• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    VYHULENY_UFO: Oponenta s jiným _politickým_ názorem trollem nenazývám. Ale ty tu žádné politické názory neprezentuješ.

DANYSEK: A odkdy "provozovat e-government" znamená "osobně adminovat servery státních institucí"?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: jenže u tebe to nejsou názory, co je problém. Ty vytváříš naprosto "alternativní fakta" (což by ti u určitých tobě nesympatických názorových proudů strašně vadilo).

Zejména jde o teorie typu "co chce Ivan Bartoš" vs."co chce členská základna". Kandidátní listiny sestavovala členská základna v primárních volbách. Pokud v nich lidi s nějakým typem názorů nejsou na 1.místě, tak to vypovídá poměrně hodně o názorech členské základny.

Spousta věcí ohledně budoucího vývoje Pirátů může být otevřená - ale fakt, že jsme jedna z těch stran, které mají primární volby a kde kandidátku nesestavuje nějaké užší vedení direktivně, prostě popřít nejde. A na čelní místa kandidátek se dostali ve většině případů lidé, kteří se kolem strany motali už několik let - takže i když teoreticky nejde vyloučit, že před členskou základnou něco předstírali a po volbách najednou odhalí nějakou skutečnou agendu - tak toto je prostě strašně málo pravděpodobné (rozhodně ne víc, než u jakéhokoliv nového člověka jakékoliv jiné strany)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: nahodou, to bude velka sranda, az bude Bartos hrimat od recnickeho pultiku ve Snemovne, ze vsichni kolem jsou trollove... :D
    BOUCHI: nevim, ale Vas predseda mj. tvrdi, ze jste odbornici na e-goverment. Jak chces provozovat e-goverment bez fungujiciho serveru...? :D
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    BOUCHI: Ale použitím funkce "Odpovědět" a reagováním na jeho trolení (považuju za trolení jakýkoliv text od veřejně vyhlášeného trola - jsou tu zatím dva - po první nebo druhé odpovědi se to stejně vždycky v trolení zvrhne) krmíš přímo jeho, místo abys ho nechal po zemi sbírat upadlé zbytky cizích jídel. :-)
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    KRAMERIUS: To by znamenalo přestat sem psát úplně, hladový troll sežere zjevně cokoli. ;)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    BOUCHI: Nejlepší je nechat troly o hladu a ignorovat jejich kňučení o potravu :-)
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    KRAMERIUS: Měl jsem místo toho psát o putně s kamením, v níž jsou i kusy křemene? ;)

VYHULENY_UFO: To zní jako paralela na Danyskovo komentování pirátských textů, taky si vybere jednu větu a interpretuje ji opačně. ;)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    BOUCHI: Krmit trola ovocem a jahodama - není to škoda? :-)
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    VYHULENY_UFO: Rozdíl mezi "v míse plné ovoce jsou i jahody" a "mísa je plná jahod" poznáš?
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Fuk to není, ale nebudu na tebe plýtvat časem. ;) Nehledě k tomu, že "strana plná IT expertů" je jen tvůj neustále opakovaný výmysl.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: vis ono je naprosto fuk, co bylo pricinou... kdyz cele mesice jste to nebyli schopni dat dohromady, zejo.... strana plna IT expertu :D
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Smůla, tímhle mě nenaštveš, protože na rozdíl od tebe znám příčiny tehdejší nestability. ;)
    A jinak mám pro tebe smutnou zprávu, budeš dostávat krmení nanejvýš dvakrát denně, rozhodl jsem se trávit čas užitečněji. ;)

VYHULENY_UFO: Je to (abych byl přesný - že chceme zůstat v EU a že k přijetí eura jsme se při přistoupení zavázali, takže jednou na to prostě dojde) napsaný v oficiálních stanoviscích a zaznělo to i v několika rozhovorech, tupoune.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    XCHAOS: Když ses dal na chovatelství a krmení trolů, tak ti nezbývá než trpět :-))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Uděluji si v tomhle klubu na 1 dan ban, to jsem fakt přehnal.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: tohle je poloodborný klub, tak jsem si prostě musel poloodborně vylít vztek, to už nešlo, on prostě přivede i ostatní lidi k tomu, že bude emo...

S tou jeho TOPkou, která má na kandidátce místo kremlebotů monarchisty, kteří nejspíš pozastavili upalování čarodějnic jen kvůli harmonizaci požárních předpisů se směrnicemi Evropské komise...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: nezbyva nez doufat, ze stejny slovnik jako uzivas ty nebudou pouzivat piratsti poslanci v momente, kdy budou ve snemovne konfrontovani s nazorem jinym, nez sobe vlastnim :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: TY KRETÉNE VYPATLANEJ! CO NA TOMHLE PRO TEBE NENÍ DOST "rozhodně chceme zůstat v EU"?
    Jak na Rusko? Rozhovor s Ivanem Bartošem z České pirátské strany
    https://www.youtube.com/watch?v=46pPA8QlQDM

jako by nestačilo, že nám to odhání voliče z řad kremlebotů.. místo těch pražskokavárených pitomostí jsme měli přijmout Všeobecnou deklaraci kremlebotích práv (jako třeba právo na mazivo a nemrznoucí směs zdarma, apod.), já to říkám furt.

My prostě máme naše spřátelené kremleboty, které ovšem poněkud šikanujeme... ale šikanovat je natolik, abychom jim nedopřáli pozice na nevolitelných místech kandidátek, tak to zase prr! Pořád jsou to Piráti jako my.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (FUD, not bombs?)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: je to dupe! i když teda prve s ním šel Danny do oficiálního fóra. Moje stanovisko zde: [ XCHAOS @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    je to FUD, FUD, FUD!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: jisteze... viditelne mas sam mozek akvarijni rybicky a uz si zapomel, jak jeste nedavno byl nestabilni i ten web Piratu... :-) Kdyz uz se tu otiras o pouzitelnost DS, ktere uz funguji pet let jinak nez si sam myslis... zatimco piratsky web se hroutil loni pomerne casto... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam