• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    cau book:)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    preklad
    tarkovcsr.com/predbezny-seznam-zmen-pro-patch-0-6/
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    [CZ] Escape from Tarkov - Game info (Eng CC)
    http://www.youtube.com/watch?v=TVv4ia8gNO4
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: Nejlepší je, když u toho čekáš, že se něco posere.. a ono se pak někdy něco fakt posere :D Tyhle akce jsme dřív prováděli raději ve Faktorce u exitu. Si pamatuju na tu svoji, když jsem měnil z vyhraného beta klíče na plnou hru. Tam i zpět to vyšlo bez ztrát.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Escape from Tarkov - Trade beta container on Shoreline
    http://www.youtube.com/watch?v=rRWxeIpiglY
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BURKE: ta modovatelnost to je masakr
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Escape from Tarkov - first scav raid, very funny
    http://www.youtube.com/watch?v=zXaRs-h7Eo4
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    v tarkovu plati penize delaj penize, vcera jsem si z nekolika raidu prinesl gear cca za 200-300k stacilo si na sebe oblict aspon zakladni armor a panaci padali, vcerejsi nejlepsi ulovek byla parta tri tejpku v customs na old gas station

meli vyfulleny m4 opskska s pso a full armor a trizipy
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BURKE: jj to vis z army jsem zvyklej strilet single ale tady je fakt nutny fullauto, single max na strelbu do dalky ale v tarkovu dalka zacina uz od 100m dal a bez skoupu to jde blbe, jinak jsem vcera poladil akmn a vepr par modifikacema a je to hodne znat
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    vcera bezim na woodsech od skal k pile a vidim za horizontem bezet hlavu heh jednoduchej kill, prebehnu kopecek a tam me mava pet fullgearu no dobry den
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: jo, tak ten jsem měl před posledním wipem. po wipu jsem hrál jen jednou a od té doby mám tarkovskou pauzu
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    nemate nekdo tenhlen klic ma popisek market key
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak na customkach mi chybi uz jen psledni klic a to od obchodnika v dormech na jednicce v tretim patre prej je to nejvzacnejsi klic ve hre v tej mistnosti se spawnuje vse
    VINC
    VINC --- ---
    jo neviditelných je poměrně dost. Načítá se to dlouho. Už jsem dostal první hotfix, ale nepomohlo to. Takže taky čekám až to předělaj. Shoreline je teď zajímavá mapa. Jen má strašné FPS dropy.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: vcera jsem zacinal se sekyrou na customkach a prisel jsem domu jako fullgear
    no neprisel doplazil obe nohy cerny a kvaceni bylo tak tak 20m pred vychodem na me skocili 4 scavy

jeste ze jsem pretim nasel borca co mel u sebe ten vanocni darek vyfullenou M4 armor a batoh s vestou
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: rád bych, ale zrovna si dávám tarkovské prázdniny. a ty skončí, až opraví ty chyby, co tam jsou ted. např. hrál jsem s kámošem a on byl pro mě neviditelný.. prý pojd doprava, tam stojím u stromu. co, u jakého stromu? nevidím tě. počkej, otoč se, stojím u zdi. kde? no přímo na mě koukáš. ...pecka
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    nekdo na tarkov?
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Tak to jo. Nic pro mě. Já raději M4 s RCOčkem :) ale budu si na ni muset chvilku počkat
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MAOR: Při wipu dostaneš taky 300000 rublů. Ta snajpa stojí 120tis.
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Zadarmo? Jo, jakože k tvému účtu? No já mám jen sockovní verzi, kde dostanu vždy jen SUčko, pár pistolí a jinak hovno :D Bohužel, soutěž o lepší verzi jsem se svým videem nevyhrál..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam