Tak jsem to nakonec pořídil, dal jsem si dva offline skautingy a jeden scav run (abych mimojiné zjistil, že XPs pro scava se nepočítají pro PMC :) a že na scav staty se podívám, jenom když jsem za něj ve hře) //extract proběhl s plnýma kapsama a batohem dvě minuty před timeoutem
Trochu mě mrzí, že jsem předtím někde četl, že by měly být pro účet tři sloty pro charaktery a je tam teda jenom jeden.
Ještěr před koupí jsem shlídnul nějaká videa a něco početl, ale pořád je tu pár věcí, co bych rád věděl;
- když hraju za scava, tak nemám zabíjet scavy, abych si nepoškodil reputaci u Fence (a stojí to za to)? Tady se mi nějak mísily staré a nové informace, tak se ptám zde. To, že si tím přímo na mapě proti sobě popudím ostatní scavy, vím;
- když používám na neznámé předměty "examine", tak sice získávám xp, ale nezlepšuje se mi tím skill intellect - což by ale činit měl, dle wiki. Nebo to neplatí pro examine když jsem "v baráku"?;
- existuje nějaký jiný zdroj interaktivních map (kde se dá zoomovat hlavně), krom
https://mapgenie.io/tarkov (kde není zadax lighthouse a reserve).
Kdybyste někdy chtěli zahrát ve dvojka nebo tak, dejte vědět.