PRAASHEK:
- scav on scav violence se imho moc nevyplaci. Za lepsi reputaci dostavas za scava lepsi equip (vetsi sanci na rare klice, lab karty, zbrane a obecne veci). Taky kdyz jsi hodne v minusu, tak po tobe jdou scavove i bez tvoji agrese. Naopak kdyz mas top reputaci, nechavaji te byt i bossove. Za reputaci mas i levnejsi odvozy car extractu, rychlejsi scav case, myslim(!) ze i lepsi itemy ze scav case, mas urcite rychlejsi scav timer. Proste - ovlivnuje to hrozmadu faktuoru, tak je lepsi nebyt hovado. Taky mi pripada, ze je docela fajn ten "roleplay", takze lovit agresory a PMC za scava je proste prijemny challenge. Nevadi jednou za cas trefit scava treba kvuli velkemu batohu nebo nejakemu quest itemu, ale nikdy jsem to nedelal casto. Reputace se navic docela blbe leveluje zpatky.
- U examine si nejsem jisty - celkove jsem mival ve skills dost bordel. Nikdy jsem ale neresil skills nejak moc - proste hranim postupne zjistujes, ze ubehnes dal, uneses vic, mas min zlomenin po zasahu. Ale farmit nejaky skill na silu je minimalne pain. Napada me ale, ze jestli si vsimas, ze ti nejaky skill casem v raidu prestane levelovat, tak to muze byt tim, ze na skills je v raidu vetsinou nejaka krivka - jakoze nejdriv dostavas boost do statu, po par +bodech se dostanes na normal a pak uz dostavas jenom zlomky. Mam pocit, ze to je nekde v GUIcku znacene modrou/cervenou sipkou. Ale fakt bych se byt tebou na skills nijak zvlast nesekal a nechal je proste plynout, jinak te ceka hrozna rehole...
- interaktivni mapy nepotrebujes. Potrebujes vedet akorat kudy extractnout, casem zjistis kde jsou hotspoty. Faktem je, ze nejlepsi je do zacatku nejakej sherpa.
Ja tento wipe nalevelil tradery na max a prestal zase hrat, neni ted moc casu. Kdybych mel nekdy chut a cas, ozvu se, ale nebude to brzo... :/