• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LUCIEN: Mne sa to aktualne stane tak 2-3 krat za den, ale nedosla som na to, co je vtedy inac. Velmi podivna vec. Ale uz aspon staci zhodit a znovu pustit apku. :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    GAARQ: Řeším to docela intenzivně, od vánoc jsem udělal X buildů, přepsal X věcí a dospěl do stavu, že čekám na telefon, na kterém to budu umět zreprodukovat, protože ať dělám co dělám, nikdy jsem na to nenarazil...
    MELDA
    MELDA --- ---
    NYX: A ono to pritom na fyxu funguje i bez placeni, jen to staci nastavit globalne v nastaveni pro vsechny kluby :-) neni zac :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    LUCIEN: A ideálně třeba přidat link někam, kde se dá zaplatit. Protože já to tak akorát jednou nainstaluju a víc nevím. ☺️
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    :D
    NYX
    NYX --- ---
    Diky :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: Určitě.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Je mozne tady prosim nejak vysvetlit, ze se to tyka ciste Fyxu? Uz nekolik lidi si koupilo premiovku a stezuji si, ze jim nefunguje protoze vidi tohle. Diky

GAARQ
    GAARQ --- ---
    GAARQ: tož, je to divné, pravidelně nemohu psát ve fyxu do auditek ve složce sledované, jejichž jméno začíná na R - Z. ale v jiných složkách (historie) jde psát všude (afaik). je to docela otravné, má oblíbená auditka začínají na V a Z 😅
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LUCIEN: Moc dekuju
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Ahoj, je nekde moznost si premium funkce dokoupit?
    Pripadne je skryt?

Prijdu si jak kdyz mam stazenou nejakou FREE aplikaci a neustale mi to nuti neco zaplatit...
    Tak bud to zaplatim, nebo zahodim...

Diky
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    teď mi zmizelo ve věcech veřejných, ale když jarm v "za paywallem" zkoušel něco hledat, dělalo mi to totéž.

a v nové verzi, když jsem něco napsal a zveřejnil, po zmáčknutí pluska pro psaní nové zprávy se mi otevře ten naposledy napsaný text.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    GAARQ: Mne sa to deje/nedeje v rovnakych. System upne random.
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUCIEN: V poste se mi to asi taky nestalo ani jednou. Prislo mi, ze to souvisi s kopirovanim, ale taky jsem tam neumela vysledovat zadnou lepsi souvislost. Zkusim rada par verzi, ale asi nemam kapacitu na nejaky systematicky zkouseni delsi dobu
    S2FI
    S2FI --- ---
    LUCIEN: Muzu to pres testflight zkusit. Blby je, ze se to objevuje opravdu nahodne. Nekdy nekolik dnu nic, jindy to prudi opakovane. Dnes i pres vice auditek. Chyba se nekde objevila pote, co jsem si zobrazil obrazek ve sledovanym auditku, kde jsem mel neprecteny prispevek. Pak jsem presel sem a tady se to chovalo stejne dal. Mam to i nahrany, kdyby ti to k necemu bylo. Pak jsem apku komplet shodil. Znovu otevrel a chovalo se to stejne. Pak se mi jednou klavesnice zobrazila spravne po dalsim cca 5. pokusu a od te doby je to zas ok. Tim samozrejme netvrdim, ze za to mohl ten obrazek, protoze se mi to znovu uz nasimulovat nepovedlo..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    První pokus kdyžtak mám...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Byl by někdo ochotný a hlavně trpělivý zkoušet různé verze? Nedokážu to reprodukovat, nějaké nápady mám, ale potřebuji někoho kdo ozkouší různé buildy - buď přes APK, nebo TestFlight na iOS...
    S2FI
    S2FI --- ---
    LUCIEN: Dnes s tim bojuju znovu. Nevim, jestli ti to k necemu bude - kdyz mi nejde zobrazit klavesnice, vzdy to bylo v zobrazeni na vysku. I kdyz mam tenhle problem, otocim tel na sirku, tak tady se to chova spravne.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    LUCIEN: ne, v poště je to ook, ale v některých fórech to prostě nefunguje (u mě třeba věci veřejné, nezkoušel jsem všechna).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam