• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    FURAN: Ti jsou ve hře už pár měsíců. Ale šance na jejich spawn je malá a navíc se spawnujou na čtyřech mapách, takže bych se vůbec nedivil, kdybys na ně narazil až teď. :D

Knight - The Official Escape from Tarkov Wiki
    https://escapefromtarkov.fandom.com/wiki/Knight
    FURAN
    FURAN --- ---
    Jak včera nebo kdy opravili AI spawn v offline módu, tak je asi nějaký upgrade, páč jsem právě v Crack House sundal nějakého operátora, co měl faction BOSS a jméno Birdeye. A nějaký další "Knight" mne dostal. A slyšel jsem v dálce střelbu, tak že by to skutečně byli nezávislí NPCs? YEY!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //jde to poznat hlavně podle bot a kaťat
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jedna z věcí, které mě extrémně sraly:
    - když hraješ za scava, jiný scav player (non-ai) tě docela často zabije. prostě proto. i když si tím zjebe reputaci u Fence
    - občas je těžký i poznat, jestli je dotyčný scav nebo player s shitty výbavou
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FURAN: scavs se vzájemně nevraždí akorát že vůbec
    FURAN
    FURAN --- ---
    Přišel jsem zas na chuť EfT. Než se přeučim z Fallout 4 to chvilku trvá, ale stejně, je tu nějaký ticho.
    AI isn't spawning in offline mode since the update last night. - Questions - Escape from Tarkov Forum
    https://forum.escapefromtarkov.com/topic/168145-ai-isnt-spawning-in-offline-mode-since-the-update-last-night/
    Za Scavs principiálně nehraju, ale asi mi nic nezbyde. Jak to teď vlastně funguje, scavs se vzájemně nevraždí? A jak je mám poznat? Podle toho, že nejsou tlustý?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Vcera definitivne odesla pryc moje stara GTX 1080. Dneska jsem koupil a nainstaloval 3060ti a musim rict ze byl docela zazitek videt tarkov na 1440p celou dobu nad 80fps :D Skoro mi prijde ze jsem doted hral nejakou powerpoint prezentaci :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    RED REBEL hosi :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    dneska jsem vyndal typka na customs while questing...typ mel level 41? jako hosi:D to musi bejt fakt nolifing ne? :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Já o tom taky víc kecám tady, než hraju :)
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    PRAASHEK: My bysme tě s kolegou i rádi přizvali, ale tenhle wipe jsme den po něm dali asi lvl 4 a od tý doby se toho nedotkli. On to hraje už od alfy, já od začátku open bety a tentokrát jsme se na to prostě vykašlali. Nepřidali vlastně nic zásadního, co by odůvodňovalo strávit dalších 150-200 hodin grindem, kterej je už nějakou dobu prakticky stejnej.

Takže třeba za půl roku? :D
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Včera jsem dostal střelu do palice a nebylo možné zjistit na Shoreline, odkud to vlastně přišlo. 5v1 a nikdo ho prostě neviděl.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PRAASHEK: hele ja bych i duo dal, ale v soucasny chvili to neni mozny u nas doma...mam dite se zlomenou nohou, tim padem unavenou zenu a proste vsechno spatne...obcas jdu i afk na 15minut pac proste se tomu nemuzu venovat a predstava ze si tu zapojim mikrofon by me asi zabili :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    asi bych si fakt potřeboval zahrát v grupě, jinak tu hru nejspíš opustím nadobro.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EATHAT: zrovna jsem tuhle čučel na jedno video Hunt Showdown a tam zrovna tohle o tom zvuku zmiňovali. Teď jsem zrovna zkusil jednu hru tarkova, sestřelil jsem dva PMC, kteří očividně vůbec netušili odkud střílím (byl jsem tak 20-30 metrů za nima a toho druhého jsem střílel celkem dlouho než padl). Mě pak dostal AI-scav protože jsem taky netušil, odkud na mě střílí.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PRAASHEK: ovsem pod to se klidne podepisu :D nejvctipnejsi je ten zvuk v budovach :D na zvuk doporucuju hunt showdown...tam je to naopak dle me zvladly nejlip a fakt se podle toho da hrat...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jestli myslíš pomocí zvuku, tak tahle hra má snad nejhorší sound positioning, co jsem zažil :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PRAASHEK: smer strelby prece zjistit jde…teda pokud nemaj subsonic ammo…to pak taky jenom cumim…jako ze bys chtel mit indikator nejakej?:))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EATHAT: shoreline je jediná mapa, kterou fakt znám a už mě tam taky dvakrát tenhle wipe nasrali. Minimálně jednou tam někde prostě kempil PMC kokot eště 8 minut před koncem a čekal na spawny scavů... tuším na kopečku u rozvodny. To je mimochodem další věc, co mě sere - že není šance zjistit směr střelby. V reálu přece člověk taky zachytí (aspoň v ramci cca 45 stupňů), odkud to chytá :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    vcera po dlouho dobe klasika tarkov...
    5 smrti za 5 raidu:D
    nejdriv jsem omylem skocil ze strechy resortu pri fightu
    pak desync ve factorce
    a pak dalsi shoreline deaths...vcetne headshotu co nezabije pac sem mel pleb ammo...
    jak mi prisla shoreline jako nejvetsi resident sleeper, tak tam ted behaj vsichni 30+ 10 dnu od wipu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam