• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tam je lepsi jina citace....
    Vidět chyby je odmítáno. Pokud na chybu upozorníš, jsi troll a zakážou ti psát do příslušné sekce.
    ... je videt, ze aspon pevne drzis vnitrostranickou linii, ktera veli umlcet jakehokoliv odpurce.... :D
    primer se svazakama je taky trefnej...
    „Ty vole, já tady nebudu tolerovat streamy online…“, odpovídá novodobý svazák, nikoliv pirát.

- jinak vaznejsi je spis ten uvod...
    Poznamenejme, že Piráti se od chvíle, kdy se do ČT již sami bezpečně dostali, zcela přestali zajímat o toto ukázkové porušování demokracie. Nerovný přístup do hlavního média jim nevadí. Lze právem očekávat, že strana, která začne takto rychle ignorovat výše uvedené, nebude hájit právo ani v jiných případech.

A zatimco Pirati povazuji opozicni praci na magistratu za zbytecnou a svou energii upinaji do blizicich se voleb, na Petrine se vesele utraci miliony za absolutne zbytecnou wifi :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: to je normální neetický hack, vyměnit si role garantů kvůli televizním debatám, to je jasný. Měli by se učit u etických hackerů, jak to dělat správně :-) (nicméně, Lukáši Novému patří můj obdiv za nábožensky motivovanou pokrývku hlavy)
    Brňan má v nové občance na hlavě cedník. Je totiž pastafarián - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ka-s-cednikem-na-obcance-dc9-/domaci.aspx?c=A130731_161720_brno-zpravy_lva
    Občanku s cedníkem zarazilo ministerstvo. Pastafariány Česko neuznává - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...vo-nechce-cednik-povolit-dbp-/domaci.aspx?c=A130801_165604_brno-zpravy_lva

Bohužel - ani tohle Brnu nepomohlo zastavit hnusný pragocentrismus v naší straně...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Na naší politické scéně však nikdy nechyběla politická strana přímo se hlásící k myšlenkám Václava Havla (vláda elit).... V roce 2017 havlisté vsadili na Bartošovi Piráty.
    [ KALISNIK @ Věci Veřejné - Praha člověka dost změní ]

S Havlistama to teda jde z kopce, koukám. Za chvíli skončí v zákopech na Donbasu, obávám se.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Piráti made in CZ jasně podporují USA a války NATO!!!
    [ ATOMINATOR @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]

Tak tady to máte, černé na bílém nebo černá na bílém, .cz, jak je libo :-) Tohle by mohlo uspokojit i bruselského fašistu VYHULENY_UFO, počítám :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: ta si ho sama rovnou odstreli... kam se hrabe piratsky vezensky autobus :-)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdyby tohle dělala třeba tvoje "tradičnější strana" TOP09, tak už je Kalousek nezaměstnaný :-))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: je zabavne pozorovat tapani druhych... jdu si pro popcorn :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: tak jiste, "cituj" mi neco, co jsem nikdy neudelal... aka nikdy jsi nekritizoval XCHAOSe za to, ze toci debatu v kruhu a zasira ji nesmyslnymi prispevky ;-) Navazis se akorat do me.
    Ale jinou (Bartosovu) citaci ti dam: "K výměně došlo proto, že já jsem opakovaně zván na debaty týkající se obrany, Giuseppe Maiello zase byl nedávno na předvolební debatě na téma kultury v České televizi. Proto ta výměna garantů". Takze Bartos si sam stezuje, ze je (medii) zvan do debat, kde neni garantem :D A ze do jinych debat zvou zas nekoho jineho. A pak tim oduvodnuje nahradu na nejakem postu. A porad tu nikdo nevysvetlil, v cem je problem tam vyslat nekoho jineho... zvlaste v kontextu vyse uvedeneho citatu, kde si Bartos stezuje, ze je zvan on - ackoliv je to naprosto trivialni ukon :-) Ale chapu, ze prima odpoved na primou otazku je neco, ceho ty schopen nejsi. Tak se vykrucuj dal, tanecniku :D Proste jste potrebovali Maiella nekam uklidit a pokud mozno velmi potichu :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HOBORG: myslím, že TOPku jen UFO (a to celkem bez většího přemýšlení - prostě "hájí jeho zájmy", ať už jsou jakékoliv.. a šmytec). Danny podle mě možná Svobodný.. možná ale i ODS, protože má rozsáhlý znalosti veřejnoprávní byrokracie, což odpovídá spíš profilu ódéesáka... těžko říct.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BOUCHI: bejt nejvíc hejtovanej od SPD a od TOPky současně je kuriozní... ale politika nemá logiku.. třeba existuje průnik voličů, co se rozhodují mezi Svobodnými a Zelenými, protože prostě fandí malým stranám a zoufale hledají alternativu.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: tvou selektivni toleranci chovani, ktere ti udajne tak moc (u me) vadi (a u jinych ne) Citation needed.

poukazani na fakt, ze Pirati verejne oduvodnuji vymenu leadera tim, ze "zla" media zvou do debat spatne predstavitele Hm, "zlá" média je ovšem tvůj konstrukt. Ale chápu, nedokážeš připustit, že v předchozích týdnech mohlo dojít v důsledku Ivanovy účasti v nejrůznějších debatách k takovému vývoji, že se ukázalo jako vhodnější garanty vyměnit.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRK_R23: nebud zvedavej, budes brzo starej... :)
    BOUCHI: a tak ze nepresna terminologie je u Piratu problem dokazuje i twitter... oh wait, on uz to nekdo radsi smazal :D
    A ano, Piratske auditko sleduji od obdobi predchazejicim komunalnim volbam, takze nejaky patek to taky bude. Takze ano, nejen ze jsem za ty roky stacil vypozorovat zvyklosti, ale take jsem stacil davno procist jeho historii. A zadna oficialni nastenka to nikdy nebyla a i v obdobi komunalnich voleb se tam rozebiraly totalni kraviny, ktere s komunalem a programem Piratu nemely spolecneho vubec nic... a nikdy se nikdo nesnazil o "moderovani" nerealistickych vymyslu mj. treba u ID XCHAOS, byt jeho blaboly se Piratu netykaly ani ve smyku ;-) A ano, jsem presvedcen o tom, ze ty lzes naprosto vedome, jinak si nedokazu vysvetlit treba i tvou selektivni toleranci chovani, ktere ti udajne tak moc (u me) vadi (a u jinych ne). Ale ze nechces strilet do vlastnich rad chapu, to uz jsi nam tu predvedl taky nekolikrat ;-).

Ale je to cele legracni - ackoliv oficialni FB pise, ze "Pirát se nebojí diskuze s nikým, neuzavírá se do své bubliny a vysvětluje! " ... v praxi Pirati diskutuji tak, ze rozdavaji bany a rozciluje se tu, ze se nejaka diskuze vede... :D Kdy pricinou banu je navic poukazani na fakt, ze Pirati verejne oduvodnuji vymenu leadera tim, ze "zla" media zvou do debat spatne predstavitele, kde tech prispevku fakt nebylo moc... ;-) Nedokazete v diskuzi ustat fakt, ze nekdo si vsimne, ze z lidi kolem delate blbce :-) A bojite se, aby to neprasklo :D
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Jistěže nejsou tvoje, ale není až tak neobvyklé, že jich během dne (a reálně spíš jen části dne) nasázíš okolo dvaceti.
    A dál bych ti rád připomněl, že když tak rád bazíruješ na přesné terminologii, tak "lež" je vědomě vyslovená nepravda, nikoli nepravda na základě mylné domněnky. Já to vedlejší auditko AFAIK nesledoval ani od začátku, a dřív ani systematicky (BTW, na jeho účel by bylo nejlepší se zeptat zakladatele, ne? Navíc i účel auditka se může během let vyvíjet.), nicméně v první polovině letošního roku tam byl podíl "informačních" postů vůči diskusním (a kolovrátkovým) AFAIK podstatně příznivější než v posledních dnech a týdnech (aniž by přitom frekvence těch informačních postů byla větší). Pročež jsem ho vnímal jako informační s přiměřeným podílem diskuse, nikoli jako hádací s utopenými informacemi.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DANYSEK: Tak kdyztak posta, slibuju ze si to necham pro sebe :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: vsechny posty ale nejsou moje... i na hloupe toceni diskuze musi byt (minimalne) dva... a v tom pripade ale u Piratu nemerite vsem stejnym metrem. A tech 100+ jste obcas zvladli i zcela beze me ;-) Ale to uz predpokladam nevidis a videt nechces, protoze ty uz jsis sveho tridniho nepritele nasel.
    Absurdni to mozna je, ale nic to nemeni na te tve lzi - klub puvodne jako nejaka oficialni nastenka Piratu nevzniknul. A pokud meli Pirati si (nove) tu nastenku vytvorit, meli si pro tyhle potreby zalozit novy klub, ne "uloupit" ten, ktery dlouhodobe slouzil k jinemu ucelu - totiz k volne diskuze o Piratske strane. To je merit problemu. A je vtipne, jak zrovna kolem tohoto historickeho faktu klickujes... ba primo jej ochazis a zoufale se snazis diskuzi stocit nekam jinam :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRK_R23: ty mozna... ale nebudu krmit ty druhe, kteri to ctou taky a jen cekaji na prilezitost... a kterym do toho uz vubec nic neni :-) Ja vcelku jasno mam, ale je to soucast meho soukromi, smir se s tim.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    HOBORG: Ještě taky SPD proti nám docela hejtuje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOBORG: Necekam zadny odhaleni :) Jen jsem si myslel, ze se mistr pochlubi :)

BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: cele roky se tam spokojene diskutuje v pomerne hlubokych detailech absolutne kdeco
    Jenže jde taky o intenzitu. On je docela rozdíl, jestli přibude 100 postů za 2-3 týdny nebo za 2-3 dny. V tom druhém případě to jde s přehledností s kopce.

Takze spis jde o obycejnou zbabelost, kdy se jenom bojis (nebo kolektivne bojite) verejne konfrontace onech oficialnich stanovisk v podle tebe "polooficialnim" foru a tak se ji snazis debatu proste uklidit nekam, kam az tolik lidi nevleze (34 versus 433 trvale sledujicich)
    Krom toho, že je absurdní srovnávat počet sledujících vzniklý za několik let s počtem sledujících vzniklým za několik dní, tak především nevíme, kolik z těch 433 sledujících tak činí kvůli informacím o dění u Pirátů a kolik kvůli tvým exhibicím "to a to je špatně, protože s tím přišli Piráti".
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DANYSEK: Se za to nestyd, ne? Ja jsem dalek toho, abych nekomu vycital jeho volbu. Za predpokladu, ze ten hlas dostane libovolna demokraticka strana. Ty tady mas plnou klavesnici silackejch kecu o tom, jak jedna ze stran dela vsechno spatne. Ale ze bys se podelil o to, kdo to podle tebe dela dobre to ne. Ja jsem se tim netajil a klidne jsem ti odpovedel. Ale toho ty zrejme nejsi schopen, tak radsi hazis svetovou zkratkou TBD. V poradku, i rada mych pratel to ma takhle a rozhodnou se na posledni chvili.

Ale opravdu me zajima, komu to vseznalek jako ty hodi. Samozrejme te nic nenuti mi to rikat. Shodnem se asi jenom v tom, ze do toho mi opravdu nic neni.

Ja jsem jenom u cloveka tveho typu cekal, ze svou volbu ma jasnou a nestydi se za ni. Ale ty asi jen mas dost nenarocnou praci se spoustou volnyho casu a jen se nudis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam