Dobrý den,
Electro World, jak zde píše spousta lidí, je banda podvodníků. Zakoupil jsem telefon. Po necelém měsíci přestal fungovat mikrofon, druhá strana mě prostě neslyší. Mikrofon se musí poklepat, pak teprve začne na chvíli fungovat. S touto závadou jsem zavezl telefon na reklamaci. Zhruba po 14 dnech přišla SMS, že reklamace nebyla uznaná, závada se neprojevila. Při vyzvednutí telefonu jsem paní, která mi tel. vracela, položil pár otázek. Paní se neobtěžovala ani otevřít pusu. Měla mě naprosto někde u ...!!! Super přístup k zákazníkovi. Telefon jsem tedy odvezl domů a vyzkoušel ho. Závada se samozřejmě projevila ihned.
Musím popravdě říct, že jsem se pro nákup telefonu v tomto obchodě rozhodl proto, že jsem si myslel, že takovýto obchodní gigant bude vše řešit poctivě, že si prostě podle svého chvástání se super obchodní značkou nebude dělat co se mu zachce. Zároveň jsem se chtěl vyhnout malým eshopům, které tyto postupy reklamací mají na denním programu, protože prodávají pouze šedé dovozy a tak jsem si raději připlatil. Mýlil jsem se! A nakonec jsem zjistil, že telefon vůbec není z české distribuce, jak mi tvrdila obsluha, ale je také dovoz a proto takto odbytá reklamace.
Telefon jim tam odvezu podruhé a naposledy. Pokud bude výsledek stejný, přistoupím k nezávislému prozkoumání znalcem a pak si s Electro Worldem vytřu ... já, tak jak oni poprvé se mnou. Na hlavu si od nich určitě sr.. nenechám!!!
Totéž už zkoušeli i v A3 Sport a nakonec utřeli nosánky oni, ne já. Velice dobře znám svá práva a hodlám jich docílit jakýmkoliv legálním způsobem, na rozdíl od těchto super prodejců.