• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    pratele konecne sem vcera pokoril Gluhara a tech jeho 6 nohsledu:D paradoxne zas s cheap hunterkoou a 6kou scopem:D no uz me ta reserva taky bavi asi...jen este potrebuju Red rebel pac furt chodim do diry a to bez baglu toho moc nenaberu zeano...
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    NEROY: Já,T-rex a Hnízdo hrajem denně
    NEROY
    NEROY --- ---
    Hravate nekdo denne?
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    kdo si chce zahrát tak tady je discord https://discord.gg/x75Tsz
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: tak urcite...delam to taky tak...nejsem uplne takovej ten lootgoblin...narozdil od tebe ale este nemam boozegenrator a tyhle posledni veci v hideoutu...takze se mi hodi nafarmit milion za par runu:D
    Ne samozrejme ze to takhle hrat nehodlam kdyz du delat questy normalne se vybavim a prozivam to a tak:D
    delam to spis z pleziru pac mi prijde ta gamesa trochu rozbita...ja sem treba osobne pro to aby zmizel secure container ze hry atd. jedoduse receno prestalo me bavit chcipat na interchange(moje main mapa bych rekl) na exit zmrdy atd...
    a furt cekam na steam audio...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: nj, ale na co ty prachy pak teda mas? :) Davam si obcas taky low-gear runy, protoze je to proste obcas vetsi prdel, ale ze bych behal jenom vymetat marked-roomy, to me uplne neba. Spis si skocim s pistoli nekam do armory pro AKcko a zkousim polootit raider/player gear pomoci scavenge-only setupu. Ale nebeham si vylozene zpat goldchainy do rite, tam nejak nechapu ucel... :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    solo only :D
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Nás to hrálo asi 6 a jak to tak bývá stabilně hrajem ve 2-3 lidech
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ja zacal zas taky jak si sem napsal:D ale hraju ted zvlastnim stylem...zacal jsem behat reserve v cancer setupu podle papa eroctica...toz 5round mag prazdna gama zadny meds...zadny m4ky zadny hk s airframes nic taklovyuho na to se mi prasi v stashi:D a teda musim rict ze mam vetsi profit jak kdyz jdu s gearem a poradnejma nabojema:D
    MARIVE
    MARIVE --- ---
    Taky hraju. Klidně můžeme zahrát.
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    tak kdyby jste chtěli zahrát tak můžem....
    NEROY
    NEROY --- ---
    jop
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Zdarec... Hrajete to ještě někdo?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jj vcera to dorazilo...ale musel si bejt loglej o vikendu...coz jako ok...prisel jsem o parset kvuli serverum no ale mega to nebylo...osobne me moc nebavej ty twitch drops a tyhle financni kompenzace...radsi bych stabilni servery lepsi audio a aby vyresili ping abusery.

jinak abych jen nekecal vcera to koupil hrozzne ale je to kabrnak co vam budu:D
    KILLABEES
    https://www.youtube.com/watch?v=NwXMYecFxok
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Jo a btw - ted jsem nekde cetl, ze bysme meli mit vsichni v inboxu milion rublu jako omluvenku za ty haprujici servery posledni dobou... Tak si to nezapomente vybrat..
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: Grafik jsem do farmy nasel asi jen pet, dalsich 20 jsem dokoupil. Ani farmu nemam vymaxovanou, protoze uz to stejne zrychluje pomaleji a pomaleji, takze ted sedim na cca 25 grafikach a dela to 1 bitcoin kolem osmi hodin, coz je tak akorat.

Jinak Reserve je pro me optimalni endgame mapa - nejvic lootu, za scava v pohode extracty, za hrace bud zdrhnout pomoci cordu a red rebela z radaru anebo se pri dobrem timingu da prostrilet i extract vlakem. Raideri umi byt svine, je to myslim Gluhar + 6 bodyguardu, ale casto jsou roztrhani, takze potkas treba tri borce a Gluhar je se zbytkem nekde v podzemi nebo tak. Kdyz je halt potkas nekde v jedne mistnosti, dost casto to konci spatne. Ale uz se mi stalo i to, ze jsem za scava nasel osm fullgearem mrtvol v jednom baraku u vrtulniku, takze se stacilo obveset gearem a zmizet...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: me na reserve padaj fpska trochu a ten boss je nepremozitelnej mi prijde...resp jeho bodyguardi...napocital jsem jich tuhle asi 6? :D

hideout furt nehotovej ale blizim se...bitcoiny se moc nehrnou pod jednou grafarnou:D nejak nemuzu najit dalsi...klasika sekyrkari mi je vzdycky vufouknou na interchange:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Mastim jak svina. Hideout ve fullu (az na par grafik), nevim co s bitcoinama a moji scavove v kuse lejou moonshine... :)
    Uz mi chybi jen par tasku - hlavne srance u Jaegera a Shooter born from heaven (dopice). Ale moc to neprozivam, kdyz ta Kappa nebude, tak nebude. A killu mam teda taky jen jednoho, takze ani na tracksuit se kdovijak netesim. Ale stejne mastim hlavne Rezervu, za me aktualne top mapa.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Nehrám, mám lagy, musím prořezat stromy, které mi překáží ve výhledu na vysílač. Pak hrát začnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam