• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. https://fyx.144.wtf/

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUCIEN: Yup, je tam :)

CPT_PLESARD: Někde by měla být možnost odhlásit se z beta programu, ale netuším kde
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NAVARA: Proběhly tam nějaké testovací buildy, takže 11.0.0 (151) je ta správná, což je ta v Google Play nyní. Každopádně jsem i tu uvolnil skrz AppTester a zkontroloval, že hvězdičku musíš už vidět :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUCIEN: AppTester mi ukazuje 11.0 (145), ale hvězdičku nemám!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Že máte zapnuté prémiové funkce poznáte mmj. i malou hvězdičkou u nicku v menu.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---

🚀 Veřejně vyšla nová verze 11.0.0!

Nová verze venku.

Největší novinkou jsou některé prémiové funkce, které jsou za patronaci. Více na https://fyx.144.wtf/. Proč takto?

• Viz. LUCIEN
    • Beta mě odváděla od pravidelných releasů.
    • Zároveň ale stále chci podporovatelům dodat něco navíc.
    • Prémiové funkce by skutečně neměly mít na používání Nyxu vliv - jsou to spíše nice-to-have funkce.
    • Seznam prémiových funkcí se může v čase měnit.
    • Zmizely různé tiery - je prakticky jen $3/měsíc, cokoli nad je pouze na vašem uvážení. Cokoli pod nezapne prémiové funkce.
    • Preferovaný je Patreon - po první spárovní už dochází k automatické obnově prémiových funkcí.
    • Další možnosti jsou Revolut či Banka, min. na půlrok či rok.

Stahujte

Nové

• Konec betaprogramu, nově prémiové funkce, viz: https://fyx.144.wtf/
    • Nová obrazovka psaní příspěvků
    • Možnost zkopírovat URL diskuze
    • Globální hledání přidáno do hlavního menu
    • Možnost přiložit ke zprávě obrázek z clipboardu
    • Obrázky se nově ukládají také do alba "Fyx" DATEL
    • Ukládání WebP obrázků a dalších formátů MR_PREWEET
    • iOS: Tmavá ikona při darkmodu

Opraveno

• Android 13+: nelze ukládat soubory - prosím o důkladný test kdo může
    • Informace o zabranén úložišti je téměř nečitelná v darkmodu
    • Není možné stáhnout obrázek ve formátu webp (still WIP)
    • Opraveno pamatování nastavení hromadných akcí ARETTA

Změněno

• Update Flutteru -> 3.24

Kompletní changelog: https://github.com/lucien144/fyx/compare/v0.10.1+137...v11.0.0+145

Pokud chcete přístup k novým funkcím jako první, podpořte vývoj.

https://media1.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExcWdnaTlpejl3NjZlcGd0YnZpd3ZpdHdlNGh5YWc5YWRxY2hnbzFqZyZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/4T48716LEWUGA/giphy.gif

#release
    BOD
    BOD --- ---

Asi něco dávno vyřešené a jsem jen natvrdlý. Děje se mi defaultně napříč android zařízeními, přijde mi, že aplikace si o přístup k adresáři neřekne takže ho nemůžu povolit. Ví někdo jak na to?

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Líbilo by se mi filtrování podle ID také v poště :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    REDSNAKE: Aha! Ok, tak to jede. Jsem zvyklej chňapat "kdekoliv". Aspoň nemusím natahovat palec daleko :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LOVE_DALI: Tady to funguje tez jak jsem psal. Chnapni fakt okraj okraj
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUCIEN: V rámci digitální očisty jsem Twitter zrušil :D
    V podstatě:
    1. Dostaneš se do postu
    2. kdekoliv na screenu aplikace uděláš swipe (palcem) zleva doprava
    3. vrátíš se o krok zpět - tady třeba na list Sledované apod. De facto aka Zpět tlačítko.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Co se tyce toho swipu jako fce zpet tak je rozdil jen v implementaci. U x staci swajpnout z leva doprava prakticky kdekoliv na obrazovce. Fyx a co jsem zkousel nektere dalsi aplikace to maji resene tak, ze je skutecne treba chnapnout opravdu levy okraj obrazovky, prakticky hranu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LOVE_DALI: Natočíš mi co na tom Twitteru přesně děláš? Třeba si jen nerozumíme :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUCIEN:
    0, OK, sorry, takyjsem se mohl podívat :)
    1, OK
    2, Hmm, tak se na to ještě podívám. Nejede mi to - ip 12 a iOS 26.1
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LOVE_DALI: Fyx je v tom nevinně.

LOVE_DALI:
    1 - To tam původně bylo, ale z testů vylozelo, že to je spíše na škodu. Vzhledem k tomu, že tam je i pull to refresh. Obtěžovalo to.
    2 - Asi nerozumím... Twitter nemám. Na iOS je swipe back funkční...

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jinak tak mě napadly 2 enhancementy. Pochopitelně je to na Tobe :)
    1) Co takhle, když dám swipe dolů a objeví se search Field, kdyby se rovnou tagla klávesnice? Stejně, pokud chci vyhledávat, tak musim psát :)
    2) Co takhle kdyby swipe zleva do prava bungoval jako Back button? Nějak jsem si na to na Twitteru navykl :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUCIEN: Tak to vypadá, že vlastní fotky jedou ok, nicméně narazil jsem třeba na tohle

MAEQ
    MAEQ --- ---
    LUCIEN: Ok, díky.
    A ke změně plateb - jako ne-betatester vlastně budu za změnu rád. Takhle i jako potenciální podporovatel dostanu vždy fungující appku a nebudu mít strach, že by se něco mohlo rozsypat. Za mě posun správným směrem.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MAEQ: Ano, máš pravdu. Je to tak i popsané v nastavení a je to dáno limitací Nyxu.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    LUCIEN: Ahoj, jen dotaz nebo možná spíš konstatování - odskok na první nepřečtený odskočí na nepřečtený číslo 100, další nepřečtené se pak tváří jako přečtené. To je předpokládám featura toho tlačítka, ale chtěl jsem jen zmínit, že se mi to chová možná jinak než jak je popisované..
    Fyx verze 0.10.1 (138), Android 15.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LUCIEN: jo, cajk.. se prave ptam, jestli tam neni past :) Ale jo, platebni brana jak pises taky fajn... bylo by fajn pak i hlasit "expirace" (podobne jako to dela i premiovka tady). Clovek je tvor zapometlivy :)
    A (subjektivne) si nejakou kacku za tu praci na appce zaslouzis, stejne jako clovek nejakou tu kacku posle na provoz tehle platformy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam