• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: hele zas vam nechci nijak kazit pohodicky ve dvou..staci rict...
    z tehle modernich komunikacnich kanalu mam jen discord a teamspeak...kdyztak id discord margantni#3368
    staci dat vedet...ted 14 dni sem doma pred planovanou operaci takze mam zavrenej kram a cas mam skoro furt:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: jako chodivam hravat s kolegou vcelku pravidelne, ale mivame domluvu docela na punk. Dneska odpoledne by to asi na par hodin slo (tak po ctvrte treba). Ale posli mi mozna v DM nejakej svuj skype nebo neco...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    aha strelnici si musim vyrobit:D
    Hideout And Clothing Summary - Escape from Tarkov
    https://www.youtube.com/watch?v=IEHY-nY5dac
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: mno ja se tesim az tam pridaj do hideoutu tu strelnici...vubec este nechapu recoil v tyhle hre...je to zarucene nejtezsi gunplay zatim za me...a proto me to asi tak strasne bavi...
    jinak dej nekdy vedet rad se pripojim na raid...vpodstate to ted je ze hraju single proti dvojcim...vzdycky soiu dva aspon.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: vcera akorat se resilo, ze neviditelni scavs jsou zase ve hre, ale pozdeji odpoledne pry uz BSG deployovalo nejaky patch zase. Nevim kdy jsi hral.

Btw - vcera jsem narazil na redditu, ze je nejakej buglej task Signal 1 a ze je mozne, ze vam to muze bugnout a nedostanete se uz do hry. Tady je nejake info, tak bacha:
    PSA: DO NOT COMPLETE SIGNAL PART 1 - Otherwise you're not able to play. : EscapefromTarkov
    https://www.reddit.com/...mTarkov/comments/dp7fd7/psa_do_not_complete_signal_part_1_otherwise_youre/
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tywoe ja byl vcera tak zoufalej....sem u tasku shoutout piknik a tim padem woods..a tim padem neviditelny nepratele....jako woe at mi nikdo netvrdi ze po me nestrilej neviditelny scavs nebo proste videj v krovi zatimco ja ne
    PAPRIKAC
    PAPRIKAC --- ---
    EATHAT: to je klávesnice ale přežila:D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PAPRIKAC: mas po mysce koukam:))
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jj lidi kupujou sroubky za 20k jako by se nechumelilo...je to ten hideout no...
    hele v hideoutu jsem jen zprovoznil workbench abych mohl mod zbrani(pro me jedna z nejvic zajimavych casti hry) a med station aby me to aspon trochu healovalo dyz chcipnu...pak uz musis zapnout generator a bla bla..asi to nebudu pouzivat...pokad to pujde bez toho...

hm mas pravdu...asi bych mel taky spis vydelavat ted...sem na 200k ale uz sem protocil tak 500K na armorech a custom buildech:D plus ten hideout taky stoji skvaru...

a ta nova Beretta neni spatna na eco run bez armoru mi prijde...do komory dam vzdy RIP naboj a zbytek odpad...uz sem takhle parkarat uspel proti armored players ve factory

klice vubec nevim jestli jsou jako minule nebo maj omezeny to puziti...nekde to resili...zatim klice neresim az budu mit navic cash tak koupim keytool a pak teprv sbiram...

jinak pro me furt v tarkovu asi hlavni nepritel je ai:D ja ti nevim hele ze oni se treba spawnou za tebe obcas? jinak si mnohy situce nedovedu predstavit pohyby hracu po mape chapu daleko lip..cim vic scavu zabiju tim vic jich prijde na to samy misto kde se healuju a furt chodej:D a nez to vylootim dostanu sukablyat do zad:D
    PAPRIKAC
    PAPRIKAC --- ---
    Včerejší Woody ... enjoy :)

FUCKING BROKEN eft 0.12
    https://www.youtube.com/watch?v=iM_9rzCuhqE
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: cool buildy si necham na pozdeji - zatim sbiram trash a chodim se srackama. Jednak chci vydelat nejakej cash pro strycka prihodu (a quest klice a podobne) a druhak vim, ze zkraje budou questy na AKSUcka/AKMka a podobne, takze zatim spis filluju stash.

Nicmene jsem zjistil pri vcerejsi cistce trashe, ze nektere itemy se ted prodavaji za solidni rakety, zrejme kvuli hideoutu. Takze jsem treba vcera prodal par paklu hrebiku za 100k kus, sroubky jsou za 50k kus. Nevim jak moc je potreba mit hideout naleveleny, zatim to docela prcam, az se budu citit pohodlne, tak to zacnu resit...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    a vubec nepujdem nekdy v nyx cete? jak to chodite? jako hodne technicool? ja vzdycky vydelam par set tisic a pak to promrham stavenim custom adaru:D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jj asi to taky hodnotim kladne...dneska sem dal duo squad wipe na customs a pak sem zkapal na ai:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Porodni bolesti po patchi vcera vecer uz vypadaly cajk - uz jsme byli schopni behat i v grupe. Pribylo par jinych issues, zatim jsem nepotkal nic zasadnejsiho krome tech server hiccupu a maximalne asi spatne vizualizovany fold zbrani ve stashi. Kazdopadne oudoory ted vypadaji fakt krasne. Woods jsou uplne nova mapa - jen diky tomu remaku travy a vegetace. I lightning model je hezci (za to zrejme muze primarne upgradeh unity). Navic to beha o dost lip nez 0.11. Obcasne stuttery jsou pritomne furt, ale prijde mi, ze nejsou aspon tak brutalni. Zatim jsem vcelku nadsenej!
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    jo vcera sem prisel asi o 5akacek:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Sledoval jsem z povzdali. Kamosi se snazili hrat navecer, moc to neslo. Dneska uz to snad bude lepsi. Taky se tresu, az to pustim odpoledne... Takze GL!
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    no tak je to venku blyat;)) tentokrat sem zradil a jdu za USEC.Sledovali ste vcerejsi patch ? docela se zapotili podle me...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: schovavam si to az na vecer:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    pocitam, ze jste videli .12 trailer...
    Escape from Tarkov Beta - 0.12 Patch trailer featuring Rezerv Base
    https://www.youtube.com/watch?v=ODiEy2ClWNw
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jj cetl jsem to cele:D cetl jsem podobnejch omluv nekolik za posledni kvartal...tak fakt jen doufam ze to bude stat za to...za me sem nadsenej z antialisingu a z udajny optimalizace...fingers crossed
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam