• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISCrossout
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    PIETA: Kdyz hraju svuj stabilni 3000 PS brokovnicovej build, tak se mi hraje na pohodicku. Kdyz ale splacam nejakej docasnej build kvuli misim, tak to mam taky celkem o nervy (hlavne teda s kanonama, to je pro me uplne jinej playstyle)

    Jestli se hodlas nejak angazovat v marketu, tak by se ti mohl hodit tenhle link, jestlis na nej teda jeste nenarazil: https://www.crossoutdb.com/ . Najdes tam vsechny itemy ve hre, vyvoj cen a recepty. Nez jsem na to narazil, tak jsem si delal vlastni pruzkumy a psal si to jak sulin do excelovsky tabulky :)

    Jawbreaker jsem si taky koupil, kvuli raidum. Na maly vozitka to neni no a chce to trosku pogridnit limit soucastek. Taky neni od veci si docasne zmenit frakci na nejakou jinou, nez normalne expis, a vytahnout ji na dejmetomu 3-5 lvl - tim dostanes za relativne malo grindu hodne soucastek.
    PIETA
    PIETA --- ---
    A co jinak, jak se vám daří?

    Já mám poslední dobou v PvP úplně strašlivé výsledky (v sobotu jsem se přihlásil, prohrál osm misí v řadě, a zbytek víkendu jsem neměl nervy na to znovu sáhnout), tak místo toho zkouším ekonomický PvP v obchodování. Na to, že člověk akorát kouká na číslíčka a vedle se kontroluje na kalkulačce, to jsou docela nervy. (: Ale zřejmě mi to jde líp, jak PvP - za pátek a víkend jsem zdvojnásobil počet svých modrých dílů.

    Jako jeden z nových dílů mám Jawbreaker, ale ta kabina je neskutečně veliká - zatím kdykoliv jsem na ní zkusil postavit auto, narazil jsem na limit dílů dřív, než jsem měl hotovo. Ono je to asi taky nezvykem - doteď jsem stavěl na Wyvernovi, kde se člověk musí rozlézt okolo, aby měl vůbec kam přilepit zbraně; u Jawbreakera bude asi spíš třeba všechno lepit na sebe, abych na to vůbec měl dost brnění. (:
    PIETA
    PIETA --- ---
    Jako změna to není špatné, ale pořád mám dojem, že pro mě jako nováčka je problém mnohem obecnější, totiž v matchování samotném.
    O víkendu jsem si chtěl postavil auto, se kterým bych se vyhnul přílišnému dronování, stáhnul jsem ho na 1700 ps, vlezl do mise a umřel na jednu ránu fialovou zbraní... Prostě se pořád vyplatí udělat si nepříliš dobré auto, posadit na něj nejdrsnější zbraň, co máte, a jít to šít do lidí s bílýma a modrýma zbraněma.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    CHAINER: Hlavne vitana zmena, OP droni pochcany
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    Attack drone
    - Damage reduced by 20%.
    - Spread is increased by 33%.
    - Structure is increased by 100% from 50 to 100.
    - Range is reduced by 60%.

    ... v novym patchi. To zni jako rozumna zmena imho.
    PIETA
    PIETA --- ---
    CHAINER: Hezký tip, dík.
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    PIETA: Ale jo, prijde mi, ze ty kola lip sedej. Kdyztak v Exhibitionu jsou vozitka s nazvem "WheelTest" + cislo. Jsou to stejny vozitka, jenom se lisej kolama, takze se to da na nich da otestovat.
    PIETA
    PIETA --- ---
    CHAINER: Nízký je něco pod 2k.
    Duster mi teoreticky přišel jako dobrý základ, ale je closed beta testers only či něco takového a zatím na něj v rozpočtu nevyšlo místo. Rychlejší by to být nemělo, Duster má max speed s motorem nižší, než Growl bez motoru, ale mělo by to mít o dost lepší zrychlení.

    Jo, takhle nějak normálně barel taky schovávám, ale jak jsem to tlačil na malou váhu a malý cíl, tak mám užší podvozek a nenapasuju. Takhle do širší čtyřkolky by to šlo.

    Chovají se ty chained wheels jinak, než medium wheels, co se jízdních vlastností týče?
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    PIETA: Nevim, co je u tebe nizky power level, ale me se osvedcila kombinace kabiny Duster s Light Enginem (ktery nezere enegrii). Dohromady to ma nizsi PS nez Growl a je to snad i rychlejsi/vykonejsi (asi, nevim, nejak jsem to nezkoumal). Ma to ale 7 energie a ne 9.
    Barrel je asi idealni si schovat do podvozku. Jenom je dobry pritom nepouzivat maly kola, jinak to obcas drhne o zem. Ono i s medium wheels to obcas zadrhne, kor kdyz ti nejaky ustrelej :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jak se vám hraje?

    Já měl týden pauzu kvůli dovolené, tak jsem ve volných chvílích přemýšlel o tom, jak si udělat rychlé vozítko, co by zvládlo otravovat nepřítele a přitom zabrat aspoň dílek báze, aby se to kdyžtak dalo vyhrát na timeout, a to celé na nízkém power levelu, aby tam nebylo moc dronů. První pokusy to realizovat dopadly katastroficky, ale teď jsem došel k něčemu, co aspoň trochu funguje - kabina Growl, oblepená nomádími a scavengeřími díly (nic jiného stejně nemám), tři bílé kulomety a dva raketové boostery na rychlejší přemisťování. Dokud se držím od nepřítele dál, tak se to moc nedá dohnat, a přinejhorším něco taky ustřílím.

    Akorát na medium wheels mi to moc nedrží na zemi a špatně se to ovládá. Ještě musím pořádně odzkoušet, jak se to bude chovat v různých kombinacích steering/nonsteering wheels.

    Zásadní slabina ale je, že při tomhle stylu hry se dost pomalu nabírá zkušenost, a zatím jsem nepřišel na to, kam do vozítka umístil fuel barrel, aby z vítězství bylo víc peněz.
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    HONZA_1980: I ty trash itemy nejsou uplne k nicemu, protoze se z nich pak craftej modry veci. Takze i ty lidi kupujou. Zadnej super vejvar z toho ale neni no :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HONZA_1980: Modry veci ziskas z beden za plneni ukolu. Budto se ti budou hodit, nebo je prodas.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    FELCARKILLER: a já taky psal, že mám jen hromadu krámů, které mají všichni :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HONZA_1980: Ty prachy mizes ziskat tak, ze prodavas veci v aukci. Vsak jsem to psal.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    CHAINER: uvidíme, zatím mám myslím lvl 8, takže ani nic, co bych mohl prodat, protože to už mají všichni ostatní
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    FELCARKILLER: pay2win mají být ty workshopy za prachy
    CHAINER
    CHAINER --- ---
    HONZA_1980: Na 10tym lvlu dostanes bednicku, ze ktery (pokud nemas extra smulu) dostanes modrou vec - tu muzes prodat a rozjet craft.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Samozrejme pokud mas i nejakej real life, muzes si ty ingame prachy poridit za real cash a tim usetrit cas.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HONZA_1980: Normalne muzes itemy prodavat ostatnim lidem v akuci, za to dostanes prachy a za ty zas muzes porizovat jiny veci/craft sloty.

    Co je na tom pay2win?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    HONZA_1980: No mě to taky zatím připadá dost komplikovaný a jsem z toho stejně zmatenej, jako ty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam