• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Jistěže nejsou tvoje, ale není až tak neobvyklé, že jich během dne (a reálně spíš jen části dne) nasázíš okolo dvaceti.
    A dál bych ti rád připomněl, že když tak rád bazíruješ na přesné terminologii, tak "lež" je vědomě vyslovená nepravda, nikoli nepravda na základě mylné domněnky. Já to vedlejší auditko AFAIK nesledoval ani od začátku, a dřív ani systematicky (BTW, na jeho účel by bylo nejlepší se zeptat zakladatele, ne? Navíc i účel auditka se může během let vyvíjet.), nicméně v první polovině letošního roku tam byl podíl "informačních" postů vůči diskusním (a kolovrátkovým) AFAIK podstatně příznivější než v posledních dnech a týdnech (aniž by přitom frekvence těch informačních postů byla větší). Pročež jsem ho vnímal jako informační s přiměřeným podílem diskuse, nikoli jako hádací s utopenými informacemi.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: vsechny posty ale nejsou moje... i na hloupe toceni diskuze musi byt (minimalne) dva... a v tom pripade ale u Piratu nemerite vsem stejnym metrem. A tech 100+ jste obcas zvladli i zcela beze me ;-) Ale to uz predpokladam nevidis a videt nechces, protoze ty uz jsis sveho tridniho nepritele nasel.
    Absurdni to mozna je, ale nic to nemeni na te tve lzi - klub puvodne jako nejaka oficialni nastenka Piratu nevzniknul. A pokud meli Pirati si (nove) tu nastenku vytvorit, meli si pro tyhle potreby zalozit novy klub, ne "uloupit" ten, ktery dlouhodobe slouzil k jinemu ucelu - totiz k volne diskuze o Piratske strane. To je merit problemu. A je vtipne, jak zrovna kolem tohoto historickeho faktu klickujes... ba primo jej ochazis a zoufale se snazis diskuzi stocit nekam jinam :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRK_R23: ty mozna... ale nebudu krmit ty druhe, kteri to ctou taky a jen cekaji na prilezitost... a kterym do toho uz vubec nic neni :-) Ja vcelku jasno mam, ale je to soucast meho soukromi, smir se s tim.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    HOBORG: Ještě taky SPD proti nám docela hejtuje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOBORG: Necekam zadny odhaleni :) Jen jsem si myslel, ze se mistr pochlubi :)

BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: cele roky se tam spokojene diskutuje v pomerne hlubokych detailech absolutne kdeco
    Jenže jde taky o intenzitu. On je docela rozdíl, jestli přibude 100 postů za 2-3 týdny nebo za 2-3 dny. V tom druhém případě to jde s přehledností s kopce.

Takze spis jde o obycejnou zbabelost, kdy se jenom bojis (nebo kolektivne bojite) verejne konfrontace onech oficialnich stanovisk v podle tebe "polooficialnim" foru a tak se ji snazis debatu proste uklidit nekam, kam az tolik lidi nevleze (34 versus 433 trvale sledujicich)
    Krom toho, že je absurdní srovnávat počet sledujících vzniklý za několik let s počtem sledujících vzniklým za několik dní, tak především nevíme, kolik z těch 433 sledujících tak činí kvůli informacím o dění u Pirátů a kolik kvůli tvým exhibicím "to a to je špatně, protože s tím přišli Piráti".
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DANYSEK: Se za to nestyd, ne? Ja jsem dalek toho, abych nekomu vycital jeho volbu. Za predpokladu, ze ten hlas dostane libovolna demokraticka strana. Ty tady mas plnou klavesnici silackejch kecu o tom, jak jedna ze stran dela vsechno spatne. Ale ze bys se podelil o to, kdo to podle tebe dela dobre to ne. Ja jsem se tim netajil a klidne jsem ti odpovedel. Ale toho ty zrejme nejsi schopen, tak radsi hazis svetovou zkratkou TBD. V poradku, i rada mych pratel to ma takhle a rozhodnou se na posledni chvili.

Ale opravdu me zajima, komu to vseznalek jako ty hodi. Samozrejme te nic nenuti mi to rikat. Shodnem se asi jenom v tom, ze do toho mi opravdu nic neni.

Ja jsem jenom u cloveka tveho typu cekal, ze svou volbu ma jasnou a nestydi se za ni. Ale ty asi jen mas dost nenarocnou praci se spoustou volnyho casu a jen se nudis.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    FRK_R23: nevim jaky velky odhaleni cekas, ja bych se vsadil ze oba klauni volej top09
    celkove mam pocit ze hlavni hejt na piraty miri od topky a zelenejch, asi proto ze si primo prebiraj volice
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRK_R23: jsou veci, do kterych ti ale vubec nic neni ;-) Tak se starej o svy veci.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DANYSEK: Muzu si te dat do ignore, jo? Tyjo, takovou stedrost jsem necekal. Jsi skutecne velkorysy clovek, dekuji.

Ja uz sem psal driv, cim me seres. Moh bych to rozjet jako ty, ale narozdil od tebe mam co delat a nekonecny diskuze s idiotama me uz nebavej. Ja uz totiz, navzdory tomu co si myslis, mlady moc nejsem a z tohohle jsem davno vyrost. Pokud te zajima, cim me seres, klidne si vyfiltruj moje posty.

Po pravde receno ja jen cekam na vysledek tve volby :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANYSEK: mám rád ty chvíle plný paradoxů. Jako třeba, když o zbabělosti a kolektivním strachu z konfrontace vykládá člověk, co si mě po prvním větším pošťouchnutí přidal do doubleignore, aby to nemusel řešit.

Jinak teda Xchaose můžu obvinit z ledasčeho, ale zrovna on byl schopnej tady roky bojovat 1 vs. zbytek světa včetně fyziky a ekonomie, a bany u toho začaly lítat až po letech, kdy přišly osobní invektivy.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRK_R23: nechapu co resis, muzes si me dat do ignore a mit svuj dusevni klidek na veky veku... kdyz te tak sere poukazovani na to, ze Pirati jsou vlastne jen obycejni lhari ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DANYSEK: Ne, proste uz me jenom nebavis. Very simple, no mystery.

Ja a mlady nebo komunista, lol tyvole :D Dik za zlepseni nalady .)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WOODMAKER: to asi tezko :-) 12474 prispevku od unora 2015... to mas nejakych skoro 13... denne :D Tri za mesic jsou scifi, i kdyby jich za posledni tri mesice bylo 50 denne - porad jsme u prechazejicich dnu na prumeru 8,5 prispevcich denne a ani s pul rokem to stale neklesne ani k tem trem za den... natoz tech tebou vybasnene tri prispevky do mesice... :D
    FRK_R23: copak, taky se v tobe probudil mlady komunista, co svou tvrdou delnickou pesti chce umlcet drzeho burzoazistu...? :D Ne, hubu a krok drzet nebudu ;-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DANYSEK: Vis co Saso? Drz hubu.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    DANYSEK: celé roky +3 nové za měsíc a jsme rádi, že máme co číst. Teď +50 nových denně, to se fakt číst nedá a nikdo to číst nebude. A pokud je někdo tak pracovitej a tolik se o piráty zajímá, najde si i tento klub. Změna je život, tak už prosím neplakej.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: pletes si stale dokola verejne diskusni forum oficialni internetovou prezentaci Piratu :-) Takze spis jde o obycejnou zbabelost, kdy se jenom bojis (nebo kolektivne bojite) verejne konfrontace onech oficialnich stanovisk v podle tebe "polooficialnim" foru a tak se ji snazis debatu proste uklidit nekam, kam az tolik lidi nevleze (34 versus 433 trvale sledujicich) - tak aby nebylo videt, jaka ze to nemehla vlastne jste a jak naivne si nektere veci predstavujete... :D

BOUCHI: a ze si nastenku nezalozil jako novou diskuzi na tu nastenku - ten "puvodni" klub rozhodne totiz zadnou "oficialni nastenkou" vyjadrujici oficialni nazory Piratu nazory puvodne nebyl, cele roky se tam spokojene diskutuje v pomerne hlubokych detailech absolutne kdeco... a teprve ted, najednou je to "nejaky" problem :-) Takze jen predvadite dalsi z piratskych manipulaci s fakty - kdy neco jakoze zmenite a snazite se tvarit, jako by to bylo tak odjakziva. Kecy o "oficialni informacni funkci" vedlejsiho auditka jste si vymysleli v poslednich dnech.

Uplne prvni prispevek z te podle tebe "oficialni" diskuze (datovany do roku 2010) jasne pravi:
    "Takze muzeme zacit diskutovat o Ceske piratske strane, vice informaci o ni najdete na http://www.ceskapiratskastrana.cz/ a urcite by me zajimal vas nazor na tenhle politicky subjekt, co si o piratske strane myslis ty? :)"
    - to jen dokazuje, ze si i ty vymyslis :D Nebo chces-li vice srozumitelne, jses obycejny lhar.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Vždyť to XCHAOS celkem jasně vysvětlil (dokonce i s příkladem podobné dvojice auditek, jednoho "nástěnkového" a druhého k němu diskusního) - když ty a UFO rozjedete svoje kolovrátky, tak se v nich ztratí jakákoliv informace o činnosti Pirátů (třeba odkaz na stanovisko nebo na debatu), která by mohla náhodného návštěvníka zajímat. Takže potom auditko neplní svoji informační funkci, kvůli níž vzniklo.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: a tahle debata je co jiného, než konfrontace?

Celé je to o tom, že několik členů a příznivců Pirátů, co mají současně i účet na NYXu, tady založilo klub, ke kterému já (nejspíš čirou setrvačností) získal moderátorská práva. V tom klubu má být takový level debaty, aby se tam dostalo prostoru i pro oficiální stanoviska Pirátské strany jako takové (a dotazy či připomínky k nim, včetně kritiky)

Míra prostoru, kterou sis v tom klubu nárokoval, ale znemožňovala využití, které bylo původně zamýšleno. Můžeš tam občas říct, co ti vadí a proč Piráty nevolíš - ale nemůžeš to tam v kruhu vykřikovat nonstop celé měsíce. Ten klub nebyl založen za tím účelem, prostě.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: a proc ne v tom druhem? :D Jaky logicky smysl ma tristeni debat o temze tematu (tedy Pirati a jejich program) do hromady diskuzi, notabene hrani si na nejake "oficialni" a "neoficialni"? Cela pointa je o tom, ze pisu veci, ktere nechcete slyset a zjevne se bojite, ze by si tehoz co ja vsimnuli i dalsi. Argumentace "nesmyslnyma duplicitama" je mimo - a je hodne zajimave, ze cyklicke opakovani tech samych prispevku (linku) je od id XCHAOS v poradku :) Aneb - mate pravidla, ktera viditelne aplikujete jen na vybrana ID, obvykle ta co projevi nesouhlasne nazory ;-) Proste Pirati jsou jak komunisti v padesatem... :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WOODMAKER: viz nize... nebudu se opakovat, mistni moderator nema rad duplicity, ktere sam nevytvori :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam