• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISCrossout
    RND
    RND --- ---
    A pak vzdy alespon posledni vyrobenou vec prodat-at lze koupit dalsi stul .)
    RND
    RND --- ---
    U beden dobre cist popisky co obsahuji-vetsinu ma smysl spise prodat! ..za chvilku se daji penize na work nasetrit.) Treba ted melo smysl prodat halloweenskou bednu (na zacatku za 90 pak za 60g)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Už jsem dostal pár beden a nevim jestli mam fakt smůlu, nebo je to normální. Nikdy nedostanu nic modrýho... A když utratim všechen scrap za výměnu, tak dostanu modrou věc, která ale nejde prodat....
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Díky za rady:-) Už lvl 10. Ještě mam dotaz. Když chci něco vyrobit, tak musim koupit herní prachy a zaplatit workbench?
    RND
    RND --- ---
    Kazdou z frakci jsem dal do 5levelu - kvuli crafteni...
    Skoda, ze mi tam pak pridali dalsi dve a zmenili zpusob jejich aktivace
    RND
    RND --- ---
    - Plnit denni mise - scrap
    - Spolujezdce trenovat jen jednoho (ja trenoval vsechny - a skoro bych rekl, ze to byla ztrata casu.. radsi jenoho a poradne az do konce)
    - Mrknout na http://crossoutdb.com/ a vyrabet podle toho co prodas nejefektivneji - da se tim vydelat sem tam neco malo navic. Na druhou stranu mi prijde prodej obcas dost zbytecnej..hlavne posledni dobou...
    - V beznym misich mit vzdy sud s benzinem (ja pouzivam ten modrej) - loot navic se vzdy hodi
    - Poridit dobry kulomet/brokovnici/delo
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Zdar, teď jsem začal hrát. Zatim lvl 6.... Nějaký tipy do začátku?
    PIETA
    PIETA --- ---
    Frakce mám 15/3/5/4/- nebo tak nějak, takže díly jsou, největší problém je ale ta patnáctka. Ale na 16 mi to zase zvedne limit, na to už se docela těším.

    CrossoutDB znám, ale to je na trochu jinou úroveň obchodničení. Já mám tak 100c kapitál, takže radši koupím a obratem prodám tři věci za pět minut se ziskem 3*1.5c, než čekat pár hodin, jestli bych na nich nevydělal 3*5c. (:
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    PIETA: Kdyz hraju svuj stabilni 3000 PS brokovnicovej build, tak se mi hraje na pohodicku. Kdyz ale splacam nejakej docasnej build kvuli misim, tak to mam taky celkem o nervy (hlavne teda s kanonama, to je pro me uplne jinej playstyle)

    Jestli se hodlas nejak angazovat v marketu, tak by se ti mohl hodit tenhle link, jestlis na nej teda jeste nenarazil: https://www.crossoutdb.com/ . Najdes tam vsechny itemy ve hre, vyvoj cen a recepty. Nez jsem na to narazil, tak jsem si delal vlastni pruzkumy a psal si to jak sulin do excelovsky tabulky :)

    Jawbreaker jsem si taky koupil, kvuli raidum. Na maly vozitka to neni no a chce to trosku pogridnit limit soucastek. Taky neni od veci si docasne zmenit frakci na nejakou jinou, nez normalne expis, a vytahnout ji na dejmetomu 3-5 lvl - tim dostanes za relativne malo grindu hodne soucastek.
    PIETA
    PIETA --- ---
    A co jinak, jak se vám daří?

    Já mám poslední dobou v PvP úplně strašlivé výsledky (v sobotu jsem se přihlásil, prohrál osm misí v řadě, a zbytek víkendu jsem neměl nervy na to znovu sáhnout), tak místo toho zkouším ekonomický PvP v obchodování. Na to, že člověk akorát kouká na číslíčka a vedle se kontroluje na kalkulačce, to jsou docela nervy. (: Ale zřejmě mi to jde líp, jak PvP - za pátek a víkend jsem zdvojnásobil počet svých modrých dílů.

    Jako jeden z nových dílů mám Jawbreaker, ale ta kabina je neskutečně veliká - zatím kdykoliv jsem na ní zkusil postavit auto, narazil jsem na limit dílů dřív, než jsem měl hotovo. Ono je to asi taky nezvykem - doteď jsem stavěl na Wyvernovi, kde se člověk musí rozlézt okolo, aby měl vůbec kam přilepit zbraně; u Jawbreakera bude asi spíš třeba všechno lepit na sebe, abych na to vůbec měl dost brnění. (:
    PIETA
    PIETA --- ---
    Jako změna to není špatné, ale pořád mám dojem, že pro mě jako nováčka je problém mnohem obecnější, totiž v matchování samotném.
    O víkendu jsem si chtěl postavil auto, se kterým bych se vyhnul přílišnému dronování, stáhnul jsem ho na 1700 ps, vlezl do mise a umřel na jednu ránu fialovou zbraní... Prostě se pořád vyplatí udělat si nepříliš dobré auto, posadit na něj nejdrsnější zbraň, co máte, a jít to šít do lidí s bílýma a modrýma zbraněma.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    CHAINER: Hlavne vitana zmena, OP droni pochcany
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    Attack drone
    - Damage reduced by 20%.
    - Spread is increased by 33%.
    - Structure is increased by 100% from 50 to 100.
    - Range is reduced by 60%.

    ... v novym patchi. To zni jako rozumna zmena imho.
    PIETA
    PIETA --- ---
    CHAINER: Hezký tip, dík.
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    PIETA: Ale jo, prijde mi, ze ty kola lip sedej. Kdyztak v Exhibitionu jsou vozitka s nazvem "WheelTest" + cislo. Jsou to stejny vozitka, jenom se lisej kolama, takze se to da na nich da otestovat.
    PIETA
    PIETA --- ---
    CHAINER: Nízký je něco pod 2k.
    Duster mi teoreticky přišel jako dobrý základ, ale je closed beta testers only či něco takového a zatím na něj v rozpočtu nevyšlo místo. Rychlejší by to být nemělo, Duster má max speed s motorem nižší, než Growl bez motoru, ale mělo by to mít o dost lepší zrychlení.

    Jo, takhle nějak normálně barel taky schovávám, ale jak jsem to tlačil na malou váhu a malý cíl, tak mám užší podvozek a nenapasuju. Takhle do širší čtyřkolky by to šlo.

    Chovají se ty chained wheels jinak, než medium wheels, co se jízdních vlastností týče?
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    PIETA: Nevim, co je u tebe nizky power level, ale me se osvedcila kombinace kabiny Duster s Light Enginem (ktery nezere enegrii). Dohromady to ma nizsi PS nez Growl a je to snad i rychlejsi/vykonejsi (asi, nevim, nejak jsem to nezkoumal). Ma to ale 7 energie a ne 9.
    Barrel je asi idealni si schovat do podvozku. Jenom je dobry pritom nepouzivat maly kola, jinak to obcas drhne o zem. Ono i s medium wheels to obcas zadrhne, kor kdyz ti nejaky ustrelej :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jak se vám hraje?

    Já měl týden pauzu kvůli dovolené, tak jsem ve volných chvílích přemýšlel o tom, jak si udělat rychlé vozítko, co by zvládlo otravovat nepřítele a přitom zabrat aspoň dílek báze, aby se to kdyžtak dalo vyhrát na timeout, a to celé na nízkém power levelu, aby tam nebylo moc dronů. První pokusy to realizovat dopadly katastroficky, ale teď jsem došel k něčemu, co aspoň trochu funguje - kabina Growl, oblepená nomádími a scavengeřími díly (nic jiného stejně nemám), tři bílé kulomety a dva raketové boostery na rychlejší přemisťování. Dokud se držím od nepřítele dál, tak se to moc nedá dohnat, a přinejhorším něco taky ustřílím.

    Akorát na medium wheels mi to moc nedrží na zemi a špatně se to ovládá. Ještě musím pořádně odzkoušet, jak se to bude chovat v různých kombinacích steering/nonsteering wheels.

    Zásadní slabina ale je, že při tomhle stylu hry se dost pomalu nabírá zkušenost, a zatím jsem nepřišel na to, kam do vozítka umístil fuel barrel, aby z vítězství bylo víc peněz.
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    HONZA_1980: I ty trash itemy nejsou uplne k nicemu, protoze se z nich pak craftej modry veci. Takze i ty lidi kupujou. Zadnej super vejvar z toho ale neni no :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HONZA_1980: Modry veci ziskas z beden za plneni ukolu. Budto se ti budou hodit, nebo je prodas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam