• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. Pro základní informace se podívejte na nástěnku.

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ARETTA: Resp. toto. Ale možná to je zatím jen v betě. Nepamatuji si teď.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Díky všem co drží Fyx při životě a podporují ho! ❤️

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KID_MCHUTT: Ideálně to zadej jako feature request/bug přes formulář a třeba to časem udělám. Zatím to ale moc nevidím, viz. problém s kopírováním více odkazů, co když první bude odkaz na odpověď na příspěvek v nyxu atp atp... Na druhou stranu by to šlo přes nějaký longtap, což ale jde i teď... Viz.

VIDA
    VIDA --- ---
    LUCIEN: Fyx.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Po smazání to má 413 MB

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DEEFHA: Já nemusím, já už ho vidím.

HERKULES
    HERKULES --- ---
    Vtipný :))

NAVARA
    NAVARA --- ---
    SPIKE411: A13 bez problémů

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ještě jsem si teď všiml, že třeba ve vyhledávacím políčku se ty kurzory objeví, ale ne při psaní příspěvku.
    Tak nevím, možná se mi to bije ještě s něčím. DeepL, LastPass…

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Zdá se mi to, nebo na Androidu (12) teď (nově?) nejde označit blok rozepsaného textu? Resp. nejde upravovat rozsah toho vybraného textu. Neobjeví se mi ty dva kurzory.
    Viz ukázka z webu.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---

🚀 Veřejně vyšla nová verze 0.10.0!

Stahujte

Nové

• Možnost ukládat hledání
    • Výběr textu na příspěvku
    • Přidána možnost rychlejší filtrace tagů, obrázků a odkazů v hledacím formuláři diskuzí. Pokud má diskuze nastavené nějaké tagy, tak se pod formulářem zobrazí.
    • Při označení textu v nové zprávě je v kontextovém menu nově možnost tučného textu, kurzívy, spoileru, ...
    • Nyní je možné psát i markdownem. Funkce se dá zapnout/vypnout přímo ze zprávy nebo globálně z nastavení.
    • V nastavení je možnost zapnout/vypnout hromadné označování.
    • Možnost hlasovat pro založení diskuzí.
    • Nový skin: Dark

Změněno

• APSN Crashlytics bugfix
    • Flutter upgrade

Opraveno

• blockquote - špatné formátování
    • Nefunguje načtení nových příspěvků v "Posledních"

Kompletní changelog: https://bit.ly/fyx-v0100

Pokud chcete přístup k novým funkcím jako první, podpořte vývoj.

https://i.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExM3pncWFicWQ4bDB0MTA0d21rNzBqNWdyN2s2ajIydTh2aTdob3l2cyZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/ysjXaQVnZpr6OnVlNQ/giphy.gif

#release
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    První nástřel...

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PULKA: Máš pravdu, nějak to padlo... Nyxi? 🥹

KEJML
    KEJML --- ---
    STICKYGREEN: Ta hláška se tě snaží nevést sem. Ale rozhodně by měla být opravena tak, aby šla přečíst.

STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Pokud kliknu v diskuzích na jakýkoliv odkaz hlásí mi to že se nepodařilo otevřít prohlížeč. Ta chybová hláška nejde přečíst celá, nevím co s tím..

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Sorry, blba fotka

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Poslednich par dni mam s fyxem problem kdy vyskakuje tato chybova hlaska. Vlastne uplne asi nedokazu konkretne rict kdy se to deje, pocitove bych rekl ze pokud telefon odlozim a pak ho zacnu pouzivat po probuzeni nebo proste delsi chvili. Pokud prohlizim nyx jako delsi seanci tak mam pocit, ze to je ok. Dela to na ruznych wifi sitich, na datech, telefon jsem restartoval. iPhone 14 s aktualnim os.
    Deje se to jen mne?
    Diky

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LUCIEN: Je klidně možný že jde o nepochopení z mé strany a tyhle dvě záložky na webu a ve fyxu fungují imho rozdílně

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam