Ahoj, prekvapil me mail od jedne firmy a zajimal by me vas nazor, jestli je to pro pokryti GDPR dostacujici. Vzhledem k tomu, kolik usili nas stalo GPDR implementovat, resp. sehnat souhlasy tam, kde bylo potreba, mi to reseni nize nepripada v souladu. Ale mozna se pletu a stacilo to takto jednodusse? :)) Pocitam, ze ma proste jednu velkou mailovou databazi a snazi se jit cestou nejmensiho odporu, tedy uhrat to na opravneny zajem. Otazka je, jestli to funguje v pripade stare databaze, kam se kontakty ukladaly z ruznych zdroju a nejsou nijak filtrovane, coz bude jeho pripad.
Díky tomu náš systém zpracoval vaše kontaktní údaje. A protože 25.5.2018 začne v České republice platit nové nařízení EU o ochraně osobních údajů, upravili jsme i my správu údajů, abychom byli s novým nařízením v souladu a vy mohli plně využít všech vašich práv.
Dávám tímto na vědomí, že vaše údaje nyní zpracovávám a chráním podle těchto zásad o zpracování osobních údajů >>
Především byste měli vědět, že vaši emailovou adresu používám k zasílání novinek. To určitě víte, možná ale nevíte, že to dělám na základě oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že vás tyto informace dále zajímají.
Pokud nebudete chtít moje emaily dále dostávat, prosím, odhlaste se kdykoliv kliknutím na odkaz na konci každého mého emailu. Nebudu se na vás zlobit. :) Je to vaše právo.
Pokud chcete mé zprávy dostávat dále, nemusíte dělat vůbec nic. :)
Jen to vzít na vědomí. Fakticky se pro vás nic nemění.
V případě jakýchkoli otázek stačí odpovědět na můj email, rád vám vaše otázky odpovím.