• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK --- --- 21:25:05 2.3.2019
    NIEKT0: ja si myslim, ze Slovaci by se meli hlavne angazovat na Slovensku.. protoze celkovy stav tam je oproti CR podstatne tragictejsi....
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: sorry ale “debaty” s těmi trollíky asi nikdo nesleduje. Buďto je mají v banu trollové, nebo mají lidé zabanované trolly. Takže si to s nimi užíváš sám.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    V podstatě ale z toho, co jsem napsal, vyplývá, že nejlepší mediální strategie politika by byla vyvtvořit si vlastní fake-id trollící účty, které by měl plně pod kontrolou a které by ho mohli obvinit přesně z toho, co by z něj v očích jiných udělal div ne hrdinu :-) (neříká se tomuhle, ehm, bulvár? tedy chci říct, machiavelismus? :-)

    Myslím, že jako Piráti jsme přesně proti tomuhle. Protože ale současně obhajujeme právo na anonymitu, tak vlastně nikdo nikdy s naprosto účinnosti nebude vědět. Jediným řešením je kvalita sociální sítě jednotlivých účastníků diskuze - tou "kvalitou" rozumím ne počet lidí v přátelích, ale nějaký koeficient toho, s jakou jistotou člověk ví, že někdo není fake-id, jeho účet není zneužíván, apod. Myslím, že sociální sítě do budoucna, až se jejich význam přiblíží např. bankám, budou pracovat právě s tímto parametrem "kvality"....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (obvinit, ne ovinit, zatrollený Firefox, není nyx-kompatibilní pokud jde o editaci příspěvků...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: jako sorry, to mě trochu urážíš :-) já jsem stratég. Držím se rezervní armádu zabanových trollů, toho času UFO. Až mi už fakt "seriózní" rejpání id DANYSEK začne srát, tak vypustím id UFO a nechám ho zase ovinit mě, že jsem marxista. To je samozřejmě čirá demence, která se ideálně hodí k odvedení debaty směrem od skutečně palčivých problémů :-) (a to oběma stranám - nejen té útočící, která se tím akorát ztrapňuje :-)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: takze problem neni v tom, ze jsi mekota, ale mas masochistickou potrebu obklopovat se trolly
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Aha, tim, ze ego deptaji, ho posiluji. A kdyby lidi vic datovali, budou to mit levnejsi.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: trollové nic neposilují. jen jsou otravní.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak nějak jsem si úplně zapomněl vyhodit id VyHULENY_UFO z ignorelistu. Asi proto, že můj život je od doby, co ho tam mám, prostě daleko lepší, dá se říct. Teda, není, samozřejmě. Myslím, že ta závislost na trollech je oboustranná... člověk má takovou snadnou útěchu, že je někdo vlastně ještě větší ignorant než on, takže trollové nezáměrně svým obětím vlastně posilují ego (ovšem za tu cenu, že je současně deptají...)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Za smajliky

    LINKOS --- --- 17:12:04 25.2.2019
    LINSOS: neplakej, to bude dobry, vis zviratka a tak, slunicko zitra vyjde...

    LINSOS --- --- 16:53:28 25.2.2019^ (-2)
    LINKOS: Jen aby to koště nebyl spíše tvým osudem A proč nám tu sděluješ svoje názory? Tohle je debata o Pirátech. To ale pravděpodobně znamená, že Piráti také žádné analýzy nemají. A rozhodují na základě svých názorů. Ničím nepodložených. To je vážně bezva!
    EURIUS: U mě to žádný bordel nedělá. Z mobilu také píši.

    EURIUS --- --- 13:54:48 25.2.2019^ (+2)
    LINSOS: Muzes prestat pouzivat ty smajliky? Minimalne na mobilu to dela hrozny bordel

    LINKOS --- --- 13:08:21 25.2.20191 odpověď
    LINSOS: cemu nerozumis ve vete: "ja zadnou analyzu nepotrebuju, protoze v teto veci nerozhoduju a ridim se jen svym osobnim nazorem."? Nic si z toho nedelej, ses sice hloupej, ale treba mas rad zviratka a i lidi na zametani chodniku potrebujem...

    LINSOS --- --- 11:39:15 25.2.20192 odpovědi (-7)
    LINKOS: Děkuji za potvrzení. Piráti žádné analýzy nemají. A jen střílí nápady od boku. A stavět teda začnou kdy? Nebo pořád jen předělávají hotové projekty?
    CAIDEL: Piráti už něco lepšího udělali? A máš na mysli to osvobozování internetu? Kde posílili pravomoci státu v blokování obsahu? To byl opravdu majstštych!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LINSOS --- --- 9:57:42 20.2.2019 (-2)
    XCHAOS: Názory oponentů házíme do odpadkového koše. Tak to je geniální politika Pirátů! Komouši byli stejní. Tam jsi také mohl poslat petici. V lepším případě skončila v koši. Už chybí jen PILICE. Tedy pirátské lidové milice.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Myslím, že i odpovědi typu "ty už to nehul" do hlavního fóra nepatřej. tedy to, co shledávám správně, že bylo přesunuté, tady budu palečkovat :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    LINSOS --- --- 13:14:16 19.2.2019 --- 00:02 :: bookmarks
    OMNIHASH: Je mi dvacet šest. Ty bereš nějaký drogy? Asi jo. Tak už to nehul
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    LINSOS --- --- 9:15:12 19.2.2019 --- 03:43 :: bookmarks
    LINKOS: Vegetarián promluvil Nepsal jsi v jiném auditoriu, že to zdejší již nesleduješ? Jsi jen obyčejný lhář! A z toho se nevylžeš.
    LINKOS --- --- 8:31:48 19.2.2019 --- 09:07 :: gateway
    LINSOS: jj, proc resit trola, kdyz se muzes vesele nechat trolit
    LINSOS --- --- 23:03:30 18.2.2019 --- 03:43 :: bookmarks
    CAIDEL: Vždyť si bez obtíží vystačíte sami. Takových příspěvků a naprosto o ničem. Trollové se musí smát. Vaše generátory konspiračních teorií jedou naplno. A výsledkem jsou desítky příspěvků bez jakékoliv vazby k tématu. Jen balast. Přijměte moji gratulaci!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LINSOS --- --- 15:38:10 18.2.2019 --- 00:34 :: seznam diskuzí
    HONCKA: Doma také uklízíš tak, že prach jen zameteš pod koberec? Tedy tak, aby hlavně nebyl na první pohled vidět? Odklízení příspevků do statisticky méně sledovaného auditoria je rovněž formou cenzury. Zvláště pokuď je prováděno v naprosté tichosti. Tedy i bez odkazů z původní diskuze. Navíc jak vidno přání XCHAOSe ty sám nedbáš. Prostě libovůle moci. O pravidla Vám zde rozhodně nejde.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HONCKA: to sou všechno hnusný pomluvy, které každého jen obtěžují!!!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: Dle danyska OT debata presunuta sem, jinak k poslednimu topicu, dukazy nemam, ale vsechny indicie tomu nasvedcuji
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK --- --- 10:06:00 18.2.2019
    HONCKA: to je obvineni, pro ktere zadne dukaz nemas. Pouze tvoje osobni fabulace. Ja podobny ptakoviny zapotrebi nemam. Tak s tim offtopicem laskave prestan.

    HONCKA --- --- 10:03:12 18.2.20191 odpověď
    DANYSEK: vytvareni multiid

    DANYSEK --- --- 9:57:46 18.2.20191 odpověď
    HONCKA: jako obvykle, osobni utok, aniz bys byl konkretni.

    HONCKA --- --- 9:38:19 18.2.2019^ (+1)
    DANYSEK: Rika nekdo, kdo porusuje pravidla tohoto diskuzniho serveru

    DANYSEK --- --- 8:00:47 18.2.20192 odpovědi
    XCHAOS: oboustranny ignore z me strany je pouha reakce na neschopnost moderatoru zde resit utoky vedene v rovine "ad hominem", tedy k osobe a nikoliv k obsahu prispevku. Dlouhodobe a opakovane zde nektera konkretni ID vecnou debatu vubec nevedla a opakovane jen a jen urazela. Smyslem demokraticke diskuze obecne je debata bez urazek a ucta k druhemu, i kdyz s jeho nazory nesouhlasim. Ale debata ma byt vedena k veci. Ostatne zminene jedince, co tu jen urazi druhe jde spocitat na prstech jedne ruky.

    Moderatori toto jednani dlouhodobe tise prehlizi a realne toleruji. To, ze tito "priznivci" Piratu sami jsou sami zdrojem one "tapety" reseno nijak neni a dotycna ID od moderatoru nikdy ban neobdrzela. Ptam se, proc? To je samo o sobe jasnym dukazem toho, ze zadna realna pravidla zde nevladnou. Pravidla maji byt uplatnovana na vsechny a bez rozdilu. A predevsim maji byt pravidla psana a uvedena v zahlavi klubu - a nikoliv uplatnovana "ad hoc" podle momentalni nalady a jeste selektivne. Pokud moderatori odmitaji zasahnout proti diskutujicim, kteri nevedou debatu ve vecne rovine a pouze druhe urazi, pak svou roli viditelne sami nezvladaji a o cistotu diskuze jim nejde. A pokud moderatori nejsou ochotni a schopni zasahnout proti zminenym ID, tak mam pak snad jiny zpusob, jak se branit? Obycejny ignore funkci nesplni, dotycna ID to tu budou tapetovat svymi vykriky urazejici osobu. Jsou to stejna ID, ktera nyni krici, ze je mam v ignore. Moje reseni pri necinnosti moderatoru vuci temto jedincum pomaha tomu, ze debata neni zaplevelena osobnimi urazkami ze strany dotycnych. V realu oni sami do debaty neprinasi vubec nic.

    Proste nelze resit dusledky. Z jinych klubu by obratem vystipaly ty, co pouze urazi druhe - zatimco zde jsou blokovani ti, kteri se temto urazkam jen brani. Jestli tohle je filozofie Piratu, tak je na miste se bat dne, kdy Pirati budou mit skutecnou moc - tedy nejen tu virtualni v nejake debate.

    CAIDEL --- --- 0:17:03 18.2.2019
    XCHAOS: Formální poznámka: VYHULENY_UFO má z tohohle klubu v oboustraném ignoru pravděpodobně víc lidí než DANYSEK.

    Zkus si třeba anketu: a) UFO mě má v ignoru b) DANYSEK mě má v ignoru, c) ani jeden mě v ignoru nemá, viděl jsem, hlasoval jsem, s povolenými dvěma hlasy...

    Jinak na to jdeš myslím zbytečně komplikovaně. S odpůrci a prudiči jistě diskutovat. Trolly kteří tu působí dokolečka už několik LET (sic!) ovšem vůbec neřešit a odklidit.

    Jakkoli je ten nápad s moderátory vlastně velmi dobrý, tak to trochu naráží na praktičnost. Když si požádám o admina (v DI mě mají oba) aby se vyřešilo to, že nemůžu reagovat na jejich bláboly, skončí to upřímně řečeno okamžitě na tom, že bych jim dal zfleku oběma ban, protože jsou to prostě trollové a má řekněme tolerance k podobnému chování zdaleka není taková jako tvoje a už jsem trolly viděl zcela zničit víc diskuzí, než by se mi líbilo a vůbec nevidím důvod proč je tady nechat exhibovat s tím, že to třeba dopadne jinak (jakkoli jejich působení ve skutečnosti Pirátům přineslo už řadu příznivců, nervy na to nemám :) Navíc nejsem člen Pirátů, takže se s tím nemusím tolik srát... Takže práva by byla hezká, ale mělo by to jiný důsledek než by sis přál.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MEMNON666 --- --- 23:03:48 15.2.2019 --- 00:01 :: sledované diskuze
    LINSOS: to že očekává statisíce s mokrým inkoustem na diplomu máš něčím podložené? kdo je arbitr toho co je "skutečná práce", pozice primátora není skutečná práce ale pouze zašívárna? poslání ti nájem a stravu nezaplatí .) ono by možná stačilo dodržovat zákoník práce, prý by to značná část zdravotnického personálu uvítala .)
    HONCKA
    HONCKA --- ---

    LINSOS --- --- 22:17:44 15.2.2019
    MEMNON666: Jasně. A léčit může třeba vystudovaný filozof nebo třeba herec. Vysoké vzdělání to je. Ať se každý svobodně rozhodne! Originální politika Pirátů!
    Lékař po škole rozhodně moc zkušeností nemá. A tomu odpovídá logicky i jeho plat. Stejně jako v jakémkoliv jiném oboru. Jen rozmazlené děti čekají statisíce hned s mokrým inkoustem na diplomu. Hřib mezi ně patří. Skutečné práce se prokazatelně štítí. A tak jen hledá, kde by se zašil.
    Kdyby všichni medici uvažovali stejně, tak v ordinacích filozofové po škole zasednou. A ještě budou jásat, že tam dostanou víc. Proti svému vystudovanému oboru rozhodně. Medicína ale není jen dojná kráva. To je i nějaké poslání. Na sezení v kanceláři si Hřib mohl vystudovat tu filozofii nebo ekonomku. Stát by to vyšlo výrazně levněji.

    MEMNON666 --- --- 21:41:55 15.2.2019 --- 00:55 :: diskuze :: Česká pirátská strana - Pirátský přístav^
    LINSOS: prostředky splnily svůj účel - osoba byla vzdělána, jak s tím naloží už je svobodná volba každého - ostatně spousta lidí pracuje v jiném oboru než jaký vystudovali, nejedná se o doživotně přidělenou kastu (navíc např. práce pro SÚKL je stále o zdravotnictví a tedy se jedná o efektivní výdaj imho) - a soudci podstupují "galeje"? ( https://nasregion.cz/mladi-lekari-zazivaji-galeje-za-malo-penez-slouzi-i-padesat-hodin-v-kuse-20934 )

    LINSOS --- --- 21:15:20 15.2.2019^ (-2)
    MEMNON666: Jistěže. Je to zadarmo. Stát to zaplatí. Že vynaložené peníze nesplnili účel Pirátům náhle nevadí. Jinde přitom podobné zbytečné a neefektivní výdaje kritizují. Piráti veřejnými penězi plýtvat můžou. Jak jinak.
    Ani soudce nemá ihned takové příjmy. Po dobu profesní přípravy také mnoho nevydělá. A profesní příprava soudce školou také nekončí. Přitom do soudců se Piráti rádi strefují. Pokrytectví čiší z Pirátů na každém kroku.

    MEMNON666 --- --- 21:08:10 15.2.2019 --- 00:55 :: diskuze :: Česká pirátská strana - Pirátský přístav^
    LINSOS: nenechat se vykořisťovat=být hamižný, studium tě nijak nezavazuje pracovat v daném oboru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam