EATHAT: presne o tech spawnech na Customech daval nedavno Eroktic ven video - ze te to flusne k cervene s dalsima dvema squadama, takze i kdyz to vycistis a pak poresis i naval scavu, tak je patnact minut v prdeli a doklepou te lidi odnaproti... :)
The Reason why 0.12 Spawns, Has To Change - Escape from Tarkov
https://www.youtube.com/watch?v=d4k8B-h6CIY
Jinak jsem vcera dodelal level 30, ale je fakt, ze jsem byl pet dni marod a nevylez od kompa.
No a celkove - frustrace a podobne. Jako jo. Tarkov dal, Tarkov vzal. Mam taky ups a downs, ale citim, ze se to porad (pomalu) lepsi. Hravame dost casto squad - o dvou az ctyrech lidech, ale stejne mam pocit, ze jako solo byvam uspesnejsi - asi i proto, ze ve vice lidech uz se neda tak lehce poslouchat, protoze nevis, jestli je to kolega nebo enemy (echt kdyz vas je vic nez dva). A ani ten pocet nakonec neni uplne rozhodujici - muze vznikat spis chaos a podobne. Treba vcera jsme vlitli ve ctyrech do dormsu, byli jsme mid geared, ale ammo treba berem dobry, nicmene nas dva pokrajel nejakej (jedinej) juggernaut a zbyle dva, co si lizali rany po boji doresil kolemjdouci scav brockou, takze jackpot jako obvykle proste vyhral posledni prezivsi. A to je potreba si uvedomit. Casto dostanes na prdel, ale pak jsou tam momenty, kdy ty jsi ten scav s brokovnici a Tarkov god se usmeje zrovna na tebe a je to supercool... :)
Navic me bavi treba i questy, ktere te vyhazujou z klasickeho setupu. Vylozene jsem si uzival krajeni scavu brokovnici na woods. Nachystal jsem si nocni setup (zakladni nightvision za par 10k) a vzal si sebou vcelku polazenou brokovou sajgu, kterou jsem ulovil od typka, koupil nejlepsi slugy na trhu, nahodil na ni valday a tlumic, takze jsem vytvoril vrazednej build, ktery byl nachystany primarne jako sniping setup, ale zvladl v klidu i close combat a kdyz scavove jsou ve tme uplne slepi, mel jsem drobnou obavu jen z hracu, ale vsichni se mi vyhli. Bozi mise... :)
Anebo - vcera jsme behali questy s kolegou na shore - oba dva lehce upravene zakladni AKM s kolimatorem, v bazinach jsem behal po chatkach a vidim bezet podel plotu tak 150m od nas borce. Lehli jsme, pockali, az typek bude probihat otevrenejsim prostorem a zacali strilet. Nevedel odkud to lita, nakonec jsme ho dali. Pri lootu jsem zjistil, ze byl juiced AF (mel krasnou zmodenou m1a, se scopem, tlumicem, 50 ran zasobak plnej m80 - krasa). Po raidu jsem videl od paska invite, pokecali jsme, byl uplne v pohode, rekl jsem mu, ze jsme byli lucky, ze jsme ho videli prvni, jinak by si nas dal k snidani, poprali si GL a bylo.
Proste Tarkov umi byt zla kurva i luxusni stavicka. Zalezi, jak se zrovna vyspi.. ;)