• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. Pro základní informace se podívejte na nástěnku.

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUCIEN: Cool! Jenom me ted napada, co se stane, pokud na zpravu odpovim - zustane tam draft? Za me idealni, ale stejne bych to treba po tejdnu promazala, aby to nezralo misto. Jeste je treba pocitat s tim, ze ty drafty muzou bejt doohhy, tak je jejak zkratit (+ posta). Tesim se na betatest.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    První nástřel...

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KEJML: Tohle ideálně do githubu pls.
    KEJML
    KEJML --- ---
    Mne podobně štve i když mám jenrozečtený klub, přepnu se někam jinam a po návratu se místo tam, kde jsem skončil, dostanu jen na seznam sledovaných.

Kdyby se dalo do nějaký local storage uložit i aktuální otevřenej klub včetně příspěvků, tak by to bylo skvělý.
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUCIEN: Aha! Ja jsem to asi nejak spatne vyhodnotila a nevylozila si to jako takovouhle funkci, za me by to bylo bozi
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Viz. [LUCIEN @ Fyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient], ale nikdo na to nereagoval, tak jsem to nebral jako prioritu...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PULKA: Ano. Drafts mámv plánu.
    PULKA
    PULKA --- ---
    PES: Jj, rozumim, ale kozna by mohla ta zprava zustat v nejaky “local storage” pokud tobuzivatel povoli, ale mozna bych to ocenila jenom ja 🤷‍♀️
    PES
    PES --- ---
    PULKA: to bude nejspíš to stejné - systém "umrtví" aplikaci, která není aktuálně na popředí...
    PULKA
    PULKA --- ---
    PES: iOS. Chvili mi to vydrzi, ale chvile je relativni (nebo mozna zalezi, kolik apek otevru potom). Typicky neco dohledavam na ruznych mistech a pak je to fuc.
    PES
    PES --- ---
    PULKA: Android anebo iOS? Na Androidu tohle chování často způsobuje "battery management", který neaktivní aplikaci celkem rychle "uspí" a po návratu zpět do ní se provede prakticky inicializace appky, která zahodí rozepsané a naběhne do nějakého výchozího stavu (jako je přehled zpráv)... stačí takovou app vyhodit ze seznamu "optimalizovaných" pro baterii.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Ahoj, šlo by udělat něco s tím, že mám rozepsanou dlouhou zprávu a překliknu se do jinýho okna na mobilu, pak se chci vrátit a aplikace mě hodí na přehled sledovaných a moje rozepsaná zpráva zmizí. Vždycky se mi to stane, když je to zpráva fakt dlouhá.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    LUCIEN: Nejsem schopen tyhle údaje dohledat

Ale už to funguje aniž bych cokoliv měnil. Takže dobrý.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MR_PREWEET: Zajímavý. Mě prostě chodí jen notifikace na poštu.
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    DEEFHA: Android 14 na Samsung S23
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MR_PREWEET: Android nebo iOS?
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    DEEFHA: chodi...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: nechodi ani ve FYXu, ani v Nyxdroidu. Notifikace na novou postu chodi
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: A chodí vám teda? Protože mě ne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: jo, odpovědi taky chodily
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Btw. tak notifikace na zprávy opravdu fungují. Jen teď nevím, jestli náhodou nemají chodit i notifikace na odpovědi ve fórech? Protože pokud ano, tak ty teda nechodí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam