• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DANYSEK: az mi odpovis na [ THEODORT @ Piráti.cz (unofficial) (mostly trolling, též skládka promazaných příspěvků) ] (na coz jsem se tedy ptal prvni ja, pokud se predhanime v tom kdo se na co ptal prvni), budu se tomu venovat
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: az odpovis ty soudruhu na moje otazky, budu ja odpovidat na tve otazky :-)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    nicmene tedy konkretne - kolik si na dane zakazce brainz.cz tedy vyprala?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: vyborne, vime ze na polozenou otazku odpovedet neumis... asi budes mit s tema zucastnenejma nemehlama fakt neco spolecnyho, to jsi taky nevyvratil :D
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    tak si to mocinky uzivej
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: mas to tady, ty sis to fakt neproklikal... :D Tento screenshot mas pod prolinkovanym slovem "dva". Nauc se pracovat s hypertextovymi odkazy, dik ;-)
    A bavime se o trech {webech|52909974} spustenych v prubehu let 2020-2021. Proc je kazdy na jine platforme, proc kazdy bezi u jineho poskytovatele? :-) To je tak tezky zkonsolidovat i takove ptakoviny, jak ty rikas mikroweby? ;-) Kdyz ve vsech ma prsty OICT? ;-) Dobra ukazka pracky na penize... :D
    Moc ti to rozslapavani nejde, zatim jsi dokazal, ze ani neumis klikat na odkazy :D A na jasne polozenou otazku jsi taky odpovedet nezvladnul... :D Takze jsem mocinky moc zvedavej, s jakou hovadinou na tema "proc to nejde" ty experte prijdes :-) Ja v tom, ze u OICT jsou neschopny nemehla jasno mam, to jsi nijak nevyvratil... :D
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DANYSEK: zacinas se v tom trosku motat a ztracet, takze poporade:

kdesi v historii tvrdis ze to schvalne toci v podlimitnim rizeni (ted co odkazujes jsou vetsinove smlouvy o spolupraci, mohl jsi vytahnout polozku joomla web za 823k, pripravu digitalni kampane za 750k a jeste neco od brainz a vyjadrit se proc a cim jsou ty castky tak desne napaleny.. nicmene nevime co bylo vse obsahem, a po zkusenostech z nasazovanim stupidniho wp v korporatu.. strizliva castka.. :D), takze cekam kdy to dolozis tim ze to tak opravdu bylo.

tva predstava o konsolidaci je zalozena na predopkladu ze v Praze to jde stejne snadno jak v Hradci, tak jsem te zadal at mi tedy potvrdis to ze ten proces napojeni v Praze +- slozitosti odpovida tomu v Hradci, kdyz teda porovnavas ze v Hradci to zvladli snadno a vyborne, v Praze vubec.

mozna kdyby ses vyjadril k predchozim dvema bodum, usetril bys i sobe dost casu.
    btw v textu mas i pomucku jak ty naklady od brainz pohanit. a ne, nedelam pro ne a nikoho neobhajuju, jen ti planuju rozslapat virtualni babovicky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: nejsem tvuj interface k vyhledavacim nastrojum... a ano, k zakazkam <2M se tyhle veci hledaj hur... proto se to taky dela, zeano... hezky se to rozbije na spoustu drobnych... a lip se s tim smeli :-) Ten idiot ses ty, kdyz se tvaris, jak to rozbiti kseftu za 120 micu na PCT na spoustu malinkejch je strasne fajn... :D Co na tom, ze v minulosti tenhle pristup kritizovali... jakmile to sami delaj, je vse v nejlepsim poradku :D Kdopak a na zaklade ceho vybral treba ti Brainzzy, hmmm? Nedelas ty nahodou pro ne, ze se tu tak vztekas? :D

A v duchu tve retoriky ti zopakuji otazku... je nekdo, kdo neni schopen zkonsolidovat ani (nove) drobne projekty uspesne realizovat konsolidaci neceho vetsiho? ...nejak jsi neodpovedel, kroutis se jako had... :D
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    jak idiot :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    no me by zajimalo kde je ta zakazka na podlimitni rizeni...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: Tak znovu: to neni otazka, ty mudrlante. A kdyz se pres toto prenesu, tak i tak znovu: proklikej si odkazy, mas to tam :-)
    THEODORT: a co tu teda predvadis? :-)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DANYSEK: nevkladej mi do huby ze neco obhajuju, dekuju
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DANYSEK: "prosim link na zakazku v podlimitnim rizeni jiz zminujes v predchozim prispevku na ktery odkazovany prispevek odpovida"
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: To neni zadna otazka, ty mudrlante, to je veta co nedava smysl. Jak uz jsem rekl, tazaci vety konci otaznikem. Nikoliv teckou :-) A i kdyz se pres toto prenesu, tak odkaz na ty zakazky jsem ti dal tady. Cteni i psani se uci v prvni tride :-)
    THEODORT: Tocis se v kruhu, na to jsem reagoval. Na jedny strane vytahnujes slozitost prazskeho prostredi a pritom ti prijde v poradku, ze nove projekty onu slozitost prostredi dale prohlubuji. Aneb Pirati nedokazou zkonsolidovat ani jednoduchy veci na jednotnou spolecnou platfomu ;-) Presel jsi to jsi to taktnim mlcenim, tak si ted prosim nestezuj, ze ti neodpovidam :D A pokud bylo odpovedi tohle (reakce na uplne jinej prispevek) tak jo - to i ty jen obhajujes to, ze na X mitrowebu je X platforem. A kdyz nedokazou zkonsolidovat ani ty (novy) mikroweby, jak chtej konsolidovat neco slozitejsiho? :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: neodpovedel na co? :-) V jazyce ceskem se standardni veta tazaci ukoncuje otaznikem a v tvem vyzblechtu zadnou vetu ukoncenou otaznikem neregistruji.
    Tvuj odkaz znam, a argumentaci stylem "ve 120 milionech se dva ztrati" jsem ocekaval :D No v kontextu fnukani Hriba na to, jak ma Praha nedostatek penez na kdeco... a i tech protestu proti paralelni RWY 06-24 na Ruzyni ze strany vsech Piratu, kdy i v prosinci 2020 se v ramci odporu argumentovalo premrstenym turistickym ruchem. Retorika, kterou Pirati vedou po celou dobu. Podle tebe to ma logiku - kdyz vsude chodis, rikas jak je v Praze moc turistu... a pak v mezicase spustis webik, kterej je tam ma naopak lakat? :-) Nikoliv, tady leva ruka nevi, co dela prava.
    Samotny PCT je dobra zumpa na penize... az zas bude Hrib priste fnukat, ze nema prachy na zimni uklid ulic pro vlastni obyvatele... tak v PCT je zdroju na rozdavani dost :D
    Co ty zbyly dva webiky? Na ty jsi nejak zapomel.

THEODORT: Pouze marketing, prazdna slova, ktere nekdo zapomel naplnit.. Clanek je z konce rijna. A v oficialnim githubu OICT ani gitlabu stale nic neni... ono zverejnit zdrojaky je prace na cely mesice :-) To co linkujes je klasicke slibem nezarmoutis... :D :D
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    jo plus tedy omacka o tom opensource, at jsme presni:
    Praha nabídne zdarma zdrojové kódy k IT systému V Praze jako doma | eGOVERNMENT NETWORK NEWS
    https://www.egov-nn.com/praha-nabidne-zdarma-zdrojove-kody-k-it-systemu-v-praze-jako-doma/
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DANYSEK: tady mas odkaz blbe, kdyz jses tak skvelej tak sis ho mohl taky dohledat sam.
    Startuje kampaň V Praze jako doma (Portál hlavního města Prahy)
    https://www.praha.eu/...gistrat/tiskovy_servis/tiskove_zpravy/startuje_kampan_v_praze_jako_doma.html
    btw neodpovedel jsi a jen zas uhejbas
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: a jinak je tam videt pekna schiza Piratu... teda hlavne Hriba... na jedne strane se pusti novej webik na podporu turistiky, na druhy strane Hrib fnuka, ze tech turistu je moc a Praha trpi... coz ostatne zopakoval i pri diskuzi k druhe runwayi - v dobe, kdy ten webik na podporu turismu bezel :-) Jo, to ma fakt hlubokou logiku...! :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THEODORT: a ke svemu tvrzeni o kampani mas zdroj potvrzujici tve teze, nebo je to jen tvuj vlhky sen? :-) Je to verejna kseft, informace prece maj Pirati volne dostupny, tak ozdrojovat tvoje tvrzeni pro tebe jiste nebude problem. A mimoto, tvoje kecicky plati pouze na jeden z tech trech webiku. Pokud na nejakej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam