• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    FORREST
    FORREST --- ---
    REDSNAKE: Kdyby to pro Tebe bylo relevantní, tak je možné účet I resetovat.
    Já když to začal hrát, tak jsem taky za 2 dny o vše přišel. Tak jsem to resetoval a hrál pak opatrněji.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    REDSNAKE: Jo, je to teď rozmrdané! Zvykni si, že po každém trochu větším updatu bude hra pár dnů (týdnů) nepoužitelná. Ale je to forever beta, tak si nemůžeš ani stěžovat :)

Můžeš zkoušet nové zbraně/vybavení v offline módu, jen se ti nepočítá žádný expy a jsou tam jen boti!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ahoj,

začal jsem hrát EFT, jsem v tom opravdu špatnej a snažím se naučit první mapu customs. V podstatě než jsem přišel jak hra funguje ("chytře jsem si o ní nic moc nezjistil) jsem přišel o většinu equipu a zbraní a tak teď hraju převážně scav runy a stash se povážlivě plní.

Nicméně, poslední dobou mi zůstává hra viset na "Awaiting session start" třeba i 15 minut než to vypnu. Je to problém související se současnými problémy serverů? Nebo tomu můžu nějak pomoct abych se dostal do hry?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ROFL
    How to Farm EASY Money in 12.12 - Escape from Tarkov Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=RN0cHaNQWN8
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    DLSS is coming soon to Escape from Tarkov.

Players will be able to achieve the fastest frame rates and best responsiveness increasing their chances of survival and escape.

https://t.co/jVEvGu1grX #FramesWinGames https://t.co/40BLwgxZ3b

Tak už jen aby opravili to přihlašování do hry..když vidím, že jsem v queue na místě 350000+ tak jen žasnu..
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    SHADOW__: jj to jsem cetl...hele a vis co? nezeru jim to...ta hra jakz takz fungovala ted...az jsem se divil...a opet to museli zkurvit twitch dropama....vzdycky kdyz tohle udelaj tak se ta hra hrat neda...nevim proc...a ani nevim pro koho to je? proc bych se mel jako divat na nekoho jak to streamuje a z toho mit ingame items? chci si to spis zahrat kdyz uz na to mam cas pres svatky atd...
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    EATHAT: We have recently introduced a queuing mechanism in the launcher in order to prevent the backend servers from overloading and avoid game-related issues resulting from that overload. This is a temporary solution. We are working to reduce queues as soon as possible and our goal is to eliminate them completely.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALI_GATOR: jojo je to sad nainstaloval jsem warzone:D tarkov made me do it...vyhodou je moznost rektit lidi na ovladaci v akradovym prostredim kde neni ani stamina mechanika :D Odmitam cekat 3hodiny v queue aby me to vubec pustilo do stashe...mam dojem ze se nikita posral v kine s prominutim :D
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Tyjo, pouštím hru abych si zkontroloval nastavení grafiky v offline módu ale vidím, že jsem v queue na pozici 13K+ a musím čekat až se uvolní slot...tak to je za mně rozhodně novinka v roce 2022!
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tak sem vsechny nakrmil a uspal a ejhle waiting queue na 3 hodiny...dekuji nechci :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALI_GATOR: jj prej na tom pracujou:D Nicmene me to i tezce padalo 504 error :D kdyz mi to reklo at chybovou hlasku zkopiruju aposlu bugreport tak mi formular rekl ze je chybova hlaska moc dlouha :D Ale uz se to tvari ze bych se mohl dnes dostat do raidu az tu vsechny nakrmim a uspim :D
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EATHAT: Já to moc nehraju ale vždycky, když se přihlásím, tak se dlouze načítají všechny věci z inventory i to co je equiped a to mezitím třeba ani není žádný patch - je tohle normální?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    taky vam to uz dva dny pada?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ja vim, ale kdyz proste je to jinej pocit kdyz potrebuju vykraftit gas analyzer a schazej mi 3 baterky..tak je koupim behem par sekund...misto toho abych musel projizdet file cabinety:D

jj koukal jsem na ty omezeni..je to urcite krok spravnym smerem...

FORREST: premejslel jsem nad tim proste vymazat safecontainer do jmena si dat fuckflea a hrat to jakoze HC...ma to jedinou nevyhodu...byl bych jedinej kdo by to tak delal :D
    Popravde me tentokrat nejak nejvic bavi scavit...je na tom neco fajn mit random gear a vcera jsem vyndal trio jako scav...total krvaceni...nastesti jeden mel salevu...ten pocit je uplne jinej z toho...normalne se mi zvyusil tep a vsechno :D

a co vy? jak ste na tom? uz jste 20+ ?
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: Hlavne nevim, jestli sis cetl patchnotes nebo koukal na flea nejak vic, ale BSG prihodili mrdu omezeni toho, co nesmi na flea (nejvyssi tier armoru a amma hlavne), takze megachads maji utrum s nonstop slick a m995 kombem... :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    EATHAT: Tak ho prostě nepoužívej, ne?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    pomalu ale jiste jsem hitnul fleamarket...no a je to tu uz me to zas nebavi:D
    Tahle mechanika mi asi definitivne zkazila pozitek z tarkova...not survival enough...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: 153 je normalne pouzitelna a velmi zabavna, echt ve factory - to je optimalni mapa. S Magnumama stipe jak svina, kdyz trefis oblicej, malokdo beha s faceshieldama, pripadne gumovat nohy. Ale ted celkove potkas lidi s trojkovym, max 4 keramickym armorem a to staci dve az tri rany nekam na telo. Taky je ted varianta ta dvouhlavnovka, s tim je prdel taky. Ale samo musis trefit optimalne jednim doubleshotem.. :) Brokovnice jsou dobry! Akorat na 155 bacha - ma daleko vetsi rozptyl nez 153, takze to chce pumpovat do lidi z par metru... Pripadne pozdeji unlocknout KS23 casem (nebo koupit na flea jestli bude) a to je totalni meta. Na konci minuleho wipu s tim behali lidi vicemene naked po factorce a na jeden dobre mireny hit do nohou slozis libovolneho terminatora. To je fakt meme gun.. :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    jak je to muj prvni cerstevej wipe co hraju( vzdy jsem dal ostatnim min mesic ci dyl naskok) tak se chci zeptat zdejsich ostrilenych borcu...shotguny jsou asi hratelny ted zejo? prijde mi ze vzdy potkam duo co fightim a jeden ma normalne gear jak ja a druhej bejva slabsi se shotgunou...nemyslim tim boomstick ale normalni 153 shotgun, magnum buckshot atd...nakej osvedcenej setup? ze bych to taky prubnul treba na factory...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hm takze minus rep :D
    supr dupr...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam