni, tak tam pridam par bugfixu, poslu do bety a zacnu delat na dark modu.
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    LUCIEN: Cau, mas plan se k developmentu vracet? Chapu ze jsi busy, kazdy to tak nejspis mame, jen ze to vypada ze Fyx uz fakt nejakou dobu nedostal ani trosku lasky a tech feature requestu a bugu tam je nahlaseno vcelku dost...
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    tak jsem pauznul patreon prispevky, pokud se zas rozjede vyvoj, tak klidne opet zapnu..
    pro me fyx moc pouzitelny nebyl (neumi odskok na prvni neprecteny prispevek, nema dark mod, nefunguje zoom obrazku a rychle nacitani dalsich, nefunguje kopirovani odkazu, mozna jen android issuue?), takze jsem presel na nnn klient, ktery tohle umi, ale vic klientu je samozrejme vyhodou, takze preju at se lucienovi stabilizuje zivot a ma cas na side projekty
    pripadne potesi info, jake komiksy jsem podporil :)
    SYKES
    SYKES --- ---
    LUCIEN: Jasné, díky za odpověď.
    FYX používám teprve krátce, ale je super - díky za výbornou práci!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SYKES: Ano, ta knihovna co vykresluje HTML to prostě neumí. Je v tom už nějaký progres, tak až začnu zase na Fyxu pracovat, tak se k to mu vrátím.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NAVARA + HERKULES: Ono se to kostrbatě dá. Sdílet příspěvek a otevřít ho v prohlížeči na mobilu, ale je to klikačka a velký sraní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam