• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    Hardcore realistická FPS simulace.
    rozbalit záhlaví
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: RR doporucuju - pro reservu je to gamechanger, hodi se ale i na woodsech - usetris za taxi. Na reserve je to taky optimal, kdyz si chces jit zasnipit na radar. Kdykoli uznas, ze stacilo, beres roha behem minutky...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: parkrat jsem to zkusil ale neuspesne uz uz pokukuju po redrebel...tradeup u jaegera vychazi na 4mil.
    NEROY
    NEROY --- ---
    JAACOB: kdyz mne vidi bezet s TOZkou a bez batohu, tak se musi slitovat a nestrilet :-D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Zdrhate nekdo z Rezervy vubec vlakem? :)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    NEROY: u poklopu na tebe ciha jen sniper na radaru.. :)
    NEROY
    NEROY --- ---
    EATHAT: Dik ze si mne navedl na ty reservy, tam dobre skacou rubly. A ten poklop je zatim snad jedinej exit u kteryho nekempi zadni exit kemperi :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    DEUSOPTIM: jinak ten link je nefunkcni...ne ze bych schanel spoluhrace..jsem spoko ako lonewolf ale chtel jsem skocit na navstevu a uz je to invalidni pry
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    pratele konecne sem vcera pokoril Gluhara a tech jeho 6 nohsledu:D paradoxne zas s cheap hunterkoou a 6kou scopem:D no uz me ta reserva taky bavi asi...jen este potrebuju Red rebel pac furt chodim do diry a to bez baglu toho moc nenaberu zeano...
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    NEROY: Já,T-rex a Hnízdo hrajem denně
    NEROY
    NEROY --- ---
    Hravate nekdo denne?
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    kdo si chce zahrát tak tady je discord https://discord.gg/x75Tsz
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: tak urcite...delam to taky tak...nejsem uplne takovej ten lootgoblin...narozdil od tebe ale este nemam boozegenrator a tyhle posledni veci v hideoutu...takze se mi hodi nafarmit milion za par runu:D
    Ne samozrejme ze to takhle hrat nehodlam kdyz du delat questy normalne se vybavim a prozivam to a tak:D
    delam to spis z pleziru pac mi prijde ta gamesa trochu rozbita...ja sem treba osobne pro to aby zmizel secure container ze hry atd. jedoduse receno prestalo me bavit chcipat na interchange(moje main mapa bych rekl) na exit zmrdy atd...
    a furt cekam na steam audio...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: nj, ale na co ty prachy pak teda mas? :) Davam si obcas taky low-gear runy, protoze je to proste obcas vetsi prdel, ale ze bych behal jenom vymetat marked-roomy, to me uplne neba. Spis si skocim s pistoli nekam do armory pro AKcko a zkousim polootit raider/player gear pomoci scavenge-only setupu. Ale nebeham si vylozene zpat goldchainy do rite, tam nejak nechapu ucel... :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    solo only :D
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Nás to hrálo asi 6 a jak to tak bývá stabilně hrajem ve 2-3 lidech
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ja zacal zas taky jak si sem napsal:D ale hraju ted zvlastnim stylem...zacal jsem behat reserve v cancer setupu podle papa eroctica...toz 5round mag prazdna gama zadny meds...zadny m4ky zadny hk s airframes nic taklovyuho na to se mi prasi v stashi:D a teda musim rict ze mam vetsi profit jak kdyz jdu s gearem a poradnejma nabojema:D
    MARIVE
    MARIVE --- ---
    Taky hraju. Klidně můžeme zahrát.
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    tak kdyby jste chtěli zahrát tak můžem....
    NEROY
    NEROY --- ---
    jop
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam