• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISCrossout
    Vše o této nové online akční hře.
    rozbalit záhlaví
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Stále hraju, stále dobrý;-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ne :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Hraje to tu ještě někdo?
    Já se k tomu zase po letech vrátil a celkem mě to zatím baví.
    Ale je tam spousta změn a hodil by se někdo, kdo mi dá rychlý úvod:-)
    RND
    RND --- ---
    Nevite jak ziskat Prestiz?
    a co jsou stity?
    - vidim to v Metalech, ale mam 0
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    P2W pocit z toho rozhodne nemam - vsechno si driv nebo pozdeji muze kazdej koupit, aniz by do toho vrazel realny prachy.
    Spis si myslim, ze porad nejsou schopny poradne vybalancovat PS, coz je znat hlavne na nizsich PS zapasech, kde nize popsanej scenar (RND) je docela bezna zkusenost.
    RND
    RND --- ---
    me to po poslednim updatu take omrzelo - praveze kvuli pocitu pay2win.. (nevrazil jsem do toho ani petnik) hodne jsem se snazil a ziskal spoustu modrych dilu, ale pak proste priletne kokot se zlatym a da te na dve rany nez se stihnes otocit...
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    FREEM: Mě to zklamalo, připadá mi to hrozně pay to win. Ale ano, odreagování to nebylo špatný. Minimálně na cca 6 hodin mě to zabavilo :)
    FREEM
    FREEM --- ---
    Zdravim panove,
    az dneska me napadlo, jestli je CO na nyxu:) a nejak zbezne sem si to procetl od zacatku..
    Rovnou pisu, ze sem si nejaky "C" zaplatil. Pac me to jako odreagovacka po praci fakt bavi.
    +zkusim poradit, pokud budu vedet:)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Právě kvůli té zvědavosti to lidi kupují za větší cenu, než jakou to ve skutečnosti má.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Joo, to dává smysl. Ale ta zvědavost, jestli nedostanu něco zajmavého... Jenže jsem zatím dostal jen 3x vlajku, 4x medium kolo (mam 15), 2x avenger (mam 5) a 2x light generátor, který není na prodej...
    RND
    RND --- ---
    A pak vzdy alespon posledni vyrobenou vec prodat-at lze koupit dalsi stul .)
    RND
    RND --- ---
    U beden dobre cist popisky co obsahuji-vetsinu ma smysl spise prodat! ..za chvilku se daji penize na work nasetrit.) Treba ted melo smysl prodat halloweenskou bednu (na zacatku za 90 pak za 60g)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Už jsem dostal pár beden a nevim jestli mam fakt smůlu, nebo je to normální. Nikdy nedostanu nic modrýho... A když utratim všechen scrap za výměnu, tak dostanu modrou věc, která ale nejde prodat....
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Díky za rady:-) Už lvl 10. Ještě mam dotaz. Když chci něco vyrobit, tak musim koupit herní prachy a zaplatit workbench?
    RND
    RND --- ---
    Kazdou z frakci jsem dal do 5levelu - kvuli crafteni...
    Skoda, ze mi tam pak pridali dalsi dve a zmenili zpusob jejich aktivace
    RND
    RND --- ---
    - Plnit denni mise - scrap
    - Spolujezdce trenovat jen jednoho (ja trenoval vsechny - a skoro bych rekl, ze to byla ztrata casu.. radsi jenoho a poradne az do konce)
    - Mrknout na http://crossoutdb.com/ a vyrabet podle toho co prodas nejefektivneji - da se tim vydelat sem tam neco malo navic. Na druhou stranu mi prijde prodej obcas dost zbytecnej..hlavne posledni dobou...
    - V beznym misich mit vzdy sud s benzinem (ja pouzivam ten modrej) - loot navic se vzdy hodi
    - Poridit dobry kulomet/brokovnici/delo
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Zdar, teď jsem začal hrát. Zatim lvl 6.... Nějaký tipy do začátku?
    PIETA
    PIETA --- ---
    Frakce mám 15/3/5/4/- nebo tak nějak, takže díly jsou, největší problém je ale ta patnáctka. Ale na 16 mi to zase zvedne limit, na to už se docela těším.

    CrossoutDB znám, ale to je na trochu jinou úroveň obchodničení. Já mám tak 100c kapitál, takže radši koupím a obratem prodám tři věci za pět minut se ziskem 3*1.5c, než čekat pár hodin, jestli bych na nich nevydělal 3*5c. (:
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    PIETA: Kdyz hraju svuj stabilni 3000 PS brokovnicovej build, tak se mi hraje na pohodicku. Kdyz ale splacam nejakej docasnej build kvuli misim, tak to mam taky celkem o nervy (hlavne teda s kanonama, to je pro me uplne jinej playstyle)

    Jestli se hodlas nejak angazovat v marketu, tak by se ti mohl hodit tenhle link, jestlis na nej teda jeste nenarazil: https://www.crossoutdb.com/ . Najdes tam vsechny itemy ve hre, vyvoj cen a recepty. Nez jsem na to narazil, tak jsem si delal vlastni pruzkumy a psal si to jak sulin do excelovsky tabulky :)

    Jawbreaker jsem si taky koupil, kvuli raidum. Na maly vozitka to neni no a chce to trosku pogridnit limit soucastek. Taky neni od veci si docasne zmenit frakci na nejakou jinou, nez normalne expis, a vytahnout ji na dejmetomu 3-5 lvl - tim dostanes za relativne malo grindu hodne soucastek.
    PIETA
    PIETA --- ---
    A co jinak, jak se vám daří?

    Já mám poslední dobou v PvP úplně strašlivé výsledky (v sobotu jsem se přihlásil, prohrál osm misí v řadě, a zbytek víkendu jsem neměl nervy na to znovu sáhnout), tak místo toho zkouším ekonomický PvP v obchodování. Na to, že člověk akorát kouká na číslíčka a vedle se kontroluje na kalkulačce, to jsou docela nervy. (: Ale zřejmě mi to jde líp, jak PvP - za pátek a víkend jsem zdvojnásobil počet svých modrých dílů.

    Jako jeden z nových dílů mám Jawbreaker, ale ta kabina je neskutečně veliká - zatím kdykoliv jsem na ní zkusil postavit auto, narazil jsem na limit dílů dřív, než jsem měl hotovo. Ono je to asi taky nezvykem - doteď jsem stavěl na Wyvernovi, kde se člověk musí rozlézt okolo, aby měl vůbec kam přilepit zbraně; u Jawbreakera bude asi spíš třeba všechno lepit na sebe, abych na to vůbec měl dost brnění. (:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam