Tahle hra je prostě boží. Mám nejvyšší edici, teď level 16, po wipu jsem si vše vymazal a hrál od nuly.
Jsem hrozná krysa (za scavs nehraju vůbec). Před časem jdu kolem dorms nalehko a trrrr chyt jsem dávku do zad. Černý snad všechno, hekam. Zakličkoval jsem mezi stromy a zalehnul do křoví. Motám se bolestí, zastavil jsem akorát silné krvácení a poslouchám. Jen podle sluchu namířím do křoví, pošlu tam několik ran z pistole, nic neslyším, zvednu se a belhám pryč. Už jsem dead man walking, ještě jednoho scava jsem dostal na dálku a další mne sundal ze strážní věže, kam jsem se zapomněl podívat. No a zpětně zjistím, že jsem toho chlápka u dorms dostal. Úplně poslepu :)
No a dneska, zase si to syslím u jedné ground cache a slyším kroky. Teď už je pozdě utíkat, tak jsem ho jen sledoval po sluchu. Vynoří se určitě za tímhle kamenem, pic, dostal ji rovnou do čenichu z PMka. Lvl 39, vyrazil s 1911 s prodlouženým zásobníkem lovit PMC a sám ji dostal :) Tak jsem ho obral o vše krom fialové krosny.
Na další wipe si koupím standard edici a zkusím i barter only.
Je to samozřejmě rouhání doporučovat jakoukoliv jinou hru, ale Icarus: First Cohort vypadá zatím dost zajímavě. Ještě v beta módu, hrát ji bude možné opět až příští víkend.