Osobne jsem hral s basic edici asi dva mesice a relativne to slo. Pak ale prisly nejake slevy a ja upgradnul. Stash size a 3x3 container byla totalni supa, ale dokud jsem to nemel, slo to hrat i tak. Jsem bohuzel hoarder, takze si zaseru libovolne velikou stash s libovolnym poctem containeru, ale vim, ze kdybych proste stashoval jen quest/hideout itemy a prodaval zbytek, slo by to hrat i s basic stashi, akorat mi to zjisteni trvalo hrozne dlouho. Stash mam zajebanou i ted - vsechno jsou to zbrane a equip at uz "pro strycka prihodu" nebo proste pekne kusy, az se budu citit na nejaky chad run, technicky ale vetsinou beham nejaky mid tier a myslim si, ze to ma stejne nejvetsi smysl a tim padem i kdybych nakrasne prisel o vsechny veci ve stashi a vsechen cash, tak za dva scav runy mam vydelano na cely equip co potrebuju a jeste mi zbyde. I ted - kdyz jsem finishoval stash a penize litaji oknem, tak se mi treba stalo, ze mi zbylo par drobnych jen - tak vlitnu se scavem do factorky, vyberu komplet vsechny bedny v mape za 5 minut a nez to cely prodam a roztridim, tak mam dalsiho scava nachystaneho, dam ten run jeste jednou a mam 800k doma...
Kdyz uz se clovek nauci co a jak, tak se dostane na lvl 15 za dva az tri dny a s odemknutym flea marketem a vedomostna uz penize nejsou prakticky zadny problem, stash vicemene taky netreba. Jen to proste muze trvat treba i rok dva hrani... :D
Ale do zacatku si myslim, ze basic edice uplne staci. Pokud nekoho Tarkov chytne tak jako me, nema problem koupit si EoD a pro me osobne to uz ted i za tu cenu vychazi jako jeden s nejlepsich hernich kupu v zivote... :D