• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: mno tak level 30 nevim jak si hitnul:D ja mam 20 a taky u toho sedim nekolik hodin denne...ale asi uz to zas opustim...ve ctvrtek jdu na operaci prdele do nemocnice...ale chci to tu opustit nachystany na pozdejsi vanocni gameplay:D este mi chybi scav junk box ten si dogrindim asi dneska....

jinak teda dekuju za tip prosel jsem si poradne poradne munici...sice me ted vystrel z ak stoji 1000rublu ale aspon to nekomu ublizuje:D oproti tem tracerum(chybne sem uvadel zakladni ammo) co jsem pouzival to dava fakt damage...

to video "problems" dost sedi na muj red spawn customs problem:D uz tam proste nechodim nebo campim vlaky a cekam az si to tam kluci vyresej a pak se stavim jen pro extra zbran nebo tak neco...beztak bejva offoce furt zamcenej protoze se tam vsichni povrazdi nez to nekdo odemkne:D

hele a este jedna drobnost..asi je to moje chyba pac blbej aim ale moje novy guilty pleasure je VSS s dobrym ammo a 20round zasobniky...a prijde mi ze dyz strilim na dalku jako 150+ tak to proste nektery hity neregistruje:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: presne o tech spawnech na Customech daval nedavno Eroktic ven video - ze te to flusne k cervene s dalsima dvema squadama, takze i kdyz to vycistis a pak poresis i naval scavu, tak je patnact minut v prdeli a doklepou te lidi odnaproti... :)
    The Reason why 0.12 Spawns, Has To Change - Escape from Tarkov
    https://www.youtube.com/watch?v=d4k8B-h6CIY

Jinak jsem vcera dodelal level 30, ale je fakt, ze jsem byl pet dni marod a nevylez od kompa.

No a celkove - frustrace a podobne. Jako jo. Tarkov dal, Tarkov vzal. Mam taky ups a downs, ale citim, ze se to porad (pomalu) lepsi. Hravame dost casto squad - o dvou az ctyrech lidech, ale stejne mam pocit, ze jako solo byvam uspesnejsi - asi i proto, ze ve vice lidech uz se neda tak lehce poslouchat, protoze nevis, jestli je to kolega nebo enemy (echt kdyz vas je vic nez dva). A ani ten pocet nakonec neni uplne rozhodujici - muze vznikat spis chaos a podobne. Treba vcera jsme vlitli ve ctyrech do dormsu, byli jsme mid geared, ale ammo treba berem dobry, nicmene nas dva pokrajel nejakej (jedinej) juggernaut a zbyle dva, co si lizali rany po boji doresil kolemjdouci scav brockou, takze jackpot jako obvykle proste vyhral posledni prezivsi. A to je potreba si uvedomit. Casto dostanes na prdel, ale pak jsou tam momenty, kdy ty jsi ten scav s brokovnici a Tarkov god se usmeje zrovna na tebe a je to supercool... :)

Navic me bavi treba i questy, ktere te vyhazujou z klasickeho setupu. Vylozene jsem si uzival krajeni scavu brokovnici na woods. Nachystal jsem si nocni setup (zakladni nightvision za par 10k) a vzal si sebou vcelku polazenou brokovou sajgu, kterou jsem ulovil od typka, koupil nejlepsi slugy na trhu, nahodil na ni valday a tlumic, takze jsem vytvoril vrazednej build, ktery byl nachystany primarne jako sniping setup, ale zvladl v klidu i close combat a kdyz scavove jsou ve tme uplne slepi, mel jsem drobnou obavu jen z hracu, ale vsichni se mi vyhli. Bozi mise... :)

Anebo - vcera jsme behali questy s kolegou na shore - oba dva lehce upravene zakladni AKM s kolimatorem, v bazinach jsem behal po chatkach a vidim bezet podel plotu tak 150m od nas borce. Lehli jsme, pockali, az typek bude probihat otevrenejsim prostorem a zacali strilet. Nevedel odkud to lita, nakonec jsme ho dali. Pri lootu jsem zjistil, ze byl juiced AF (mel krasnou zmodenou m1a, se scopem, tlumicem, 50 ran zasobak plnej m80 - krasa). Po raidu jsem videl od paska invite, pokecali jsme, byl uplne v pohode, rekl jsem mu, ze jsme byli lucky, ze jsme ho videli prvni, jinak by si nas dal k snidani, poprali si GL a bylo.

Proste Tarkov umi byt zla kurva i luxusni stavicka. Zalezi, jak se zrovna vyspi.. ;)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    HRAX: heleeee a napadlo te ze mi jen ruply nervy a musel sem to nekam vyventilovat:D

hraju prevazne 7.62x39 zakladni ammo...bohuzel ten aim je u me problem...mam 3000hodin na csku a proste mirim po xichte at chci nebo nechci...ale tady ho nejak nemuzu trefit mi prijde:D jit po koncetinach to neni muj styl...

me proste prijde ze je to ted pro solo hrace tezsi nez to bylo...vem si to typickej priklad customs cervenej warehousee spawn...nabiham...zabijim duo co jde do oficu...dojdu tam odemknu dvere nez vylootim trezor ve kterym je 900rublu a velky hovno tak dorazi scavs mezi moje mrtvy duo...tudiz musis vyresit scavs vyresim scvavs chci lootit ty dva a ostatni mrtvoly...v tu chvili se spawnujou dalsi scavs...problem...defenzivni pozice dozabi dalsich scavs...vetsinou healing prebijeni zasobniku...v tu chvili uz sem putuje zbytek lidi z druhy strany mapy..v lepsim pripade...v horsim me to nechaj vylootit a sejmou me pri crossu vody kde campej v krovi....kde mi co uchazi? jako jo da se to hrat ale nesmim lootit vubec..tudiz pak preziju ale jdu do minusu s prachama...

jedinej zasadni uspech jako solo co jsem zaznamenal byla presne jak ty rikas taktika zmrda co se schova na zacatku...posloucham jak spolu fightej dvojicky...a v pravou chvili kdyz to nejmin cekaj se vmisim ...ovsem obnasi to hodne cekani a plazeni bez zvuku a proste to me fakt moc nebavilo...nebo je necham fightit a sam rushnu point of interest a nacpu si to cokoliv co tam je do gammy a pak zdrhnu a vubec s nima nefightim...(taky nic moc zabava).

takze sem to samozrejme neodinstaloval hraju to dal ale spis se vyhejbam kontaktu a plnim si questy...a seru na pvp...at si behaj za rucicku teplousci...:D
    HRAX
    HRAX --- ---
    EATHAT: EFT bylo od zacatku koncipovane pro Team play takze se squads musis pocitat. Premyslel jsi uz nad tim ze mozna tu hru hrajes spatne? Nebo ze to nemusi byt hra pro tebe?

Zabijes jednoho? Vzdy tam je nekdo dalsi, bud jeho teammate anebo 3rd party. Zabezpec lokaci nez zacnes lootit.

EFT je jedna z mala her kde nezalezi tolik na zbrani jako na typu munice. nemas AP? mir na ruce a nohy pokud cil vypada ze ma jakoukoliv armor. Neni nic lepsiho nez nepriteli zlomit nohu a pak ho dorazit kdyz nemuze zdrhnout.
    Nebo investuj do T munice. Sice budou videt odkud strilis ale mas vacsi sanci na pen armoru. Upgraduj Hideout - v nem si muzes vyrobit sam RIP kule.

Co me vic sere na EFT je zvacsujici se pocet lidi, ktery nemaj nic lepsiho na praci nez lezet 30 minut v krovi a cekat protoze vy ze v danem casovem useku musi jit skoro cela mapa vedle nich. Kdyz si srovnam fighty pred rokem s dneskem tak 80% vic lidi se schovava...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    nemuzu to hrat nemam na to psychicky...
    solo vs squad simulator pro me...damage absorbed by armor 850? jasne vymrdej mi...
    fakt nevim je to picovina na ntou...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tak co tarkovani jakej mate level?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: hele zas vam nechci nijak kazit pohodicky ve dvou..staci rict...
    z tehle modernich komunikacnich kanalu mam jen discord a teamspeak...kdyztak id discord margantni#3368
    staci dat vedet...ted 14 dni sem doma pred planovanou operaci takze mam zavrenej kram a cas mam skoro furt:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: jako chodivam hravat s kolegou vcelku pravidelne, ale mivame domluvu docela na punk. Dneska odpoledne by to asi na par hodin slo (tak po ctvrte treba). Ale posli mi mozna v DM nejakej svuj skype nebo neco...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    aha strelnici si musim vyrobit:D
    Hideout And Clothing Summary - Escape from Tarkov
    https://www.youtube.com/watch?v=IEHY-nY5dac
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: mno ja se tesim az tam pridaj do hideoutu tu strelnici...vubec este nechapu recoil v tyhle hre...je to zarucene nejtezsi gunplay zatim za me...a proto me to asi tak strasne bavi...
    jinak dej nekdy vedet rad se pripojim na raid...vpodstate to ted je ze hraju single proti dvojcim...vzdycky soiu dva aspon.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: vcera akorat se resilo, ze neviditelni scavs jsou zase ve hre, ale pozdeji odpoledne pry uz BSG deployovalo nejaky patch zase. Nevim kdy jsi hral.

Btw - vcera jsem narazil na redditu, ze je nejakej buglej task Signal 1 a ze je mozne, ze vam to muze bugnout a nedostanete se uz do hry. Tady je nejake info, tak bacha:
    PSA: DO NOT COMPLETE SIGNAL PART 1 - Otherwise you're not able to play. : EscapefromTarkov
    https://www.reddit.com/...mTarkov/comments/dp7fd7/psa_do_not_complete_signal_part_1_otherwise_youre/
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tywoe ja byl vcera tak zoufalej....sem u tasku shoutout piknik a tim padem woods..a tim padem neviditelny nepratele....jako woe at mi nikdo netvrdi ze po me nestrilej neviditelny scavs nebo proste videj v krovi zatimco ja ne
    PAPRIKAC
    PAPRIKAC --- ---
    EATHAT: to je klávesnice ale přežila:D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PAPRIKAC: mas po mysce koukam:))
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jj lidi kupujou sroubky za 20k jako by se nechumelilo...je to ten hideout no...
    hele v hideoutu jsem jen zprovoznil workbench abych mohl mod zbrani(pro me jedna z nejvic zajimavych casti hry) a med station aby me to aspon trochu healovalo dyz chcipnu...pak uz musis zapnout generator a bla bla..asi to nebudu pouzivat...pokad to pujde bez toho...

hm mas pravdu...asi bych mel taky spis vydelavat ted...sem na 200k ale uz sem protocil tak 500K na armorech a custom buildech:D plus ten hideout taky stoji skvaru...

a ta nova Beretta neni spatna na eco run bez armoru mi prijde...do komory dam vzdy RIP naboj a zbytek odpad...uz sem takhle parkarat uspel proti armored players ve factory

klice vubec nevim jestli jsou jako minule nebo maj omezeny to puziti...nekde to resili...zatim klice neresim az budu mit navic cash tak koupim keytool a pak teprv sbiram...

jinak pro me furt v tarkovu asi hlavni nepritel je ai:D ja ti nevim hele ze oni se treba spawnou za tebe obcas? jinak si mnohy situce nedovedu predstavit pohyby hracu po mape chapu daleko lip..cim vic scavu zabiju tim vic jich prijde na to samy misto kde se healuju a furt chodej:D a nez to vylootim dostanu sukablyat do zad:D
    PAPRIKAC
    PAPRIKAC --- ---
    Včerejší Woody ... enjoy :)

FUCKING BROKEN eft 0.12
    https://www.youtube.com/watch?v=iM_9rzCuhqE
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: cool buildy si necham na pozdeji - zatim sbiram trash a chodim se srackama. Jednak chci vydelat nejakej cash pro strycka prihodu (a quest klice a podobne) a druhak vim, ze zkraje budou questy na AKSUcka/AKMka a podobne, takze zatim spis filluju stash.

Nicmene jsem zjistil pri vcerejsi cistce trashe, ze nektere itemy se ted prodavaji za solidni rakety, zrejme kvuli hideoutu. Takze jsem treba vcera prodal par paklu hrebiku za 100k kus, sroubky jsou za 50k kus. Nevim jak moc je potreba mit hideout naleveleny, zatim to docela prcam, az se budu citit pohodlne, tak to zacnu resit...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    a vubec nepujdem nekdy v nyx cete? jak to chodite? jako hodne technicool? ja vzdycky vydelam par set tisic a pak to promrham stavenim custom adaru:D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jj asi to taky hodnotim kladne...dneska sem dal duo squad wipe na customs a pak sem zkapal na ai:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Porodni bolesti po patchi vcera vecer uz vypadaly cajk - uz jsme byli schopni behat i v grupe. Pribylo par jinych issues, zatim jsem nepotkal nic zasadnejsiho krome tech server hiccupu a maximalne asi spatne vizualizovany fold zbrani ve stashi. Kazdopadne oudoory ted vypadaji fakt krasne. Woods jsou uplne nova mapa - jen diky tomu remaku travy a vegetace. I lightning model je hezci (za to zrejme muze primarne upgradeh unity). Navic to beha o dost lip nez 0.11. Obcasne stuttery jsou pritomne furt, ale prijde mi, ze nejsou aspon tak brutalni. Zatim jsem vcelku nadsenej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam