• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jj asi to taky hodnotim kladne...dneska sem dal duo squad wipe na customs a pak sem zkapal na ai:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Porodni bolesti po patchi vcera vecer uz vypadaly cajk - uz jsme byli schopni behat i v grupe. Pribylo par jinych issues, zatim jsem nepotkal nic zasadnejsiho krome tech server hiccupu a maximalne asi spatne vizualizovany fold zbrani ve stashi. Kazdopadne oudoory ted vypadaji fakt krasne. Woods jsou uplne nova mapa - jen diky tomu remaku travy a vegetace. I lightning model je hezci (za to zrejme muze primarne upgradeh unity). Navic to beha o dost lip nez 0.11. Obcasne stuttery jsou pritomne furt, ale prijde mi, ze nejsou aspon tak brutalni. Zatim jsem vcelku nadsenej!
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    jo vcera sem prisel asi o 5akacek:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Sledoval jsem z povzdali. Kamosi se snazili hrat navecer, moc to neslo. Dneska uz to snad bude lepsi. Taky se tresu, az to pustim odpoledne... Takze GL!
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    no tak je to venku blyat;)) tentokrat sem zradil a jdu za USEC.Sledovali ste vcerejsi patch ? docela se zapotili podle me...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: schovavam si to az na vecer:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    pocitam, ze jste videli .12 trailer...
    Escape from Tarkov Beta - 0.12 Patch trailer featuring Rezerv Base
    https://www.youtube.com/watch?v=ODiEy2ClWNw
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jj cetl jsem to cele:D cetl jsem podobnejch omluv nekolik za posledni kvartal...tak fakt jen doufam ze to bude stat za to...za me sem nadsenej z antialisingu a z udajny optimalizace...fingers crossed
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: docetls to az dolu? Za me dobry...

We all (and personally I) want to say sorry for the delay. Amount of changes is huge and right now we are fighting with bugs. Every single time when we approve a patch release date, some critical bug happens, and we are forced to shift the date and fix it, cause we don't want you guys experience what needs to be fixed and polished. Give us little more time - I don't want to say it will be super soon soonish soon to scare away luck!

Thank you for your patience!

BSG devteam
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    SHADOW__: myslis tim ze po tejdnu teasovani vyrali patchnotes k zatim neexistujicimu patchi....hmmm well done...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ja to proste nemuzu hrat pac mi dropujou FPS...
    fakt bych chtel aby se to s novym patchem dalo hrat...
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JAACOB: Jo prdel. Faktorka je pro hrdiny. Sem se sekl v červený hale v podzemí. 22 skavů 3 hráči a pořád přicházely další a další partičky. Sem musel zbaběle utéct páč mi zbyla zelená už jen hlava :D

A pro mě top shoreline. To je nákupák jak sviň. :D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Tak co - uzivate si prewipe eventy? Pripada mi to, ze od rider eventu je to jak behat po tescu s nakupnim vozikem a slevovou kartickou.. :) Nejradsi poslednich par dni "nakupuju" equip na woodsech, optimalne v noci. Ale vcera jsme si tam s bandickou skocili s nightvisionama a turboequipem a bylo to fakt jak hrat s cheatama.. :)

A factorka na terminatory umi byt taky docela prdel...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    FUNNATEKK: nojo ja vim ze jsou malej team...
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    EATHAT: Ber to tak že to je malej team. A další věc je že oni opravdu dělaj všechno manualně. Si vem že právě stím zvukem se všichni neserou proto to maj čistější. Ale tarkováci to fakt všechno nahrávaj real. pak to spoj s hrou no. Nic eazy. A za rok toho udělali docela dost. Já už hraju 2roky a pořád se to žene dopředu. A vzhledem k tomu že předělávaj celej software od nuly..... Sem rád že se nainstaloval ten batle eye. už x her sem nepotkal hackera. A to to předtím bylo 50/50. Jako ten novej patch to totálně rozmr. takže nevím jestli se těšit nebo ne. Každopádně nová mapa vypadá na slušný pvp a bos na woodech.... To konečně zase trochu oživý. Teď před tím patchem je to už jen vo labkách. Nikde jinde ani noha :D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: je fakt, ze slibujou hrozne moc mechanik jeste a zas tak rychle to uplne neodsejpa... mel by tam byt nejaky singl formou snad kampane, nejaky pseudo free-roam a kdo vi co jeste... Jako jn. Taky necekam release nikde za rohem...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: no dyk jo fandim jim fandim...podporil jsem je...jen ze ostatni bety co hraju maj updatyy v radech tejdnu, mesicu atd...a tihle teda chteli nejvic penez (EOD) a s tema updatama jsou strasne tajemny a tak, tak asi proto to nasrali me...proste jen doufam ze to bude banger!!!

Dneska vysla jedna z bet co sem hral Hunter Showdown..a ty to teda asi zmakli no...teda podle ohlasu ja se k tomu este nedostal pac mam worku nejak moc...jako full release EFT je podle me docela vzdalena pisnicka...nebo sou nejaky zhruba ocekavani? pristi rok pochybuju...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: hele ja bych jim moc nekrivdil. Hraju asi neco pres rok a za tu dobu udelali docela kus prace. Kazdopadne 0.12 vypada, ze bude fakt velkej skok dopredu. Jen doufam, ze nebudou velke problemy s upgradem Unity - to umi byt nehezke... :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    FUNNATEKK: ja vim...pekne me nasrali btw...hraju treba tak 4bety tenhle rok...tarkov je nejvic slibnej z osobniho pohledu...a nejmin toho udelali....a uplne uprimne...jestli nebude soucasti toho patche nakej update zvukovej tak nevim jestli sem do budoucna jeste fanboy...fakt doufam ze az to dropnou tak to bude makat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam