• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: ach, videl sem pomateneho Dusana a vypnul sem... to ma bejt jako argument? :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Dokaz to :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: ty svoje taky nedokazujes, proc bych mel ja? :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: takze jestli neco kalousek rikal o kokotech (i kdyz tomu prilis neverim, zdroj pls), mel nejaky realny zaklad, protoze kdo z piratskych 512 kousku je v dobry forme.

    no a kdyz reknes, ze jsi mnohem spokojenejsi, kdyz nemas funkci a ze ti staci jenom davat ukoly tem, kteri pracuji, za zle ti to nikdo mit nebude. tohle mi dokazali rict i nekteri vlastnici v mem malem spolecenstvi.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: Kalousek Pirátům nadával do kokotů.. a to těm velmi konkrétním, co teď s nima sedí ve sněmovně.

    Hele, já připouštím, že je určitá neschopnost stranu spoluzaložit a pak za ní nesedět v tý sněmovně... ale když Piráti v roce 2009 vznikali, nebyl jsem sociálně a psychicky v dobrý formě a věděl jsem to o sobě.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: dokaž své tvrzení
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: ty toho nevis :-) tim se prece nebudeme vzrusovat...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: o tom, že by naboural mašinku nevim, vstoupil do politiky, když mu bylo 20, dělal před tím, jako nějakej elektromechanik, dokaž své tvrzení, co spáchal před rokem 92, co by ho diskvalifikovalo
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: nějakou vlakovou loupež, počítám :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: UTFG... :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Povez, co standa gross spachal, nez vstoupil do politiky?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no tak co delala spousta Piratu pred tim, nez se dostala do Snemovny nedohledas... u par kousku se najdou i takove veci jako firmy bez zverejnenych zaverek, takze buhvi v cem podnikali :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: fakt myslis? ozdrojuj prosim.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no tak srovnávat Piráty se Stanislavem Grossem je teda fakt docela síla :-)

    no uvidíme, co na koho vytáhnou, ale já si fakt myslím, že toho moc nebude. Pro řadu je to výsledek několika let "kariéry", kterou začali fakt hodně mladý a protože s tímhle počítali, tak si dávali bacha a tak.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: dobře, ale Kalousek se taky neomlouvá! On vystřelil první (ve Schwarzenbergově volebním klipu potápějícím Piráty... v roce tuším 2013? rozhodně) a teď se diví, že mu do lodi teče...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    takovejch kecu kvuli piratsky omluve Kalouskovi. Pirati se neomluvej, to maj spolecny se Zemanem. Videl nekdy nekdo v minulosti, aby se pirat omluvit za vyrabovane a potopene lode? Vzdycky to byla nakonec sibenice.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja nevim, co vsecko pred vama taji... ;-) On Standa Grossu taky nebyl zadny starik... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: cywe, kolik "temné minulosti" kdo stihne nasbírat do třiceti? :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: jako kolem kohokoliv ve vysoke politice... to je zjisteni ;-) Ale vis co bude prdel... ono doted meli ti hosi klidek, ale pockej az nekdo neco vystoura z jejich temne minulosti... se kterou se nechlubi. Na takove ty manyrky typu "do prace vlastne chodit nemusime" si zvykli celkem rychle - jak je patrne z "dochazky" u nekterych hlasovani. Co bude dal ukaze az cas :-)
    KRAMERIUS: tak prevzalo to kdejake medium... :D
    XCHAOS: no, a mas pocit ze predani cele vlady ciste do rukou Babise je teda lepsi...? :D Zatim se scenar vyviji dle mych ocekavani - Babis si ve vlade dela co chce, jeho nohsledi poslouchaji jeho rozkazy, ze nema duveru ho nesere... a nas soucasny hradni pan svuj slib drzi a druhe kolo sveruje tez... Babisovi. Ze ho ustanovena snemovna radostne vydala na tom vubec nic nezmenilo :D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: nejak Michalka moc nesleduju jen sem si vsiml jak ryl do babise,ze nejde jen o capi hnizdo,ze uz zalozeni agrofertu bylo dost podivne. Co jsem o babidovy cetl ja tak dech "podivnosti" okolo jeho osoby je celkem dost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam