• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tak mel mensinovou... a co? :-) Vladnul spokojene dal. A nasledoval ctyrlety plac Piratu, ze ;-) Hrib furt nekde breci, jak by od Babise chtel vic penez, zejo. A jak Pirati kritizovali veci, co pak sami delaj, ze... takze Hrib spokojene rozfrcava miliony v podlimitnich zakazkach, protoze otevreny souteze kazdyho jen obtezuji... ze ;-) To programovy kazani vody a piti vina si myslim jeste nekdo vytahne.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Disclaimer: Piráti vytáhli k volbám lidi, co by nejspíš dosavadní formace volit nešli. Tím v posledních volbách zabránili Babišovi sestavit většinovou vládu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: Takže volby mají jen ednoho vítěze a všichni ostatní jsou poražení? I když je stran v parlamentu třeba 10? :-) Hmm, to si Paroubek myslel taky :-)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: A vsechny jste prohrali. To je jedno, o kolik.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: počkej, počkej... zatím v každých volbách jsme byli lepší, než v těch předchozích .. :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: takovyho hnoje, co davate Marovi do ruky.... ale jak myslis,kdyz to podle tebe je fajn... :D
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Jako ze chudoba cti netrati? Ale prosim tebe. Zatim jste vsechny volby prohrali. Co vas vedlo k domence, ze stejnou metodou dalsi volby vyhrajete?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no ale vždyť táhneme... neodvolali jsme ho. pozitivní pí-ár je, že to vůbec řešíme, že jsme si jen od začátku nenajali profesionální agenturu co to všechno vymyslí za nás...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: to je fuk, jak to dopadne... negativni PR uz jen kolem toho, jak v kritickem case moc netahnete za jeden provaz udela svy, zejo :-) Kdyz k tomu pripocteme Mikiho neschopnost v pozici cloveka, kterej by mel PR naopak brilantne zvladat, ale sam je spis slonem v porcelanu... tak uz se tesim na ty otazky v rovine "jake jsou priciny krachu". A to jste chteli ty volby prej vyhrat :D A to jeste urcite Mara nevystrilel ty nejvetsi salvy proti piratske kocabce... a i tak vam dost tece do lodi :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: tak prostě hlasování je, že odvolán nebude. já se zdržel (členství mi po doplacení členského příspěvku obnovili poměrně rychle, tak mi otrnulo .-)

    Kdyby NYX v rámci prémiové verze nabízel nějaké hlasovací právo tak tady z toho taky už mohl mít politickou stranu (jo, asi si tu jeho prémiovku koupím... míst bez reklamních bannerů není na netu nikdy dost...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ta zkratka mediálních guru vlastně není OLP ale HLP - Hluboký Lidský Příběh :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no zas tak kladnej ohlas to v tom vasem mori nema, ze :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no vidíš, jak rychle se chlapec učí :-)
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    XCHAOS: podprůměrná žurnalistika. Zavedla bych na školách do výuky, jak pracovat s infomacemi.
    Jednu chvíli jsem byla v mediálním odboru v odpovídačích a už vidim ty maily v reakci na tenhle článek. Spousta lidí to prostě neumí vyhodnotit natož recese.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Fakt to vylepsil, jen co je pravda :D

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ...no, ty spis podcenujes silu internetu - a to to melo byt pry vase more... ty vase perly z fora pak zijou v mediich a na socialnich sitich svuj zivot :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ctou to novinari a Maruv tym, to staci :-) A o tom to je. V ramci boje pak konkurenti vytrhnou z kontextu jednu vetu... a volici fakt nebudou zkoumat okolnosti v nejakym foru :D Sami davate Marovi munici do rukou...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: (myslím, že silně přeceňuješ, kolik voličů v téhle zemi vůbec baví číst a psát... vystupování na různých videích je dnes všechno...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jo, tu vnitrofiremní debatu určitě čtou miliony voličů, co nic jiného nemají na práci :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ano, ta debata je plna perel, ktery vam pred volbama jiste ziskaj spoustu kladnejch bodu :D Nic lepsiho si Mara vlastne ani nemohl prat... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam