• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. Pro základní informace se podívejte na nástěnku.

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CPT_PLESARD: To je fix tohodle KOMPAS. Předchozí build obsahoval chybu, kdy Fyx nerespektoval nastavení z webu, což předtím vždy respektoval. Tzn. chová se to tak jako se to vždy chovalo do posledního buildu. Přes API tohle nelze nijak ovlivnit krom toho to buď respektovat nebo ignorovat.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOMPAS: Jo, to se mi tam nějak vloudilo s CROSS, opravím.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    v historii se nově zobrazují i sledované kluby, ačkoliv na webu mám nastaveno "bez sledovaných"
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LUCIEN: funguje, posílám kafe :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jak jsem psal, pokud máte někdo pocit, že jste vypadli neprávem z bety, napište mi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PES

Asi proto ne?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PES: me jo... takze bud ti vyprsel tvuj subscribe... no a nebo si nenapsal Lucienovi, ze je neco spatne. Ja "vypadnul" nejakym nedopatrenim taky (stane se), nicmene po propinknuti v PM uz mam -ted- 0.8.0(32) :)
    PES
    PES --- ---
    LUCIEN: Škoda že mi to už nenabízí dostupnou aktualizaci :-(
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    🚀 Vyšla nová beta 0.8.0 pro iOS (31) i Android (32)

Nahrávání obrázků by snad už nemělo tak zlobit a padat. Odstranil jsem celou sekci s resizem obrázků, která tam byla jen kvůli staré api a nechávám to teď komplet na nové API. Jediné co Fyx dělá je, že z telefonu odejde obrázek max šíře 2048px v 90% kvalitě.

Opraveno
    • Problikavani nahledu obrazku pri psani (264)
    • Zkontrolovat nahravani HEIC obrazku (263)
    • Nejde stáhnout jeden obrázek (262)

#beta
    #release
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ano, taky jsem to mohl napsat srozumitelněji... 🤦‍♂️
    IF_
    IF_ --- ---
    TOOMIX: Je to tak, omlouvám se:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    IF_: podle mě to LUCIEN měl jen jako ukázku, která ještě není v té naší verzi
    IF_
    IF_ --- ---
    Jinak mazání příspěvků (pro mě největší mínus fyxu) mi v té betě také stále nefunguje.
    IF_
    IF_ --- ---
    LUCIEN: Lupa je to vyhledávání, nemám to tak, jak to ukazuješ zde ve videu, ale mám Android.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    IF_: Lupu?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    IF_: Dneska jsem pozoroval s obrázkama sám nejakej problém. A dvakrát to spadlo. Musím se na to podívat.

Je to beta - tedy, pokud vám nějaká životní funkce nefunguje, udělejte rollback k předchozí verzi a počkejte na nový build.
    IF_
    IF_ --- ---
    Nefunguje mi ani nahravani obrazku kdyz je jich vice ani nemuzu prijit na to, kde najdu tu lupu:( Nekolikrat mi to cele spadlo. Nemohla se mi ta nova verze jen nejak spatne nainstalovat?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jo, jsem někde v terénu, vlevo mordor, vpravo brno, prolezu pár posledních postů ve svých klubech a nemohu ani banovat, ani mazat…
    PULKA
    PULKA --- ---
    + by za mne bylo super moct mazat (typicky udelam prispevek, chci ho opravit a bez smazani to nejde)
    PULKA
    PULKA --- ---
    Da se ve zpravach / prispevkach filtrovat? Obzvlaste ty zpravy jsou trochu neprakticky.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KEJML: Ano, to máš pravdu.
    KEJML
    KEJML --- ---
    LUCIEN: Tak pokud bude v API 500, tak super, ale chci říct, že pokud je nových maximálně 100, tak ti je nyx vrátí rovnou a pak už je triviální na ten nejstarší z nich odskrolovat, ne?
    A později, až Nyx vylepší API, tak tahle funkce může možná i zůstat beze změny a přidá se "jen" nové chování, pro více než 100 nepřečtených
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam