Musim rict, ze organizatori "spartanskeho" novorocniho ohnostroje s rozpoctem pod 300 tisic kvalitativne strcili do kapsy Hribuv videomapping na Muzeu, a to i pres to, ze ta puvodne udajne "levnejsi" Hribova varianta k ohnostroji vlastne stala o par set tisic vic, nez posledni ohnostroj od Krnacovy :-) Za dva mice amaterismus... :D
Piratskym lukum na magosi se proste dari nakladat s verejnymi penezi efektivneji, jen co je pravda :D
Komentare lidi, co se v oboru pohybuji v ramci me socialni bubliny (tedy nikoliv moje)...
Ten 10 minut dlouhý videomapping v Praze stál 2 miliony. Jako vážně? A co bránilo tomu, aby to jelo ve smyčce třeba 3 hodiny v kuse? Ta částka mi přijde fakt mimo. Nejde to zcela srovnávat, ale za 1500 korun jsem před 15 lety kolikrát odpromítal celou noc v klubu (chápu, že videomapping má svá specifika a práci navíc).
Jako tohle je jednoznacny tunel. Muj nejvyssi honorar byl za jeden večer (a asi dva dny práce) jeden ročník MISS a tuším, že to bylo za 15 000 (bez techniky).
on to moc video mapping ani nebyl, spíš vjing na budovu, protoze s tou architekturou vlastně moc nepracovali...
infantilni zacatek a milionkrat videna CMYK kombinace barev. První cast, jsi vpodstatě mohl vyrobit z cernobilych klipartů. Tisickrat nakopirovanej clovek, ptak, motyl... No jůůů. druhá část byl mapping, kdy si to s tou budovou hrálo. Petřínská věž a nádraží super. Tančící dům už se na fasádu NM dělal hůř... :D V šestý minutě písmenka z matrixu. V roce 2020? Pak téma plošných spojů, DNA a Teslova transformátoru a 3D wire model hlavy... Jako chápu, to jsou věci, co si skoro každej VJ natahá z netu, jen mi uniká souvislost z Prahou. To tam mohli vrazit třeba satelit, když tu sídlí GSA, že jo. A pak zase barevné obrysy lidí... uplně z toho stříkala člověčina. A do toho komentář: "Děti jsou naše budoucnost" Tak nějak si představuju smyčku s brainwashingem... Pak na to napromítali výkresy dětí z místních škol (tam teda shoda hudby s vizuálem 0 %). A pak další část, kterou za videomapping považovat jde...
Zaznamy jsou ostatne na CT24, ten slendrian muze posoudit kazdej sam i zpetne :D