• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    Hardcore realistická FPS simulace.
    rozbalit záhlaví
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: no dyk jo fandim jim fandim...podporil jsem je...jen ze ostatni bety co hraju maj updatyy v radech tejdnu, mesicu atd...a tihle teda chteli nejvic penez (EOD) a s tema updatama jsou strasne tajemny a tak, tak asi proto to nasrali me...proste jen doufam ze to bude banger!!!

Dneska vysla jedna z bet co sem hral Hunter Showdown..a ty to teda asi zmakli no...teda podle ohlasu ja se k tomu este nedostal pac mam worku nejak moc...jako full release EFT je podle me docela vzdalena pisnicka...nebo sou nejaky zhruba ocekavani? pristi rok pochybuju...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: hele ja bych jim moc nekrivdil. Hraju asi neco pres rok a za tu dobu udelali docela kus prace. Kazdopadne 0.12 vypada, ze bude fakt velkej skok dopredu. Jen doufam, ze nebudou velke problemy s upgradem Unity - to umi byt nehezke... :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    FUNNATEKK: ja vim...pekne me nasrali btw...hraju treba tak 4bety tenhle rok...tarkov je nejvic slibnej z osobniho pohledu...a nejmin toho udelali....a uplne uprimne...jestli nebude soucasti toho patche nakej update zvukovej tak nevim jestli sem do budoucna jeste fanboy...fakt doufam ze az to dropnou tak to bude makat.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    EATHAT: tak to si počkáš :D Páč nejsou schopný dát nějakej termín kdy :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    FUNNATEKK: nehraju to cekam na patch:D
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    EATHAT: Tak nejvíc uděláš na Labech. Ale je to docela přestřelka. Já sem tam udělal 2m runn ale znám i ty co odnesly i 3-4m. No muíš jez taktiku ne :D Naběhnout do davu tak leda s rpk a nebo m-ky a hk čka. D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tak konecne treba pul mice z raidu...sneaky peaky 9mm luger mpx interchange run...krasnej vcecer to byl:D
    chudak ten typek podle me vylootil celou mapu a posekal naky ostatni playery a ja si pro nej pak dosel a vysprejoval mu nohy lugerama...:D navic sem si neponicil jeho armor:D zacina me to fakt bavit...hrat to jako podla svine se mi zatim nejvic osvedcilo:D bitcoin tetris vsechno zajimavy mel:D
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    EATHAT: Na dogtagy máš q ale je na vyším lvl. Tak nestakuj. A vyplatí se je zbírat pak na věci a zbraně co za ně dostaneš.
    Geer fearem trpělo dost lidí ze začátku. Ale nemá to cenu. Radši zařvat v pořádným gearu než chcípnout na jedničku protože máš na sobě černou vestu. Kombinuj to s hraním skava. Hodněkrát sem sním běžel rovnou do endu páč měl na sobě dobrý věci a hlavně zbraň nebo kartu do labky. Je dobrej taky na trening a hodně se na něm rozehrávám když nehraju třeba 2-3 dny.
    Noo. s kámošema můžeš tradovat jen v rajdu. Rovnou upozorńuju že když máš q na itewm find in ride nemá cenu tahat ten item do hry. Protože musí mít spawn na tý mapě. Kluci to posichřili aby nebylo tak lehký. že by jsi kámíkovy donesl něco co potřebuje a co máš.
    Doporučuju se co nejdřív vyexpit. Drť rychlý qesty. A hodně zabíjej. Až dostaneš babku na 3tí začně prodávat karty vod labek a tam si nasislíš love.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Tak jo uz sem sejmul par levelu 30+ fakt dobrej pocit....cely to teda hraju vic survival...dyz slysim tlumenej automat a vidim vesty/helmy radsi beru roha...prestal jsem se docela bat o zbrane...ale nedostava se mi neprustrelnejch vest a helmy..hele dogtagy prodavate nebo schovavate? vsadim se ze je tam nakej quest pak na dogtags...kdyby to jen este trochu zoptimalizovali byl bych stastnej tarkovan...jo a podporil jsem teda jeste upgradem na tu nejvyssi edici tak snad nezklamou...zatim nejdrazi beta/early acces co jsem kdy poridil..
    Kazdopadne taky po dlouhy dobe pocit..nemuzu se dockat az to vecer pustim:D Plus otazka...da se transferovat gear mezi kamosema? nebo s nima musim do hry a hodit jim...neda se to nejak pres ten flea market tradovat za 1bandage treba nebo nakej takovej trik...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    musim se omluvit po blizsim testovani to opravdu positivne ovlivnuje herni fps a stuttery...

ale teda celkove musim rict ze dostavam dost naprdel...jako jo jsem v plusu diky scav runum..hraju hlavne Customs dostal jsem to jako doporuceni na zacatek...dokonce jsem docela uz pochopil mapu ale vetsinou teda dostanu jako pmc...gear fear mam k tomu docela...vetsinou jdu s pistoli a bez armoru...nevim asi toho delam spoustu spatne:D Taky mi prijde ze kdyz slysim vystrely vzdycky je to o mnoho dal nez si myslim i kdyz to zni fakt blizko...

jsou naky jako taktiky co dela vetsina hracu? rushujou ze spawnu mapu nebo znaj spawn mista a fightej spawn pointy ostatnich hracu? nebo camp na extraktu?...prijde mi ze sem dost "mimo herni vzorec" kdybyste me nekdo chtel protahnout tarkovem budu rad...nabizim 50 000 rublu:D eura ani dolary sem jeste nevidel:D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: hele ten script sem spustil a vsechno ok...ale nejak mi to teda nepomohlo:D
    (i7-6700K). Nejvic mi zatim teda pomohlo hrat 4:3 stretched...v offline mode mam na mid specs 120 fps konstant...multiplayer je uplne jina historie...jediny co je blby ze je to docela kompetetivni online a proste nemam tak velkej skill abych se tem stuterrum smal....bezi mi to na 80-110 uplna pohodicka...pak se podle me nekdo treba spawne a spadne to na 45...no ale mam v planu to dal hrat asi:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    HRAX: v tom bataku je kombo - pusti to launcher, pocka 30 vterin a snazi se upravit proces. Optimalni je jeste upravena verze zminena v best reply - pusti launcher, pocka v loope dokud nespustis primo hru, pak pocka 30s a upravi process affinity...uvadim verzi pro 4 core:

@ECHO OFF
    START "" "C:\Games\BsgLauncher\BsgLauncher.exe"
    :LOOP
    TASKLIST | FIND /I "EscapeFromTarkov.exe"
    IF ERRORLEVEL 1 (
    TIMEOUT /T 5
    GOTO LOOP
    )
    TIMEOUT /T 30
    PowerShell "$Process = Get-Process EscapeFromTarkov; $Process.ProcessorAffinity=85; $Process.PriorityClass=[System.Diagnostics.ProcessPriorityClass]::AboveNormal;"

Jsem fakt zvedavej jak to bude slapat na novejsi Unity. Jsou tam oproti jejich aktualni verzi nejake upgrady multithreadingu, ale v Unity dost zalezi na use casu / source kodu a podobne, navic mam zkusenosti jen s mobilama, ne s PC. Kazdopadne pro 0.12 bych to rozhodne zkusil znovu porovnat normalni launcher verzi a tohle...
    HRAX
    HRAX --- ---
    EATHAT:
    HRAX:

jsem jeste zapomel: bata sputit pry az pojede hra

Original:
    Disable Hyperthreading/SMT for substantial FPS gain. : EscapefromTarkov
    https://www.reddit.com/...Tarkov/comments/bsm5r7/disable_hyperthreadingsmt_for_substantial_fps_gain/
    HRAX
    HRAX --- ---
    EATHAT:

SIMPLE FIX FOR BETTER FPS & LESS STUTTERS | Escape from Tarkov | TweaK
    https://www.youtube.com/watch?v=ofE43PjyElQ

A simple fix to improve FPS and decrease stutters in Escape from Tarkov. I was surprised that this actually worked so I'm passing on the information! Leave a comment and let me know if it works for you! Just copy and paste the one you need below.

4 CORE:
    @ECHO OFF
    START "" "C:\Battlestate Games\BsgLauncher\BsgLauncher.exe"
    IF ERRORLEVEL 1 (TIMEOUT /T 5 & GOTO LOOP)
    TIMEOUT /T 30
    PowerShell "$Process = Get-Process EscapeFromTarkov; $Process.ProcessorAffinity=85; $Process.PriorityClass=[System.Diagnostics.ProcessPriorityClass]::AboveNormal;"

6 CORE:
    @ECHO OFF
    TIMEOUT /T 30
    PowerShell "$Process = Get-Process EscapeFromTarkov; $Process.ProcessorAffinity=1365; $Process.PriorityClass=[System.Diagnostics.ProcessPriorityClass]::AboveNormal;"

8 CORE:
    @ECHO OFF
    TIMEOUT /T 30
    PowerShell "$Process = Get-Process EscapeFromTarkov; $Process.ProcessorAffinity=21845; $Process.PriorityClass=[System.Diagnostics.ProcessPriorityClass]::AboveNormal;"
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    HRAX: doufam zes mi nelhal...instaluju to kvuli tomu znova na C:
    HRAX
    HRAX --- ---
    JAACOB: Stutter je problem multithreading processoru. Nekde na netu je batak co to vypne, hra ma lepsi frames a netrha skoro vubec.
    Pohledej na youtube od uzivatele tweak - Simple fix for better fps & less stutters
    Nemuzu link corporatni net :/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Stutter se zatim projevuje vzdycky - vicemene je to scaw spawn. Jinak mam docela sunku, tak moc nejake dropy neresim a jsem rad, ze mi to jede +- plynule. Rekl bych, ze je to s dropama lepsi nez kdysi, ale ty problemy tam porad jsou. Aspon uz to nelaguje pri ADS.

Ale na 0.12 patch se tesim. Krome hideoutu (kterej bych klidne i ozelel) ma pribyt nova mapa, novej trader, novej boss na woods. Nejvic jsem ale zvedavej na upgrade unity. V praci jsme s tim vzdycky kurevsky bojovali, ale borci hlasi, ze to maj skoro ready a ze to nebyl zas tak velkej orisek. Cekam x vylepseni ale taky uplne nove issues... :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hm me v tom furt padaj fpska na klasickejch 55 v tom obcas...80 pohoda a drop vzdycky...doufam ze to trochy vypimpej...ta gamesa ma fakt dobrej potencial..
    MATHEF
    MATHEF --- ---
    EATHAT: hrajeme, ted se chysta vetsi update, ve kterym pridaj i hideout a par dalsich zasadnich veci. Termin updatu, ani vydani zatim neznam. Jeste to ale asi chvilku potrva ;)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hrajete to jeste nekdo?
    nemelo by to uz vyjit nekdy realne?
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: to jsou realne denni casy. Ve factorce jsou fixni, na ostatnich mapach bezi denni cyklus. Levy a pravy cas se lisi o 12 hodin.
    Jinak jako PMC by ses mel spawnovat na zacatek herni sessiony (zalezi mapa od mapy, session ale trva vetsinou kolem 50 minut - zalezi mapa od mapy). Obcas se stane, ze te to jako PMC hodi do hry o fous pozdeji (vetsinou ale v radu minut). Pokud jako PMC po loadu vidis jako posledni screen "Deploying in" odpocet, mel bys byt fakt uplne na zacatku herni session.

U Scavu je to jinaci - ti se spawnujou vzdycky uz do rozehrane mapy, takze deploy time se muze dost lisit. Vsimni si, ze jako hrac po spawnu nepotkas treba pet minut Scava - ti se dospawnovavaji v urcitych intervalech, vetsinou to poznas tak, ze hra na chvilku lagne.

PMC maji tim padem vyhodu, protoze se ke stavnatemu lootu dostanou pred Scavama...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam