• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    XCHAOS: pokus o kloní téma hezkej...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PJGEPR:
    no, hmm.. neznám, nemůžu posoudit. 14 z 22 je hodně, hmm. tak pro jednou věc, kde hlasovali jinak, než TOPka, se kterou jinak mají dost shodu...

    jinak stejný web, téma referend - o čem taky mohou být...
    Dvě třetiny Irů hlasovaly pro zrušení zákazu potratů - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SKWMj/dve-tretiny-iru-hlasovaly-pro-zruseni-zakazu-potratu
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Piráti podpořili komunistického básníka Sýse na vyznamenání - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SHF6N/pirati-podporili-komunistickeho-basnika-syse-na-vyznamenani
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Obsah fóra -> Pirátská strana -> Vnitrostranická diskuse

    Tomáš Vymazal - těžba kryptoměn za náklady státu - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=75&t=41650
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LOBOOMF: ale vážně míněný pirátský věci patřej sem [ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: jo, to by se TOBĚ stát nemohlo:-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JAZZZ: Podstatná část románu vznikla při Gončarovově pobytu v Mariánských Lázních. :-)) takže ontopic, z Pirátského hlediska :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LOBOOMF: Bacha, at ti nerupne cevka :-) Na lidi po mrtvici uz tak hezkej pohled neni... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAZZZ: je hezky, ze ses tak sebekritickej a dokazes priznat, ze celej den si zabil na nyxu :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOBOOMF: tahle diskuze slouzi pouze k tomu, aby se tu ufo s danyskem dostatecne vyejakulovali a nezaplacavali opravdovou piratskou diskuzi. ale jednou se jim jejich vlhky sen splni, xchaos je zabanuje a oni budou moct spokojene fnukat jak jsou pirati zli :)

    v rusku to popsali literarni klasici a dnesni generace internetovych prokrastinatoru tomu pojmu dava novy rozmer:
    Zbytečný člověk – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Zbyte%C4%8Dn%C3%BD_%C4%8Dlov%C4%9Bk
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Ok, takže pozítří v Náchodě!
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    OMG Tady je to fakt ubohý, prosím Ty, kteří s Pirátama nechtěj mít nic společnýho aby NEPSALI NIC DO KOMENTáŘů!!! NEBO BUDOU BANY, jo sice je v Nadpisu napsaný trolling, ale jen v Případě Pirátů!!!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: vsak ano - ja cekam, ze ban dostane i CAIDEL - za ty offtopicy mrzke urovne, co ve vedlejsim klubu rozmetava... :-) I on rad porusuje.
    XCHAOS: takovejch tu je... seznam bych sem psal tejden! A na takovy ptakoviny cas fakt nemam :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ukaž mi jeden klub na NYXu, kde moderátor není "diktátor"...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: v tomhle klubu nebudu banovat nikoho - cílem je udržet řád v klubu [ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Jen sjem zvedavy, jestli XCHAOS bude mit koule zabanovat hovnometare ze svych vlastnich rad... neb nejen UFO, ale i CAIDEL tam hazi bordel.... :-) Pravidla prece plati pro vsechny - padni komu padni a CAIDEL vylozene provokuje.
    [ NIEKT0 @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: zadne hlasovani (referendum) ale neprobehlo, jen par jinych jinych kriklounu se ozvalo - a ty z toho delas zaver vselidoveho hlasovani. Takze jako dobry - diktatorske praktiky podlozene navic demagogii... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ale houby prosímtě... mezi banováním ve fóru kde tlacháš mimo mísu a useknutím hlavy je spousta nepatrných rozdílů (jmenuj sám za domácí úkol třeba tři)

    Každopádně, lid si v přímém referendu ten ban žádá, a já samozřejmě, tím že ho oddaluji, upadám mezi sympatizanty Pirátů v nemilost. Dobrý politik by nasadil nějakého ovčáčka (já místo toho dal moderátorská práva Pirátovi, který mi pak smazal několik příspěvků, ve kterých jsem offtopicem odpovídal na offtopicy.. což je dokazuje, že co píše xChaos je totožné s názorem všech Pirátů, jak jinak :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ale pokud chces nekoho obvinit z porusovani pravidel, musis predevsim ta pravidla mit jasne kodifikovana... v opacnem pripade se vracis nekam do praveku.

    Pokud Pirati predbehli dobu, nemel by ses tu ohanet banovanim nazorovych oponentu - timto stylem postupuji predevsim diktatori, kteri taky sekaji hlavy tem, kdo projevi jiny nazor. Tomu lze porozumet i tak, ze Pirati vlastne smeruji k diktature - nebo minimalne sam jejich obraz timto smerem zhorsujes.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: kreténe
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: tak nemůžeš přehlédnout, že zejména UFO tam směřuje debatu směrem ke svým emocionálním výlevům, jak jsou všichni Piráti debilové (protože všichni mají evidentně názor jako já - buď jim ho diktuju, nebo automaticky přejímám většinový Pirátský, zřejmě...)

    Podívej, jak bude vypadat online debata o _skutečné_ politice, to vlastně nikdo neví. Zatím to vypadá, že se zrovna hlasití kritici Trumpa chtějí opičit po jeho stylu twítování.

    Ano, podle mě se bude politika v budoucnu dělat v online debatách. Piráti předběhli dobu, asi jako Jára Cimrman. A ten, kdo to pojal ve stylu "talk like a pirate day" je tady ale ovšem někdo jiný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam