• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tak sem vsechny nakrmil a uspal a ejhle waiting queue na 3 hodiny...dekuji nechci :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALI_GATOR: jj prej na tom pracujou:D Nicmene me to i tezce padalo 504 error :D kdyz mi to reklo at chybovou hlasku zkopiruju aposlu bugreport tak mi formular rekl ze je chybova hlaska moc dlouha :D Ale uz se to tvari ze bych se mohl dnes dostat do raidu az tu vsechny nakrmim a uspim :D
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EATHAT: Já to moc nehraju ale vždycky, když se přihlásím, tak se dlouze načítají všechny věci z inventory i to co je equiped a to mezitím třeba ani není žádný patch - je tohle normální?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    taky vam to uz dva dny pada?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ja vim, ale kdyz proste je to jinej pocit kdyz potrebuju vykraftit gas analyzer a schazej mi 3 baterky..tak je koupim behem par sekund...misto toho abych musel projizdet file cabinety:D

jj koukal jsem na ty omezeni..je to urcite krok spravnym smerem...

FORREST: premejslel jsem nad tim proste vymazat safecontainer do jmena si dat fuckflea a hrat to jakoze HC...ma to jedinou nevyhodu...byl bych jedinej kdo by to tak delal :D
    Popravde me tentokrat nejak nejvic bavi scavit...je na tom neco fajn mit random gear a vcera jsem vyndal trio jako scav...total krvaceni...nastesti jeden mel salevu...ten pocit je uplne jinej z toho...normalne se mi zvyusil tep a vsechno :D

a co vy? jak ste na tom? uz jste 20+ ?
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: Hlavne nevim, jestli sis cetl patchnotes nebo koukal na flea nejak vic, ale BSG prihodili mrdu omezeni toho, co nesmi na flea (nejvyssi tier armoru a amma hlavne), takze megachads maji utrum s nonstop slick a m995 kombem... :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    EATHAT: Tak ho prostě nepoužívej, ne?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    pomalu ale jiste jsem hitnul fleamarket...no a je to tu uz me to zas nebavi:D
    Tahle mechanika mi asi definitivne zkazila pozitek z tarkova...not survival enough...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: 153 je normalne pouzitelna a velmi zabavna, echt ve factory - to je optimalni mapa. S Magnumama stipe jak svina, kdyz trefis oblicej, malokdo beha s faceshieldama, pripadne gumovat nohy. Ale ted celkove potkas lidi s trojkovym, max 4 keramickym armorem a to staci dve az tri rany nekam na telo. Taky je ted varianta ta dvouhlavnovka, s tim je prdel taky. Ale samo musis trefit optimalne jednim doubleshotem.. :) Brokovnice jsou dobry! Akorat na 155 bacha - ma daleko vetsi rozptyl nez 153, takze to chce pumpovat do lidi z par metru... Pripadne pozdeji unlocknout KS23 casem (nebo koupit na flea jestli bude) a to je totalni meta. Na konci minuleho wipu s tim behali lidi vicemene naked po factorce a na jeden dobre mireny hit do nohou slozis libovolneho terminatora. To je fakt meme gun.. :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    jak je to muj prvni cerstevej wipe co hraju( vzdy jsem dal ostatnim min mesic ci dyl naskok) tak se chci zeptat zdejsich ostrilenych borcu...shotguny jsou asi hratelny ted zejo? prijde mi ze vzdy potkam duo co fightim a jeden ma normalne gear jak ja a druhej bejva slabsi se shotgunou...nemyslim tim boomstick ale normalni 153 shotgun, magnum buckshot atd...nakej osvedcenej setup? ze bych to taky prubnul treba na factory...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hm takze minus rep :D
    supr dupr...
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    EATHAT: Ano, je to fence rep. Změnu se dočteš úplně nahoře v tý tabulce po skončení raidu, jak jsou tam vypsaný různý statistiky (barter items looted, keys looted, shots fired/hit atd. Ještě před tím, než se dostaneš na post-raid healing.

Btw jen pro případ, že by to ještě někdo nevěděl, tak car exfily přidávají slušný porce scav karmy. S každým dalším exfilem na daný mapě se potom množství plusový karmy půlí až do 0.01.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    priostruje:D
    cece vcera se to zas stalo po delsi dobe...zas me zabil scav s brokovnici:D
    Na inertia uz jsem si zvykl...jen v cqb mi to furt dela trochu problem...resim to ze prefiruju vsechno kde si myslim ze nekdo je :D

Hej hosi ale furt mi neni jasna jedna vec...scav karma...proste projistotou po nikom aktivne nejdu...ale tuhle na me treba typek(taky scav) vypalil brokovnici nablizko ale nestrefil se ( coz teda nechapu ale budiz...) no necekal jsem co a jak a sesmahnul jsem ho nez se trefi...lootim mrtvolu...posloucham a slysim venku sramoti jeho kamos...cekal pred dverma zamirenej az vylezu...tak sem ho taky vyminusoval z horniho patra...a ted by me zajimalo...doctu se nekde jestli mi to pridalo nebo ubralo s karmou? je to fence rep?
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    FURAN: TOZ KS-23M 23x75mm pump-action shotgun. V Tarkovu je to takovej meme gun - silene silna brokovnice, dava na jednu ranu do nohou, takze ti ani armor nepomuze. Jako bonus umi strilet oslepovaci naboje, takze je s tim hromada legrace... :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    Zajímavý pohled pod ruce muzikanta. A výsledek jsem si musel uložit do archivu :) Co je to KS?
    The 12 Days of Tarkmas - Escape From Tarkov - (12 Days Of Christmas Parody)
    https://www.youtube.com/watch?v=6t2Mzpn43II
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Teď měl DeadlySlob vtipné videjko, kdy se přes voip domlouval s týpkem, pak uslyšel šramot venku a týpek povídá, že tam jde jeho kámoš, tak dostal dávku a Deadly musel zdrhat ;)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    SHADOW__: zustavam KOS type of guy :D Krom toho hraju 100procent solo...a muj styl je dost jakoze game awarness styl:D Casto nekoho pronasleduju nez ho zkusim sundat...proti triu se radsi vetsinou schovam atd...takhle bych se jen vlastne pripravil o vyhodu kdybych zacal mluvit:D A abych skemral o zivot kdyz dostavam za coverem nevim nevim :D

Nicmene je fajn slyset ze to neni totalni mayhem lidi co pres sebe kricej atd...
    No jo chytlo me to zas...uz tunim hideout...scavbox aquired...bohuzel stiham tak 2 raidy na den max...tak uvidime kam to tentokrat dotahnu :D
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    EATHAT: Já mám s voipem zatím převážně pozitivní zkušenosti. Jen jednou se mě scav zeptal, jestli chci lízátko a když jsem s poděkováním odmítl, tak mi dal hlavu. Na druhou stranu jsme dnes v duu narazili na exit campery na interchangi a přidal se k nám třetí scav a pomohl nám je sundat. To bez voipu nejde. :)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: jednodussi je to prave proto, ze je to early wipe - vzdycky nejlepsi doba hrani. Vsichni maji rezavy kalachy a shitozni ammo, takze parada! :)
    Inertia je zatim hodne nezvyk. Prebehy v terenu jsou na klid, dopady pri seskoku oukej. Behani po baraku je ale fakt hrozne divny a budu si jeste asi dost zvykat. Rikal jsem si taky, ze by mozna mohla byt nastavena tak na polovic, aby to bylo zkousnutelne, ale treba se to zlepsi nejakym movement skillem casem - tezko ted hodnotit. Nicmene rozumim tomu, co tim chteli vyresit a asi to takhle bude fungovat. Zadne superman peeky, snad i trochu kroceni peaker's advantage. Zkratka - moc mi to zatim nesedi, ale spis se priklanim k nazoru, ze je dobre, ze inertia vznikla. Akorat jsem uprimne zvedavej jak budou vypadat v tehle podobe treba cisticky dormu od Landmarka...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tsikraso tak co na to rikate?
    Hraju teda prvni wipe jako zahy po wipu...a ta hra je nejaka jednodussi:D Zatim docela ownim s pp-19 :D
    No a ta inertia nevim nevim no...prijde mi to jako kdybych ridil lod nebo neco...proste takovej divnej input lag pocit z toho...ale nestezuju si no...ale myslim ze by to mohli este trochu doladit...VOIP sem radsi ani nezapnul...tusim ze to bude strasnej cancer :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam